Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhirrra

chce zaczac sie malowac - potrzebna pomoc

Polecane posty

Gość jhirrra

witam, zupelnie nie wiem jak dobierac kosmetyki kolorowe do typu urody, mam 23 lata i moj codzienny makijaz to jedynie puder prasowany w celu zmatowienia i pomadka nivea, czasami uzywam tuszu do rzes i cienia do powiek ale nie wiem naprawde czy w odpowiednim kolorze, jak wykonac makijaz na codzien? mam wlosy ciemny brąz, jasną karnację i piwne oczy, Jesli chodzi o cere to mieszana, cienie pod oczami, czasami cos wyskoczy, czarne zaskorniki na nosie i policzki z tendencja do zaczerwienien. Kształt twarzy owalno-prostokątny. Oczy: opadające kąciki wewnetrzne i zewnetrzne, rzęsy w miarę dlugie ale rzadkie, cienkie, nie podkrecone i hmm... rozczochrane:) kreska na dole (chociaz u innych mi sie bardzo podoba) odpada bo wygladam z nia jakby mi dolna powieka opadala i wtedy dopiero mam smutne oczy Usta: ksztalt chyba ok ale rozmyty kontur Chcialabym wymienic cala swoja kosmetyczke takze bardzo Was prosze doradzcie mi jakie konkretnie kosmetyki powinnam kupic, w jakich odcieniach? czym kierowac sie przy wyborze kosmetykow? jakie kolory cieni, podkladow, pomadek, rożu do mnie pasuja? chcialabym aby moj makijaz byl zarazem delikatny i efektowny

Gość jhirrra

ztego co mowisz twoj typ urody to jesien wpisz sobie wgogle jakie makijaze do typu urody jesien pasuja itd

Gość jhirrra
podnosze:)