Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi sie zrobilo jak

Macie czasem dosc wlasnej matki???

Polecane posty

Ja z moja caly czas sie kloce bo ona uwaza ze ja wszystko robie nie tak jak powinnam, zle wychowuje dziecko, zle zajmuje sie domem , jestem leniwa , nie dbam o siebie, mam brzydkie wlosy, jestem gruba, nieoszczedna i moglabym tak jeszcze dluuuuuuugo wymieniac :( Przestalam wierzyc w siebie przez to co ona mowi. :( :( :( :(

kurcze, nawet tutaj nikt nie odpowie? :(

Gość aghhh
nie przejmuj sie ja mam podobnie to znaczy jak dziecko placze a ona slyszy to to mysli ze mu coszrobilam ... nigdy mnie nie chwali itd mam jej dosc tyle ze nie widujemy sie jakos czesto idzie jeszcze powiedz jej ze jak bedzie ci tak mowic to zerwiesz z nia kontakt

Nie moge zerwac z nia kontaktu bo mieszkamy doslownie 15 krokow od siebie :O

u nas pomogło rozluźnienie kontaktów ;) dzwonię do mamy raz na miesiąc i wystarczy! moja mama nie tyle mnie krytykuje, co po prostu nie umiemy się dogadać :o trudno, już przestało mi na tym zależeć...

Gość nanananna
ja tez mialam swojej dosc ale kiedy zmarla to ja docenilam taka rola matki

Dochodzi do tego ze juz rano podniesie mi cisnienie i caly dzien mam w nerwach a jak maz wraca z pracy to ja sie wtedy na nim wyrzywam :( bo mam nerwy z calego dnia.

I niestety ale przez moja mame klocimy sie z mezem

Gość aghhh
to powiedz ze nie chcesz sie z nia spotykac bo co to za matka ktora wlasne dziecko krytykuje.co ze mieszkanie razem nie oznacza ze nie mozesz jej powiedziec ze masz dosc jej zachowania albo sie zmieni albo utniesz kontakt

nie raz byla awantura i krzyki . Raz to nawet powiedzial mi zebym sie wynosila z jej domu wiec poszlam do siebie ale moj ojciec za mna przyszedl i powiedzial zebym do nich przyszla. To jest okropne caluy czas na mnie krzyczy, przeklina, nie sluch tego co do niej mowie - np daje dziecku czekolade przed obiadem a on potem obiadu nie hcce zjesc :O Juz nie wiem co robic. :(

Gość jedna normalna corka
to nieprawdopodobne aby córka tak nawalała na własną matkę, synowa na teściową to tak, ale odwrotnie to nie słyszałam, zazwyczaj to mamuśki sa cacy, a teściowe wredne.

no to widzisz pierwszy raz. A czemu Cie to tak dziwi ze nie lubie sie z wlasna matka?

Gość smutno mi sie zrobila
podnosze :)

moja mama nie zyje ,tesknie za nia tak bardzo,ze aż boli... chcialabym miec jej dosc

moze spojrz na to z innej strony,to Twoja matka moze mowi Ci to czego inni nie powiedzą... nie denerwuj się tylko zastanow moze ma troche racji? jestes zadbana?szczupła? mzoe chce Cie zmotywowac do dbania o siebie...do dzialania?