Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meszugene

Znalazłom kosa - co począć?

Polecane posty

Gość meszugene

podczas spaceru z pieskiem znalazłom kosa wyglada na to, ze ma przetracone skrzydełko i wyrwane pare pior co z nim zrobić póki co opatuliłam go recznikiem i śpi

Gość Sweetaśna Martusia
Myślałam że chodzi o ,,kasę" w gwarze śląskiej :)

Gość meszugene
kosa - ptoka takiego co z nim zrobic? hę?

Gość zaopiekuj się boroczkiem
Daj mu jeść a po weekendzie do weterynarza. http://pl.wikipedia.org/wiki/Kos Pożywienie kosa: Bezkręgowce, zwłaszcza dżdżownice, ślimaki i owady, które wygrzebuje ze ściółki, opadłych liści lub trawy, czereśnie, truskawki, czerwona porzeczka . Zimą zjada owoce, w tym jagody różnych drzew i krzewów (jarzębiny, głogu, czarnego bzu itp.). Populacje miejskie są prawie wszystkożerne, w zimie chętnie korzystają z karmników. Chętnie jedzą kawałeczki chleba grubo smarowane smalcem.

Gość Easter in London
daj mu zarcie by nabrał sił dżdżownice, ślimaki i owady, które wygrzebuje ze ściółki, opadłych liści lub trawy, czereśnie, truskawki, czerwona porzeczka . Zimą zjada owoce, w tym jagody różnych drzew i krzewów (jarzębiny, głogu, czarnego bzu itp.). Populacje miejskie są prawie wszystkożerne, w zimie chętnie korzystają z karmników. Chętnie jedzą kawałeczki chleba grubo smarowane smalcem. i zadzwon do lecznicy i zapytaj co robic

Gość i zrob mu lodaaaaaaaaaaa
zrob mu loda

Gość meszugene
dzieki za info ale zaczał mi wariowac po pokoju, chyba lepiej sie poczuł, wyniosłam go w krzaki, jak go kot nie złapie znowu to powinien dojsc do siebie :classic_cool:🖐️)))