Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia ;]

Jasny podkład.

Polecane posty

Gość Gosia ;]

Witam :) Wczoraj byłam w drogerii i szukałam dla siebie jasnego podkładu. Mam jasną cerę i nie chcę jej przyciemniać, gdyż większość dostępnych tam produktów jest dość ciemna. Nie znacie jakiegoś jasnego odcienia podkładu w cenie 30-40zł?

Gość revlonka
Najlepszy podkład, którego u żywam od paru dobrych lat to Revlon Colorstay, dla mojej jasnej cery najlepszy jest odcien Buff :) Co prawda kosztuje ok. 70 zł ale jest wart swojej ceny! Z tego co wiem można kupić taniej na allegro

Moje typy (ale tańsze są...): 1. rimmel stay matte mousse foundation w słoiczku kolor 100 Ivory - nie przyciemnia, świetnie się rozprowadza, dla mnie lepszy ten mus niż zwykły podkład w płynie. 2. AA Oceanic matujący bądź rozświetlający w zależności od skóry kolor 1 kość słoniowa. 3. rimmel Recover podkłd rozświetlający kolor 103 True Ivory http://cokupic.pl/i/c_big926456.jpg

Gość Gosia ;]
W sumie to mogłabym spróbować tego aa, a co do tego matte mouse rimel to słyszałam, ze wysusza cerę, przynajmniej tak mówiła ekspedientka w rossmanie :P

Maybelline Dream satin liquid-odcień około 030. Według mnie zdecydowanie najlepszy.

everyday minerals od bardzo jasnych po bardzo ciemne

Ja używam Lirene. Koszt kolo 20 zlotych a efekt bardzo dobry :)

Mnie rimmel w słoiczku nie wysusza cery, ale też moja sucha nie jest. Ten podkład jest matujący, więc do suchej i matowej się nie nadaje. U mnie cera robi się aksamitna, o równym kolorycie. Soraya, lirene, maybelline - tutaj najjaśniejsze są dla mnie za pomarańczowe, a odcienie 030 już na pewno. Tutaj opinie o tym maybeline http://www.stylistka.pl/kosmetyki/maybelline/dream-satin-liquid/

Gość edkakreddka
MAYBELLINE PURE MINERAL 005, LOREAL W3

Gość ten buff
jest dobry ,ale trudno go na allegro dostac.

Gość Gosia ;]
Oooo :) Tyle mam do wyboru, więc spisze sobie na kartkę wszystko i w poniedziałek lecę do drogerii :)))

ta pierwsza aukcja dotzy niestety używanego produktu, ale w dobrze zaopatrzonej drogerii powinien być w całosci:-) Acha, napisali, że jest do cery tłustej.

Gość Gosia ;]
Super, dzięki dziewczyny :-)