Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damiankkkkkkkkkkkkkkk

Ja 26 ona 16 :)

Polecane posty

HEJ ! jakieś dwa miesiące jestem bez dziewczyny.Nie wyszło nam i zrezygnowaliśmy po czterech latach życia.Ostatnio pojawiła się w moim życiu pewna 16letnia dziewczyna.Bardzo mądra i miła,nie taka głupia jak obecne 16tki, naprawdę w porządku dziewczyna tylko problem polega na tym że ja mam 26 lat .Nie jest to śmieszne ? facet który ma za sobą poważmy związek który nie wyszedł wiąże się z 16latką ? Ona by tego bardzo chciała no ale nie wiem ,cholera znamy się może z miesiąc.

Gość chcesz ją przelecieć
tylko i wyłącznie

to podchodzi pod pedofilie...:-o Pewnie masz chcice na dziewice...:classic_cool:

Niestety mylisz się :) od seksu to ja mam dziwki którym płacę.Chcę normalnego związku ale wydaje mi się że za duża różnica nas dzieli i prędzej czy później dam sobie z nią spokój.

Gość chcesz ją przelecieć
daj prędzej spokoj bo laska sie zakocha a potem jak ją rzucisz to bedzie rozpacz jedna wielka.

Gość zooooola
czy cię pokręciło ? toż to jeszcze dziecko ! Nie potrzebne jej puki co poważne związki .

Gość DAJ SOBIE Z NIĄ SPOKÓJ!!!
ZOSTAW JĄ IM SZYBCIEJ TYM LEPIEJ NIE ZRANISZ JEJ DZIEKI TEMU

Gość jest za mloda
co by sie stalo jakby zaszla w ciaze :o roznica tez za duza w tym wieku, zostawi cie i tak

Gość JA.GJA
U mnie było podobnie(ja 16 ,on 27) byliśmy ze sobą parę lat,rozstaliśmy się nie z powodu różnicy wieku.To czasem się udaje,a odp. ci chyba same przestraszone mamusie

Gość mmen
10 lat różnicy i ona gówniara:O znam pary z różnicą 10 lat, ale klientka miała lat 20

Gość mmen
a 5-7 lat różnicy to teraz jest standard

Macie rację przekonaliście mnie .Dam sobie z nią spokój i powiem że po za spędzaniem czasu nic więcej z tego nie będzie.Dzięki ,pozdrawiam

Gość moderatorek
albo poczekaj aż podrośnie troszkę to seks przynajmniej będzie super ;)

Gość kiarax
Pierdolne pedofile!

Gość staszek pytalski
Ja mam 37 lat,ona 19 tnascie.Dogadujemy sie bez problemow.

Gość walcz1111
jeśli masz dobre chęci, nie chcesz Jej skrzywdzić i Ona odwzajemnia Twoje uczucie, to nie powinienieś rezygnować.. póki co to trochę dziwne, bo Ona jest bardzo młoda, ale z biegiem czasu róznica 10 lat nie jest nie do przeskoczenia... ja mam mam 30 lat i zakochałem się w 19 - letniej dziewczynie.. powodzenia...

Gość arnoldzikkk
ja mam 16 lat i zakochalem sie w 43-letniej mamie mojego kolegi

Hej. Ja mam męża 10 lat starszego ode mnie i jest to świetny związek. jak masz dobre zamiary walcz. Ja miałam 19 a on 29.

Gość Gość
Dnia 2.05.2010 o 00:13, Gość Damiankkkkkkkkkkkkkkk napisał:

Niestety mylisz się 🙂 od seksu to ja mam ... którym płacę.Chcę normalnego związku ale wydaje mi się że za duża różnica nas dzieli i prędzej czy później dam sobie z nią spokój.

"Od seksu to ja mam ...", ale żeś poleciał.. Taki ty bedboy że padnę zaraz hahaha mam nadzieję, że dalej spokój małolacie w końcu minęło 9 lat a ty nie zamoczyłeś. Wal się. Pewnie teraz ręczny ci został??? 😂 34 lata ładny staroć... A ona dopiero 25 i zes przegrał życie przegrywie hahah