Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ai z zieloneggo

CODZIENNIE K艁UJE MNIE SERCE- DLACZEGO?????????????????????

Polecane posty

Go艣膰 ai z zieloneggo

codziennie k艂uje mnie serce jakby mi kto艣 ig艂臋 w niego wbija艂 i do tego mam wra偶enie, jakby mi p臋ka艂o w 艣rodku. Nie mog臋 przy tym z艂apac wdechu. Trwa to kr贸tkko, ale w ci膮gu dnia pojawia si臋 nawet 3, 4 razy. I cz臋sto 艣ciska mnie serce. Mam 19 lat. W obecnej chwili nie mam czasu na wizyt臋 u lekarza.Czy ktos tez tak ma?????????? Jak mozna sobie z tym poradzic???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰
kafeteria Ci nie pomoze, powinnas znalezc czas na lekarza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ai z zieloneggo
wiem, ale przez najbliszsze 2 tygodnie nie mam jak:( a mia艂 ktos moze podobny problem????

Udost臋pnij ten post

Natychmiast do lekarza maszeruj,to nie jest przeziebienie,tylko serce a jak wiesz to jeden z najwazniejszych narzadow,jesli nie masz czasu na wizyte u lekarza to jutro moze byc za pozno,pomysl o tym,moze to byc na tle nerwowym albo cos znacznie powazniejszego ,lekarz powinien cie zbadac koniecznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nikt diagnozy przez net nie
postawi, bo mo偶e by膰 zbyt wiele opcji. Od nerwicy serca poczynaj膮c, przez wady r贸zne, nadci艣nienie, a偶 do niedoboru potasu w艂acznie. Masz jaki艣 nerwowy okres w 偶yciu? Na pewno nie zaszkodzi Ci 艂ykanie magnezu i potasu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marnie sko艅czysz........
10:13 ai z zieloneggo codziennie k艂uje mnie serce jakby mi kto艣 ig艂臋 w niego wbija艂 i do tego mam wra偶enie, jakby mi p臋ka艂o w 艣rodku. Nie mog臋 przy tym z艂apac wdechu. Trwa to kr贸tkko, ale w ci膮gu dnia pojawia si臋 nawet 3, 4 razy. I cz臋sto 艣ciska mnie serce. Mam 19 lat. W obecnej chwili nie mam czasu na wizyt臋 u lekarza.Czy ktos tez tak ma?????????? Jak mozna sobie z tym poradzic???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o tak mialammm tez
Stres,malo magnezu...jedz banany,maja magnez,dobry preparat z magnezem.Napewno masz stresy,przejmujesz sie czyms bardzo.....idz do lekarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam to samo i m贸j ch艂opak te偶
by艂am u lekarza i z badania wysz艂o 偶e wszystko ok. ogl膮da艂am te偶 program 偶e takie k艂ucie w umie nie jest niczym powa偶nym, jakie艣 inne probley s膮 dopiero niebezpieczne. ale nie wiem czy Ty na pewno masz to samo so ja ale z opisu idealnie pasuje;) nie panikuj ale do lekarza id藕 jak tylko bedziesz mia艂a czas bo warto si臋 zbadac czy nic Ci na pewno nie jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ai z zieloneggo
艂ykam magnez codziennie i zestaw witamin tez, wiec chyba magnezu mi nie brakuje:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KURWEK
ZAKOCHA艁A艢 SI臉

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sfsfsfsfsfsfsfsfsfsfsfsfgd
nerwica, gorzej jaby czula taki t臋y b贸l albo pieczenie to zawal....a tak to cos zestresowana jestes chyba :)ale do lekarza i tak powinnas isc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asia_nsss
z Twojego opisu wynika ze to nic powaznego tylko nerwobole, ktore ma mnostwo osob, ale my nie jestesmy lekarzami.....wiec idz sie przebadac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ai z zieloneggo
czasami tez w mostku mnie 艣ciska. Macie racje wybiore sie do lekarza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiiisnniiaaa
to nerwica raczej wiec sie nie przekmuj ja mam identycznie,ale od czasu do czsu przebadac sie nalezy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adamooo_37
nerwica

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wefwaf
up up wypowiadajcie sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najprawdopodobniej nerwica
ale dla swietego spokoju idz jak najszybciej zrob badania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ai z zieloneggo
okay, ale czy to mozliwe- nerwica przy niewielkim denerwowaniu sie????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ai z zieloneggo
mam jakas tam niewiwlka wade serca wypadania p艂atka zastawki mitralnej, ale to wiele os贸b ma, wybiore sie do lekarza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rafa艂1991
ja tez tak mialem ale od picia alkocholu kuje mnie codziennie ale do lekarza nie ide bo wiem ze mi przejdzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adrianna B膮k
Symptomy, kt贸re opisujesz s膮 bardzo typowe dla zwyczajnych nerwob贸l贸w, a te z kolei bior膮 si臋 ze zbyt du偶ej dawki stresu czy nieodpowiedniego typu 偶ywienia (i ma艂ej aktywno艣ci fizycznej). Poczytaj sobie o prewencyjnym leczeniu (czemu prewencyjnym? zobaczysz czego nie robi艂a艣 :) ) na http://na-serce.pl i na pewno co艣 z tego wyniesiesz, jak nie pozbycie si臋 tego symptomu, to chocia偶 mas臋 wa偶nej wiedzy. Aaa i podobno niedawno wprowadzili jaki艣 suplement wspomagaj膮cy prac臋 serca, mo偶e warto te偶 by艂oby na to spojrze膰? Szybkiego powrotu do pe艂ni zdrowia :)

Udost臋pnij ten post