Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona chyba oszukanaaaa

maz ukrywa ze pisze smsy

Polecane posty

Gość gość
z tym zaufaniem to naprawdę ciężko. czy jest sposób żeby odzyskać zaufanie po takim czymś?

Gość monif
Mój mąż już od dawna pisze sms, co lato w sercu ma maj! praktycznie przez 3 lata mu wybaczałam on ciągle mówi że nie będzie , dziś w nocy sprawdziłąm tel okazało się że znowu pisze , opócz tego doładował jakiejś dziwce tel.wzamian ona opowiadała mu jak robi lodzika. Masakra! Porażka! Dziś pakuje jego szmaty niech wypi....la po co taki cham w domu wiecznie to samo. Najlepiej odrazu reagować na takie sygnały jak ukrwanie tel itd. i odrazu wziąść się za gościa, szkoda czasu ja już to zrozumiałam

Gość gość
Witajcie dziewczyny, widzę że problem z telefonem męża / chłopaka to standard. Jak sprawdzać, najlepiej tak jak ja....... Zaprosić rodzinę, szwagra, kumpla, wyjść z nim do baru, wszystko jedno ważne żeby się podpił, wtedy straci czujność i nie pokasuje wiadomości. W domu jak pójdzie spać na spokojnie przejrzeć. U mnie po roku ukrywania telefonu wszystko wyszło w czasie zjazdu rodzinnego, wypił trochę więcej poszedł spać a ja sprawdziłam wszystko. Na szczęście nie chodziło o zdradę tylko inne rzeczy. Wyjaśniliśmy sobie wszystko on nawet nie zdawał sobie sprawy że ja widzę jak się ukrywa, myślał że tego nie widać.

Gość nati8777
Bez sensu.. Spodziewasz sie ze jak go spytasz jeszcze raz to powie "no tak, masz racje. Pisze z taką jedną d****a"? Oni kłamią przepięknie! Moj facet rano 30min siedzi na kiblu i n*******la smsy na wylaczonych dzwiekach. Wieczorem czasami to samo. Przylapalam 2 razy: raz jak w łazience nie bylo papieru (specjalnie nie mowilam), wyszedl po 20 minutach jakby nigdy nic, spytany czym sie wytarl (xD) byl wyraznie zmieszany i wykrecal sie ze ma zatwardzenie. 2 raz, rano, juz "po", ogarnial sie i wpuscil mnie na siusiu. Dopiero co odpisal i telefon jeszcze nie zgasl, ale widzialam ze pisal o jakichs dziewczynach z inną laską, nie mial zapisanego numeru. Oczywiscie to kolezanka z pracy i jej nowy numer ktorego jeszcze nie zapisal, jakos dziwnie znam ten numer bo czesto wieczorem go odrzucal jak dzwonil, mowiac ze to znajomy, zapamietalam koncowke. W nocy juz tych smsow nie bylo. Ja sie juz nie przejmuje. Jak bedzie chcial to i tak zdradzi, nie mam na to wplywu. A sceny zazdrosci czy wypytywanie tylko pogarszaja sprawe. Faceci to inny tryb myslenia - jak ich bedziemy podejrzewac i robic jazdy bez dowodow to w koncu pojda na bok zeby chociaz wiedziec za co maja sluchane ;)

Gość MichalinaTylman
Słuchajcie dziewczyny a ja znalazłam sposób żeby sprawdzić smsy mojego meża i nie tylko smsy bo i połączenia!Skorzystałam z i-mobi pl i wszystko wiem...polecam!Na prawdę działa!