Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbiór ale nie bzdór

sposoby na szybszą przemianę materii

Polecane posty

Gość zbiór ale nie bzdór

hej Dziewczyny! założyłam ten topik ponieważ sama nam problemy tzw przemianą materii czy znacie jakieś metody/sposoby na to żeby podkręcić przemianę M.? ja jestem na diecie jem dużo warzyw owoców piję dużo wody i ziołowych herbatek zaczęłam biegać i jak źle było tak jest dalej i nie wiem już co mam w tym kierunku robić ;(((((((

ja miałam kłopoty z wypróżnianiem ale pije pare dni activie i moja przemianja materii sie znacznie poprawiła

Gość zbiór ale nie bzdór
witaj - stokrotka3333 - też chciałam kupić ale pomyślałam że to tylko takie gadanie ;-) ale spróbuję

Przemiana materii to nie jest wyproznianie. Przemiana materii - metabolizm - to zamiana pokarmu na energie, z ktorej korzysta organizm. W sumie to teraz nie wiadomo o co tak naprawde chodzi autorce, czy o metabolizm, czy o wyproznianie ;)

Gość a tak naprawde too
dokładnie borsuk :o nie mieszajcie gówna do przemiany materii błagam 😭:o

Gość Maria Śmiechulińska
Idź na rower albo popływać czy też pobiegać . . .

Gość nie wiadomoooooooooooooooooooo
o co chodzi :D Jeżeli o metabolizm, nie o g ........o,to dieta Dukana,dużo białka,wody,otręby,warzywa , na g.. też dobra :D pozatym słyszałam o ćwiczzeniach 3 minutowych i Tabota, czy jak tam sie pisze

... Tabata*, ktora dobrze zostawic zawodowcom/olimpijczykom/ludziom wytrenowanym..

Gość zbiór ale nie bzdór
nie chciałam za bardzo nazywać "tego" po imieniu ale chodzi mi głównie o wypróżnianie swoją drogą moim zdaniem wypróżnianie i przemiana materii mają dużo wspólnego i są chyba zależne od siebie co?? bo jeśli przemiana materii jest ok to ładnie się załatwiamy a jeśli już się nie załatwiamy to na pewno coś z przemianą nie tak - tak na chłopski rozumek ;-) swoją drogą Borsuczku czytałam już kilka Twoich wypowiedzi i jestem pod wrażeniem wiedzy ;-) aż się chce z Tobą rozmawiać ;-) na prawdę nie żartuję ani się nie nabijam, po prostu widzę, że udzielasz fachowej odpowiedzi ;-) a ja mam strasznie dużo pytań dot. odchudzania ale takiego dobrego, z głową ;-)

Gość xyz16554
mnie sie wydaje ze wypróznianie nie ma nic wspolnego z przemiana materii:D

Gość nie wiadomoooooooooooo
wyprożnianie to wypróżnianie, a przemiana materi to przemiana materi , choć nie to samo ,to jedno z drugim ma wiele wspólnego