żabka :) 0 Napisano Luty 23, 2011 regres dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Luty 23, 2011 kochani dziekuje za gratulacje pijcie do upadlego :) komu malo to juz donosze co tylko sobie zyczycie :) dzis kolega mnie pochwalil za te 3 latka i zyczyl dalszych sukcesow :) zabka Ty wiesz ktory-kurczaczek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Luty 23, 2011 Och kurczaczek malutki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Luty 23, 2011 ha ha ha ale pochwalil mnie i powiedzial ze jest dumny :) ide spac powolutku a wy pijcie do rana buziaczki dziekuje ze jestescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mordusiak 0 Napisano Luty 23, 2011 Gratulacje sadny dzien!!!!! Szkoda że nie pijam bo za twoje zdrowie przydałoby się wznieść toast... Kolejnych lat BP życze tobie i całej ekipie BP... Pozdrawiam Was serdecznie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Luty 24, 2011 witam w mroźny poranek i na gorącą herbatkę zapraszam, może kawke wolicie częstujcie się Życze miłego dnia i bez śmierdziela sadny kurcze tyle wypiłam z echyba mam dziś kaca :):):), ale wiesz taka rocznica GRATULUJE raz jeszcze MUszę Cie dogonić :):):) Ja zmykam bo zaraz musze iść autko skrobać, myśle że odpali:), i do pracy trzeba jechać to jeszcze raz miłego dnia TRZYMAJCIE SIE CIEPŁO ja chce juz wiosne :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jolik123 0 Napisano Luty 24, 2011 Żabko - w/g moich obliczeń i w/g programiku to wszystko się zgadza. Dzisiaj jest 24-ty dzień NP.w lutym i 31 dni styczniaTzn. 31+23=54 dni NP pełne i lecą godziny 55 dnia.Teraz skopiuję licznik: Nie palę już 54 dni (+ 07g09m48s). Ilość niewypalonych papierosów: 1303. Będę żyć dłużej o 9 dni (+ 22g54m47s)! Zaoszczędzone pieniądze: 729,77 zł! Chyba wszystko się zgadza-powiedz jeśli ja coś mylę. Dalej pachniemy i cieszymy się z NP. Proszę napiszcie jak Wy jeszcze do tego rzucania palenia się odchudzacie- to już dla mnie są cechy ( hihi) masohizmu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 24, 2011 Ja tez troche przybrałem jak rzucałem fajki ale wróciłem do starej wagi bo zacząłem regularnie pływać :) Teraz czekam na ciepłe dni zaczne biegać rano przed praca i rowerem zaczne śmigac do pracy :D Do tego zero cukru zero słodyczy od stycznia tego roku :D takie miałem postanowienie noworoczne w którym wytrzymuję :D generalnie dobra metodą jest uprawianie jakichkolwiek sportów a waga cie nie przestraszy ( oczywiscie nie mówie tutaj o szachach i brydżu :P) załogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Luty 24, 2011 Lorika-> chciałabym by tu, na tym forum, zwracac sie do siebie nickami;) Taka netykieta:D Pozdrawiam serdecznie:) Do Jolik---> my tu prawie wszyscy wiemy jak wygladamy, z NK lub Fb, jakbys sie zdecydowała...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Luty 24, 2011 lorika ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Luty 24, 2011 Jolik123------ja przytylam odrobine 12-15 kg cos kolo tego porazka,ale kupilam sobie steper i juz waze tyle ile chce :) loris dziekuje mordusiak kochana odzywaj sie czesciej na kaca dla wszystkich zimne piwko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Luty 24, 2011 Witam pozdrawiam Wszystkich cieplutko z mroźnych mazur :D sadny dzien spóźnione, ale szczere gratulacje z okazji 3 lat BP :D życzę Ci wszystkiego naj naj naj i nigdy śmierdziela wznoszę toast i stukam się z Toba lampka szampana stuk stuk :D STO LAT !!! STO LAT!!! STO LAT !!! jovik współczuję bo ja tez mam problem z kręgosłupem :D Jolik123 nie przejmuj się wagą :D ja tez się poprawiłem 10 kg waga powróciła do normy trzeba tylko czasu cierpliwości nic od razu :D zostałem szczęściarzem bo pokonałem śmierdzący nałóg :D od świąt nie jem słodyczy masła serów serków jogurtów zawierających tłuszcz staram się nie jeść tłuszczy zwierzęcych i jak na razie - 4 kg :D natomiast jem dużo surówki z kapusty pekińskiej :D lorika słuszna racja nie katować się nic na sile kg same znikną :D wszystko minie i problem ze śmierdzącym nałogiem i kg :D bo nie palić to jest cos pięknego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pysia35 0 Napisano Luty 24, 2011 Dobry wieczór, właśnie mija miesiąc jak nie palę. Nic na razie nie utyłam, nawet schudłam 1 kg, ale pilnuje sie i dietuje:) jem ok 1000-1200 kal. dziennie i zdarzają mi się grzeszki a co tam:) Póki co jest ok, nawet nie myślę o fajach.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mordusiak 0 Napisano Luty 24, 2011 sadny - czytam Was codziennie... ale jakoś nie moge się zebrać do pisania - nie bardzo jest o czym... Spędzam każdy dzień tak samo: z moją kochaną prawie dwuletnią córcią w domku... Czekamy na wiosne bo te cztery ściany nas wykończą - szczególnie teraz BUNT DWULATKA na topie... Pokazuje młoda charakterek :) hehe po mamusi :) Ale postaram się częściej odzywać... Pozdr dla Wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jolik123 0 Napisano Luty 25, 2011 jovik-jak mam was poznać?i siebie pokazać? Jestem na Fb-i co dalej? Pozdrawiam wszystkich i do pachnącego jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Luty 25, 2011 witajcie dzisiaj koniec ciezkiego tygodnia pracy ;) dzieci chore ale jejstem szczesliwa ze tydzien za mna za chwile szczegóły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Luty 25, 2011 Witam Cieplusio:) Jolik, spokojnie....jeżeli chcesz ( a wcale nie musisz jak nie chcesz), to podajemy nasze maile. Jakbyś chciała (a nie musisz:P), to przeslij na maila link do NK lub Fb, ja Ci odesle swój link. Tak u nas wyglada wymiana. Mozesz przesłac sama fotke, byśmy mieli chociaz fioletowe wyobrażenie o Tobie:D Jolik- nie chcesz, to koniec, nikt tu nie bedzxie Cie molestował o to- nie kazda tu to zrobiła:) Ale wiekszość nas wie, jak wygladamy. Olej to co napisałam, jak uwazasz, ze nie chcesz:) Moje plecy "sie prostują" a Zabci bardzo dziekuje za chęć masazu w domu. Tylko strach sie bac Twego rachunku:):D z dojazdem:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar-pa 0 Napisano Luty 25, 2011 Witanko:-) Nadal BP dzisiaj 41 dzień Miło mnie przyjeliście dzięki:-) Zagubilam się trochę w czytaniu topiku od samiutkiego początku... łoooo matko ile tego zaczęłam od częsci pierwszej oczywiście:D Jovik Złośliwiec chylę czoła przed Wami że cały czas tutaj jesteście i to cały czas BP Ja mam jakieś trudne dni ,chwile tak za mną chodzi smierdziel że aż strach. W czerwcu mój mężuś obchodzi 10 rocznicę BP i fajnie by było jakbym nie poległa Pozdrawiam Was bardzo serdecznie ,chyba jednak zacznę pisać na bieżąco bo nie dam rady przeczytać tamtego topiku a lektura jest baaardzo wciągająca ale pewnie parę lat mi zajmie he he Miłego dzionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Luty 25, 2011 mar-pa:D no to moze nie czytaj...tylko pisz tu:) 41 dni- fiu..fiu...no, nie polegnij:) mężusiowi trzeba zaimponowac, niech nie mysli!!!! Jemu składam zyczenia z okazji 10 latBP:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 25, 2011 Wpadłem z przesłaniem :D http://demotywatory.pl/2752235/Spieszmy-sie-kochac-weekend :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiozena100 Napisano Luty 25, 2011 Co za ulga że ja wcześniej nie próbowałam rzucać, a zdecydowałam się na to, kiedy dostałam od mojego TŻ książkę Allena Carra PROSTA METODA JAK SKUTECZNIE RZUCIĆ PALENIE. Opinie i posty innych rzucających mnie zaskakują, nie wiedziałam że tak może być. Dla mnie po prostu temat wcześniej nie istniał, nie chciałam rzucać i widziałam w paleniu moją wolność. Ale ponieważ staramy się o dziecko i to było moją motywacją postanowiłam książkę przeczytać. A co mi tam?! Pomyślałam, ze mogę tak wiele wygrać - większe szanse na dziecko. Dziś nie palę i nie żałuję tego, nie tęsknię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monamas 0 Napisano Luty 25, 2011 wiozena100--> witaj na forum :) Gratuluję podjęcia decyzji i nie palenia :) Nie ma czego żałować, wręcz przeciwnie - jest powód do radości, że się nie pali. Ja też jestem na początku drogi nie palacza, ale cieszę się, że nie muszę ćmić. Pomaga mi w tym bardzo nastawienie psychicznie, bo jak mawia Ktoś "wszystko jest w głowie" :) Pozdrawiam i życzę owocnych starań :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar-pa 0 Napisano Luty 25, 2011 Jovik wielkie dzięki:-) Chyba masz racje będe tutaj zaglądać ale będe czasami marudzić mogę??? Pięknie świeci słoneczko właśnie odgruzowuje dom Byłam z młodym u lekarza na szczęście osłuchowo ok wiozena witaj:-) monamas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Luty 25, 2011 no i mamy piatusiek :) nalezy sie nam odpoczynek po calym tygodniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Luty 25, 2011 Jovik bo ja myślalam ze nie będę musiała dojeżdzać ze mnie przenocujesz ilka nocy:P a ja podam swój mail żeby nie bylo zacznę wymianę Katar102@o2.pl Jolik :D jak chcesz napisz mi imie i nazwisko odeśle swoje:D a potem powiemy na forum ze mam cie w znajomych i wszyscy z nas cie zaproszą do znajomych to samo na fb Acha ostatnio podawalam Wam moj nowy numer gg ale... przypomnialam sobie hasło z poprzedniego i zostaje ten nr 812497 Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Luty 25, 2011 No,Żabka, żeby przenocować to też trzeba dojechac:P:P A jak ja,żabko, będe wiedziała, że to Jolik akurat w Twoich znajomych? Ja chyba nawet nie mam dodob, o ile sie "ujawniała" na NK i Fb:( Ale jezeli wystraszylismy Jolik tym NK i Fb to źle..:(:( oj bardzo źle:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Luty 25, 2011 Jovik Nie panikuj Nie wystraszyłyśmy nie jesteśmy takie straszne:D Dodob też nie mam :( Ale ... może kiedyś może wkrótce a skąd będziesz wiedzieć podam ci imię:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar-pa 0 Napisano Luty 26, 2011 Witam:-) Zaczynam 42 dzień BP :-) Ale mnie wczoraj wieczorem nosiło ech....... Pozdrawiam pachnąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jolik123 0 Napisano Luty 26, 2011 Kochani-podaję Wam maila jm@life.pl link do Fb podam na....no właśnie nie wiem gdzie. Napiszcie do mnie i już będę wiedziała. Idę dzisiaj do pracy-ale tam też sobie możemy gadać Waszych maili nie widzę-więc nie wiem co dalej mam robić. Bać się nie boję-spoko Dzisiaj zaczynam 9 tydzień NP!!!!!!!! JESTEM WIELKA!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 26, 2011 Jolik123 ja tez chce twoją fotę Mój adres email masz w stopce regres1000@o2.pl Daj mi swój linka na FC ( ja nie mam konta ale sobie zobacze z konta siostry w rewanżu na maila wyślę ci swoje foto :) sobotnie ale długo tu nie zagoszcze dzisiaj bo lecę na sobotnie zakupy :D Miłego weeku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach