Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość T.S.

popatrzcie na mnie

Polecane posty

to teraz powiniem co zrobic? odejsc z wojska i pewnie przejsc operacje plastyczna ;/

dawno nie słyszałam okreslenia kurdupel ;):D dobre ;) jakby miał 2m wzwyż ciezko by mu było okiełznac sprzet sterujący chyba :O tak sobie tylko mniemam ;)

Gość pozartowac jak pozartowac
taka jedna z malopolskiego Mnie sie nie podobasz..sorry za szczerosc hahaha Tobie to sie inny podoba tylko Ty jemu chyba tak nie za bardzo ;)

2 m moglyby stwarzac pewien dyskomfort w kabinie :P ja nie narzekam . zawsze znajdzie sie ktos wyzszy albo ktos kto ma inne upodobania :P

Gość takie tam pomysly mam
Wygladasz ok - tylko dziwne, czemu szukac kobiety w necie? :( no coz, powodzenia. Wedlug mnie wygladasz na tyle lat co masz, czyli 35. Powodzenia w szukaniu tej jedynej na cale zycie!

Gość no powiedz ogrodowy krasnalu
gdzie sie takie skrzaty rodzą jak ty??

w realu to teraz nieco trudne w mojej sytuacji

no powiedz... a ile ty masz wzrostu ? :P nawet jesli masz wiecej to na pewno nie dorastasz mi do piet w innych wazniejszych kwestiach :P

Gość no powiedz ogrodowy krasnalu
wmawiaj sobie dupku..tyle ci pozostało:):):)

trudne mowisz...no ale że tak powiem,zahaczasz o ziemię i real w przerwach miedzy szuusowaniem w chmurach wiec...a balując z kumplami zawsze mozna znaleźć samotne dusze o północy pod gołym niebem wrecz ;) chyba zamkne to pudło i myknę w real...;)

kto tu sobie wmawia. :P widac ,ze masz kompleksy haha. zal mi cie. a teraz opusc ten temat

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
A mi się podobasz takim jakim jesteś i nie zmieniaj się. Moja ocena 10/10

trudne w innym sensie. obecnie jestem na szkoleniu w usa i pozostane tu jeszcze troche czasu ;/

a...u... dziekuje ,to mile ;)

za to powiesz za lat kilka,ze spełniłes swoje marzenia i nigdy nudy nie zaznałeś....a chyba adrenalina wpisana gdzies w Twoj zawód tez ma jakies znaczenie i pobudza do czegos nowego....same plusy

lubie adrenaline.... dlatego oprocz latania mam jeszcze dwie inne pasje, motorki i zagle :) narazie korzystam z zycia... zeby potem odpoczac :)

ps. masz fajnego bobasa :)

ja mam wlasnie takie jedno marzenie...a w zasadzie dwa...kiedys juz mowiłam o pierwszym:ileśset na godzinę własnie na takim sprzecie...choc zbesztana za to zostałąm hihi no ale takie marzonko mam,własnie czysto-motorzaste ;) a drugie...jeszcze nie prowadziłam Tira ;) znaczy,pociaga mnie tam ilosc biegow i powiedziałam sobie,ze jeszcze przejade sie za kierownica tira ogrooomnego ;)

hahah no to moj mały słodziak i najbardziej że tak powiem celny odstraszacz...jak facet słyszy-dziecko,rozwod-ucieka w pieruny...

no na niektorych facetow to dziala zniechecajaco jednak duza czesc nie ma z tym problemu. w ostatnie wakacje przejechalem motórem wyspy brytyjskie :) swietnie bylo masz fajne marzenia....,ktore nie sa nierealne

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
To dlaczego taki fajny facet szuka dziewczyny ? Powinieneś mieć powodzenie. Czyżby praca?

wiem wiem...ale nie zatrzymam kierowcy Tira z pomysłem "to ja teraz pokieruję Pana ciągnikiem z naczepą :O" ;) tak jak nie zatrzymam Pana w kasku śmigającego bo zanim zdążę to zrobić będzie ileśset ode mnie ...;) ale jak tylko uporzadkuję swoj lajf,zabiore sie za ich spełnianie ;)

au... praca przeszkadza troszke ... ciagle "kursuje" , szkole sie ... kursuje miedzy trzema miastami... nie spotkalem poza tym kobiety z ktora chcialbym zalozyc rodzine...choc tego chce. nie latwe jest zycie zony pilota wojskowego... co do marzen - zawsze mozesz zrobic prawko na motor albo na TIRa :) a jak znajdziesz milego kierowce to na pewno da ci sie karnac :D

pomyslę o tym ;) a swoja drogą...zycie zony pilota nie będzie takie trudne jak mowisz...jesli kocha...to dla niej zawsze jak ja to mowię...szczesciem bedzie chwila ,kiedy ON wraca...nawet po rozłące...cos o tym wiem...jak kochamy ani czas ani miejsce ani nic innego nie zmieni uczuc...powodzonka w szukaniu połóweczki ;) uciekam cze{cześć]

zycie zony pilota jest stresujace :) no i samotne po czesci. jasne ,ze jak kocha to da rade ;)

Gość moje psyyyyy
daje 10/10 :) szkoa tylko ze tak daleko

Gość taka jedna prawie 30-stka
Ja bym mogla pojsc z Toba na kawe :) Wygladasz na sympatycznego faceta :)

to pocieszajace. zastanawia mnie ta roznica w odbiorze. jedna pisze ,ze wygladam na milego ,fajnego a druga ,ze na cwaniaka ;/