Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tina86

Osoba towarzysząca

Polecane posty

Gość Tina86

Niedługo wychodzę za mąż i zastanawiam się czy swoją 14-letnią siostrę zaprosić z osobą towarzyszącą, czy bez. Wiem że od jakiegoś czasu ma chłopaka, którego bardzo lubi. Na weselu nie będzie osób w jej wieku, więc nie będzie miała się z kim bawić. Zdecydowana większość zaproszonych jest po 30. To moja najbliższa rodzina i nie chce by się nudziła. Z drugiej strony, głupio mi zapraszać ją ze swoją sympatią. Przecież to jeszcze dziecko i ich "związek" to nie jest nic poważnego...

Gość Kaaaaaaaaaasikkk
nooo ciezka sprawa... 14 lat...

Gość :)))))))))))))))))
to nie jest kwestia, czy będzie coś poważnego, bo jak zaprosisz 20 latkę z facetem to też nie muszą za rok byc razem. pogadaj z mamą jak ona to widzi no i czy rodzice chłopaka sie zgodzą. jak sama piszesz- to jeszcze dzieciak, sam nei zdecyduje czy może balowac. jak przyjdzie to dobrze by było gdybys zapewniła mu transport do domu, trzeba go jednak traktowac trochę inaczej niz dorosłego gościa a na jego rodziców nei zwalaj tego obowiazku

Jeżeli to Twoje siostra to ja bym ją zaprosiła z chłopakiem. W innych okolicznościach 14 latkę prosiłabym samą. Inna sprawa czy z nim przyjdzie. Bo może nie chcieć ale powinnaś spokojnie z nią pogadać i zapytać jak to widzi.