Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suknia żannet chloe

sukienka

Polecane posty

Gość suknia żannet chloe

hej. co sądzicie o tej sukience? właśnie taką będę miała.początkowo planowałam coś zupełnie innego,miała być rybka z długim trenem a została wybrana ta.Nigdy nie chciałam bezy ale teraz jak patrze na inne suknie to ta wydaje mi się taka biedna. będę miała do niej bolerko 3/4 bo mam dosyć masywne ramiona. Przymierzałam do niej krótki welon,dopinany od przodu ale sama nie wiem może lepszy by był właśnie długi bo nie ma ona trenu i jest dosyć skromna http://www.voila.pl/424/5gjeo/?1

Gość suknia żannet chloe
przepraszam welon był dopinany od dołu a nie od przodu tak jak napisałam :D:D

tradycyjna dość. Moim zdaniem możesz się pokusić o długi welon.

Gość ugugiuiy
okropnie wiesniacka mowie szczerze

Gość Martynkowska_24
hm..średnia...za prosta, za skromna, może cos do niej dołożyć np satynowy pas w innym kolorze w talii?

Gość terazJestDuzoTakichSukienek
mnie sie ona chyba nie podoba, nie powala na kolana, ale to tylko moje zdanie ;)

Gość suknia żannet chloe
dzięki za szczere komentarze,na przymierzałam się sporo sukienek,mam dosyć nietypową figurę i w twej było mi najlepiej .choć na kolana tez mnie nie powaliła

Gość tiaaaaa
może być długi welon. jakoś ta sukienka we mnie zachwytu nie budzi, chociaż brzydka nie jest i ładnie na tobie leży. No ale sama nie wiem, jakaś taka niezbyt ciekawa jest.

Gość tiaaaaa
nie wiem jakie masz włosy. Ale może pomogła by efektowna zwracające uwagę fryzura?

Gość a wiesz ze juz jest 2010
a nie 1996......... sukienka brzydka

Gość Dziewczeeeeeeeeeee
Ta sukienka nie należy do najładniejszych.

Gość melissaa **
Ładna ta sukienka, taka skromna i prosta :) Mi się podoba, ale każdy ma inny gust. Ja bym wybrała długi welon, bo sukienka jest skromna.

Gość suknia żannet chloe
sukienka jest z 2008 ale przeniesiona ja do kolekcji 2009 bo miała duże powodzenie,tak bynajmniej panie powiedziały. ja bezy nigdy nie chciałam a z takich prostszych w tej mi było najładniej i najlepiej podkreślała moją figurę bo jestem trochę przy kości a ona naprawdę ładnie mnie wyszczupliła

Gość suknia żannet chloe
może na zdjęciu dokładnie nie widać ale te kryształki bardzo ładnie się świecą i wiadomo,że na żywo zawsze ładniej wygląda.

Gość mam podobną
Mi się bardzo podoba ,też szukałam jakieś skromnej bez przesady i nie chciałam bezy.Miałam podobną , długi welon do niej. wszystkim się podobała bardzo.

Gość gdybyś tu wkleiła
zdjęcie modelki to opinie byłyby zupełnie inne. trzeba ruszyć wyobraźnie- na fotce zrobionej przy marnym oświetleniu i nie retuszowanej nigdy nie będzie tak piękna jak katalogowa. ładna suknia

Gość onyyyyyy656777
zamiast pieknej zgrabnej modelki mamy gruba loche to tez troche zmienia postac rzeczy :D

Gość dziewczynka z wlasnym
Ja uwazam, ze jak bedzie bukiet, welon, fryzura i bizuteria to bedzie wygladala ladnie. Przynajmniej mozesz poszalec z dodatkami :)

Gość gdybyś tu wkleiła
taaaaaaaaaa, a większość panien młodych ma figurę modelki, o urodzie nie wspomnę. normalna dziewczyna, jakich tysiące na ulicy. wygląda dobrze

Gość sam fason sukni nie jest zły,
ale te hafty wyglądają jak placki.Może poszukaj jeszcze innych sukien.

Gość placek to ty
ty sama wyglądasz jak placek.moim zdaniem suknia ładna. A co wy byście chcieli.pewnie wymądrzają się te,którym podobają się beze,diadem we włosach i rękawiczki do tego,,od których wiocha na kilometr zalatuje. Wg mnie suknia ładna, jak dojdzie makijaż,welon ,bukiet,fryzura i cała reszta to będzie b.ładnie. Wiadomo teraz jest bez otoczki,zdjęcie słabej jakości.Autorko nie martw się. Teraz coraz więcej widać podobnych sukien.Wiele osób wybiera skromne i subtelne kiecki.

ładna klasyczna suknia. Trochę dół się dziwnie układa. może to wina źle dopasowanej (lub braku) halki.

Gość suknia śliczna
z dodatkami będzie super.