Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzej_1990 :(

Czy 9,5 cm to na prawdę mało :(:(:(:(???

Polecane posty

Gość Grzesek
Ej a co powiecie o moim 11cm długości 13cm obwodu

Gość andrzej_1990 :(
wy wszyscy jesteście pojeb, ebani !!!

Ze masz te minimum wymagane i że dla mało wymagającej wystarczy:)

Gość panowie fiuty do gory
wielkoscia czlowieka nie jest wielkosc penisa tylko zasobnosc portfela;) do roboty korwa a nie na kafe dyrdymalic:D wy z malymi musicie kasa nadrobic;):D

Gość Grzesek
mi też moniczko współczujesz?

Gość zbulem
andrzej_1990 :( Spróbuj znaleźć dziewice. Na samym początku poznania jak będzie chętna to tylko rób jej palcówki i minetki a zobaczysz ze sama zajrzy kiedyś do rospoka może się uda bo nie widziała Wacka z bliska . Pozdrawiam

Gość Grzesek
zarabiam 2100 na ręke. wystarczy tyle?

Witak Brunet👄 Poważnie mówisz?.....czy tylko wpuszczasz mnie w maliny?:O

Monisia idealna modelka :o :D Fev pisałaś wielkość się nie liczy :P juz mnie nie lubisz :(

grzesiek ale ja nie mieszkam w pl wiec 2000 przeliczajac na ta kase co u nas jest to jest malo:) nie chodzi mi o kase bo co z tego jak facet zarabia 5000zl a jest stary brzydki i garbaty i ma do tego malego fiutka????/ nie dzieki wole fajnego faceta z fajnym kutaskiem kasa dla mnie niestety nie gra roli:)

panowie fiuty do gory, dla zamożnej kobiety to żaden argument:O..jeśli chodzi o łóżko....a wracając do interesów to fiut nie jest potrzebny!

Gość retdfgc
masz ostra zmułe, ja mam prawie 19 cm, ktos wyzej pisal ze liczy sie dopasowanmei bo niektorym laskom takie kutasy jak moj sprawiaja ból ... i jest to prawda. jestem teraz z panna z ktora moge sie kochac po bozemu, delikatnie na jezdzca i to w zasadzie wszystko pomijajac oral ale bez deepthroat. ale wole miec duzego i miec mnijesze pole w manewrowaniu pozycjami niz takie mikrusa, bo panne zawsze mog se zmnienic i trafic na taka ktora lubi duze zaganiacze, ty jak juz jaks znajdziesz to bedziesz na nia zkazany. powidzenia, moze sprobuje jeszcze z tymi patentami na powikszanie penisa, podbno moze to go uszkodzic ale czy u ciebie moze byc gorzej ... chyba nie.

brunet_81, pewnie żę lubię:):D Ale to nie ja pisałam że wielkość się nie liczy....::::::::O

Gość pozdrowionkaaaa
o kurwa 9,5 to chyba zart moj ma 12 w zwisie !!! kurwa w zwisie !!!

nie dzieki wole fajnego faceta z fajnym kutaskiem kasa dla mnie niestety nie gra roli monika jesteś zwykła szmata :o :( nic się nie cenisz :o pewni masz wiadro miedzy nogami od częstego dawani każdemu :o Fev ❤️

Gość pozdrowionkaaaa
brunet co sie tak podniecasz, laska ma racjcje. jak bys mial kase to bys zrozuimial ocb. pamietaj ze najedzony nie zrozumie głodnego. ona ma kase i ma na nia wyjebane, woli zdrowego hujastego faceta niz to co juz ma czyli kase.

Gość karoolek...................x
taki rozmiar to porazka dla kazdej kobiety lubiacej sex ! ale juz dla takiej co sex dla niej nie mógł by istniec - jest to bez znaczenia ! wiec szukaj takiej - i tyle pomysl odwrotnie ! jesteś z kobieta masz fiutka standard - wkładasz ! a tu nic ! nic nie czujesz bo jest za luzna ! jak bys sie czół ? tak wlasnie czują sie kobiety

Gość pozdrowionkaaaa
wracajac do temuatu , jak myslicie co jest przyczyna tak malego pracia. moze kara za prozdkow pedofilów ? p.s. kutas to miesien uzywaj czesto to pewn ie sie powiekszy.

Gość gdyby mój tyle miał też bym go
brunet_81 bo taka jest prawda :O faceci z małymi nie mają szans. to, że rozmiar się nie liczy jest mitem. jak może Cie 10 centumetrowy chujek zaspokoić? nawet ostre rżnięcie w jego wykonaniu nie będzie wyczuwalne nawet przy pozycji na misjonarza. :O taka prawda, a nie że nie ma do siebie szacunku i jest szamtą. ogarnij sie :O:O

Gość Grzesek
Ale ja mieszkam w pl. Jestem młody, ładny i niestety mam małego fitka:'(

jestem szmata bo lubi fajne kutaski????smieszny jestes.szmata to dopiero taka co woli kase i jebac najbrzydszego grubasa podobnego do ciebie:)

gówno prawda mogę mieć każda!!!! a wielkość nie jest tak waza :P

jestem szmata bo lubi fajne kutaski????smieszny jestes.szmata to dopiero taka co woli kase i j**ac najbrzydszego grubasa podobnego do ciebie nie szmata tylko dzivka :D

Gość pozdrowionkaaaa
brunet jestes idiotą do tego z malym kutasem albo nie umiesz czytac ze zrozumieniem. lasce nie zalezy na kasie tylko na udanym zyciu erotycznym. ty natomiast upierasz sie ze mozesz miec kazda ... ale jako przyjaciółke albo do pierwszego razu bo takie spotkanie pewnie konczy sie siarczystym smiechem i to nie z twojej strony

Gość gdyby mój tyle miał też bym go
brunet_81 palcami zrobisz kobiecie lepiej niż penisem :D takie małe peny powinno się obcinać :D i tak się do niczego nie przydadzą :classic_cool:🖐️