Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sara1986

Co wybrac na urlop Kuba czy Dominikana?

Polecane posty

poprosze o opinie i o porownanie gdzie lepiej sie wybrac:)

Gość cfhvjbknlm
władysławowo

Gość Jesli jedziesz na zorganizowan
wycieczkę to miejsce tak naprawdę nie ma specjalnego znaczenia. I tak nie poznasz lokalnego kolorytu

Gość Polecam Sandomierz
:classic_cool:

Na Kubie sa fajne hotele i jest dosc duzo do zaoferowania ale DOminikana juz chyba mniej. Najlepiej to do Meksyku, tam jest co robic i jest tak samo pieknie :) Kuba kusi bo to inny "klimat". Zawsze jak ogldam sobie Buena Vista Social Club to bym tam chciala pojechac a pozniej mi przechodzi. Widzialam zdjecia kolezanki, ktora objechala cala Kube i bylo pieknie.

Gość takie tam pomysly mam
Kuba - jest ciekawsza, tylko nie w tzw. polskim sezonie letnim , bo masz na Kubie wtedy sezon deszczowy ;) ostatnio znajomi polecieli na Jamajke w sierpniu i non stop padalo ;) wiec uwazaj kiedy lecisz, zeby nie bylo pozniej, ze Ci bedzie lalo codziennie ;)

Ogolnie jest zasada, ze sezon na Karaiby to tak od listopada do marca chyba a pozniej to jak wypadnie. Ja bylam w Meksyku na poczatku wrzesnia i bylo pieknie i nie bylo zadnych huraganow, malo ludzi, spokojnie i gorrraco :)

Gość xvicx
czy Kuba czy DOminikana warto szukac okazji i leciec z Niemiec, bo jest o wiele taniej, dobre oferty sa na konradtravel.pl

zalezy gdzie na Kube lub Dominikane chcesz leciec... Jezeli Kuba, to polecam Holguin lub Varadero, a jesli Dominikane - to Punta Cana :)