Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudy, nudy

Czy wam też się tak nudzi???

Polecane posty

Gość Nudy, nudy

Kurcze, zaraz wyjdę z siebie i stanę obok... To dopiero sobota, a ja już tak się nudze. Żeby sie nie nudzić: poszedłem pobiegać, poszedłem na siłownie, obejrzałem film, pojechałem do kumpla, poszperałem w necie, posłuchałem muzyki. I znów się nudze... Żałuje że nie mam dziewczyny, z którą mógłbym spędzić czas :( A może jest tutaj jakaś fajna dziewczyna z Włocławka chętna na jakiś spacer? :) Jak wy radzicie sobie z nudą...?

Gość dziewczyna z zebem na przedzie
gorzej niz nudy; tez zaluje ze nie mam chlopaka bo mozna byloby jakos fajnie z kims spedzic czas.

Gość Wy się nudzicie?
Ludzie... ja właśnie skończyłem liceum, pomijając matury mam kilka miesięcy nudy, a nie mam dziewczyny, ani nie wiem co robić... nuda mnie zabija...

Gość vincent n.
u mnie też.. kurcze.. na Śląsku nic sie nie dzieje

Gość marianna3
za robote sie wez to ci sie szybko i wybitnie nudzic przestanie a nie przesiadywac na kobiecym portalu i bajdurzyć od rzeczy , może mamie naczynia umyjesz albo chate wysprzątasz ? jak zaczniesz myśleć o innych a nie tylko o sobie to i nuda pójdzie precz :P

oo do tego maturzysty.. idz do pracy, najlepszy pomysl na zajecie wolnego czasu i zarobek :)

Gość Ten maturzysta
Nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem...

Gość Nudy, nudy
anusiak_21 Ano z Włocławka, ty też? :) marianna3 Masz troche racji, przy pierwszej okazji zrobie coś z listy domowych obowiązków

no nie gadaj :P jestem w twoim wieku i tez przed matura i mam zaklepaną juz prace ;) glupia wymówka :P

Gość nudy panie
ja mam pracę, szkołę i chłopaka i też się nudzę

kurcze, przepraszam, ze tak pozno zajrzalam :P ale ty tez moglbys czesciej zagladac na zalozony przez siebie post :P

Gość spadowa mala
jestescie jebanymi zwałowiczami i ludzmi bez zycia realnego dlatego sie nudzicie patafiany :)

Gość Nudy, nudy
anusiak_21 Przyznaje, moja wina :) ale dzisiaj jakoś czasu nie było (akurat sie mniej nudzilem) jesli chcesz to pisz na gg 11802039