Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bejonsee

Mój facet wczpraj był na imprezie!!!!!

Polecane posty

Gość bejonsee
no wlasnie, moglby jej powiedziec "sluchaj laska mam dziewczyne i nie chcialabym zeby sobie cos zlego pomyslala wiec wez przyjaciolke": albo cos w tym stylu ale nie kurwa polazl i prezencik na oslode jej kupil :O

Gość 987654321
Akcje to by ci zrobil jak by sie u niej przespal. Albo wywijal kota ogonem

Gość bejonsee
ale on wiedzial ze bede o to zla. nie znosze tej baby i on wiedzial. i moglby sobie podariowac to prawda?? ciagle klotnie byly o to a teraz wyskoczyl z tymi urodzinami i prezencikiem czyli albo chce mi na zlosc zrobic albo jest tak glupi i nie rozumie w jedym i drugim przypadku najlepeij chyba kopnac go w tylek :(

ja bym po czymś takim go chyba zabiła... jejku jak bardzo nie chcialabym być w Twojej sytuacji bo tez mialam podobna sytuacje ze przyjaciołka sie kleila ale nigdy nie poszedł z nią sam na sam aczkolwiek kategorycznie zabronilam do niej pisac itp i w koncu pomogło:)

Gość 987654321
Prawdopodobnie jest tak glupi i nie rozumie bo to facet, i trzeba tlumaczyc jak dziecku.

Gość zerwac z kobieciarzem
jest egoista i olewa Twoje odczucia, korona by mu z glowy nie spadla jakby nie poszedl, co ona sama na tym swiecie, rodziny czy innych znajomych nie ma :o

Gość buba125
gupia jestes, ze zamiast kopnac go w dupe ze stoickim spokojem robisz z siebie histeryczke. poza tym jesli okazujesz zazdrosc o jakas dziewczyne to mozesz byc pewna ze twoj facet podsawiadomie zacznie ja uwazac za atrakcyjniejsza. swoja droga, komuna sie skonczyla i ludzie moga a nawet powinni wychodzic czasem do baru z kims innym :O ze ci nie powiedzial wczesniej... jesli reagujesz tak zawsze to ja mu sie naprawde nie dziwie i szczerze wspolczuje.

łatwo komuś mówić "zerwij" . a o jest na prawde cieżka decyja tymbardziej że jest z nim tak długo

Gość bejonsee
Love me facet ci sie nie buntowal jak mu zabronilas kontaktowac z nia??? niestety ja mojemu ciagle truje dupe o ta dziewczyne wiec mozliwe ze juz dawno patrzy na nia jak na obiket seksualny. teraz jeszcze te urodziny powiem wam ze mam gdzies wolnosc i te pe. jak jestem z kims w zwiazku takie realcje gdzie niewiadomo do konca czy ta druga strona chce byc tylko kolega czy czyms wiecej ucinam w zarodku bo zalezy mi na moim ukochanym. ciezko to skonczyc. ciagle dzwoni do mnie. pisze na gg. na razie nie odpisuje. jestem histeryczka i on o tym wie :( za pozno na zmiany, poza tym latwo sie mowi. jak ktos jest zazdrosny trudno to ukryc niestety :( musze to skonczyc bo boje sie ze pociagne to dalej i zaraz on odkryje ze woli tamta i zostane sama. bo teraz sie pozbieram i bede sobie wmawiac ze nic sie nie dzieje a potem dostane prosto w serce :( ciagle placze :( tak bardzo chcialam zeby nam sie ulozylo :( kocham go z calego serca :(

Gość MASAKRAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zerwij!!!!!

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjujjjjjjjj
A DLACZEGO NIE MOŻE PÓJŚC SOBIE Z KOLEŻANKOM NA URODZINNY PRZECIEŻ KAŻDY CZŁOWIEK JEST WOLNY.

Gość bejonsee
wiem, ze musze zerwac :( ciagle placze wiec nie wiem jak to zrobic. tzn mam mu opisac wszytsko co mnie bolalo i ze mnie oszukal czy powinien wiedziec i napisac tylko ze to koniec? nigdy nie zrywalam. nigdy nie myslalam ze zerwe wlasnie z nim. byl miloscia mojego zycia. :(:(:(

oczywiście że sie buntował.. tzn mimo moich zakazów tez odpisywał itd ale wkońcu zrozumiał swój błąd i jest przepieknie ale na odleglosc nic nie zdziałasz

Gość bejonsee
ale jak zrozumial swoj blad? zorientowal sie ze ona na niego leci i moze zaszkodzic to waszemu zwiazkowi czy probowalas wzbudzic w nim zazdrosc w podobny sposob - tez znajdujac sobie kolege??? nie wiem dalej co robic :(

Gość kobito nie zachowuj sie
kobito nie zachowuj sie jak byś miała 15 lat!!!! Może wiekiem jesteś studentka ale psychicznie zostałaś na poziomie gimnazjum! Każdy ma prawo spotkać się ze znajomymi... może poprostu chciała se z nim pogadać i mu sie wyżalić... a może nie ma innych znajomych tam i tylko go zna... nie pomyślałaś o tym? żal...

Gość zerwac z kobieciarzem
zal to jestes chyba ty, moze kolejny babiarz? w zwiazku sa priorytety i chlopak nie dosc, ze ja oklamal to jeszcze zabawial sie z jakas podejrzana "przyjaciolka", jesli facetowi bardziej zalezy na kolezankach niz na uczuciach dziewczyny, to niech z nimi bedzie

Gość bejonsee
no wlasnie tez uwazam ze ma sie jakies priorytety i jezeli partner boi sie o kogos to nalezy go uspakajac a nie dodatkow podjudzac spotykajac sie z ta osoba. nie dostalam od niego od jakiegos czasu juz zadnego smsa ani nie dzwonil. chyba poki co dal sobie spokoj. a ja nadal nie moge zebrac sie na odwage zeby napisac mu ze to koniec. bo nie dam rady z nim byc :(

Oj ale bym się wkurwiła :o Nie ma przyjaźni damsko-męskiej, laska ewidentnie na niego poluje :o

no po prostu widzial że to psuje nasz związek wiec nie chciał mnie dalej ranić. ona ciagle do niego dzwonila puszczała sygnały a on ją po prostu olewał a mimo to ona sie nie poddawała ale teraz sporadycznie widze w jego telefonie zeby dzwonila. on jej nic nie odpisuje to sobie panna daje spokoj dodam ze ma chlopaka :D ktory byl zazdrosny o mojego X ale ona jakos sie nie przejmowala jego zazdroscia

dodam ze tez miałam takiego kolege i tez byl zly wiec pokazalam mu ze ja potrafie sobie go tak po prostu olac

ale moj chlopak nie bylby do tego zdolny by byc z nia sam na sam bo wiele razy go gdzies zapraszala a sam jej powiedzial ze to nie wypada

Gość bejonsee
love me - miała faceta i dawala do Twojego???? co za bezczelne te dziewuchy teraz są :O ta tez niby ma, albo nie ma. cholera wie, skoro teraz niby sie pozarli, ale wczesniej tez dawala do mojego a faceta miala :O to chyba typ panienek ktore szykuja sobie miekkie ladowanie po zerwaniu jednej znajomosci :O moj facet widzi ze ciagle mam o to pretensje i obiecal ograniczyc kontakty, ale czy to robil? nie wiem. za daleko by go kontrolowac :(

Gość bejonsee
no a jak na poczatku bylo? odwzajemnial jej kontakt> tzn odpisywal na smsmy i w ogole czy od poczatku olewal ja?

wiesz bo to bylo tak że oni byli przyjaciolmi chodzili razem do szkoly do jednej klasy gimnazjum no i jak zcazlema z nim krecic i jakos nie zrwacalam na to uwagi. potem zaczelo mnie to irytowac i musialam zakonczyć tą "niby przyjaźń" bo tak na prawde ona ciagle chciala znim byc tak jakby na niego czekala. no ale juz jestem zm oim 3 lata w koncu dopielam swego ze wogole z nią nie utrzymuje kontaktu. kiedys weszlam na jego gg a tu nieznajomy numer (dodam ze ja wykasowal z gg i tel) a ta taka wiadomosc "ładnie to tak sie nie odzywac??" :P