Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

Rzucilam palenie! Pomocy!!! cz 2

Polecane posty

Galaretko Lorika to Lorika troche jej tu malo ostatnio ale mam nadzieje ze znowu wiecej sie pokaze Grzeslaw jaki Ty jestes normalnie wrrr :P kobieta szef ci nie pasuje?? no prosze cie he he ale masz racje mnie tez sie lepiej robilo po facetem hi hi hi bez dwuznacznosci ;) Regresku po uroczystosci wszystko sie unormuje i wtedy odetchniesz,wtedy dopiero przydalby Ci sie urlop :)

wybiegłam dziś wcześniej z pracy bo już wytrzymać nie mogłam ( ze mną pewnie też nie można było wytrzymać) wybiegając właściwie miałam już tę myśl że zapalę dzisiaj, jeden papieroch, ulże sobie a co mi tam :-O zaczepił mnie kumpel jeszcze i pyta co tak uciekam, mówie że straszny kryzys mam dzisiaj, no i dostałam opierdól że jak dzisiaj sie złamie to zajmie mi to pewnie znowu z rok żeby rzucić etc etc... no i postawił mnie do pionu! kryzys odpłynął narazie! a jednak mam w pracy fajnego kumpla FACETA :-) :-D chwała na wysokości że mnie dorwał, jemu dałam się postawić do pionu bo wie co mówi, bo sam to przeżywał, nie pali od kilku lat a jak twierdzi był strasznym nałogiem

Mariolka proszę cię niewyżywaj się na innych, ani też na sobie, tylko zachowaj spokój. Lorika była swego czasu częstym gościem topika. Sądny niechce nikogo urazić, ale tak to już z kobietami szefami już jest. Regresowi niezazdroszcze tremy, ale zazdroszczę ślubu.

Grzesław a propos szefów kobiet/facetów to mi się zadaje że kobietom jest bardziej obojętne czy mają za szefa kobietę czy faceta... natomiast wam mężczyznom to coś nie bardzo to obojętne, już nie pierwszy raz się spotkałam z takim głosem (chyba dumy jakiejś męskiej czy cóś? ) :)

Mariolko nie chodzi mi o dumę tylko o to, że kobieta zawsze jest ostrzejszym szefem od mężczyzny szefa, a nie jakieś wydumane uprzedzenia.

Grzesław kobieta jest ostrzejszym szefem???? myślę ze jak już co to bardziej wymagającym bo kobiety są bardziej wymagające ale nie tylko od innych, od siebie przede wszystkim! i w sumie na cholere nam to hehe

może i nie ma faktycznie Grzesław, te określenia poprostu do jednego wora można włożyc

jesli chodzi o ostrosc to moja szefowa jest jedza jakich malo ale z drugiej znowuz strony jak ktoras z nas potrzebuje cos to stanie na glowie zeby pomoc,nie da sie tak jednoznacznie okreslic.na pewno jej zalezy na pracy,na tym zeby jej dzial byl najlepszy,jest cholernie ambitna,a faceci coz, prawda jest taka ze maja bardziej olewackie podejscie,nie sa mniej ostrzy tylko maja wiele spraw w tyle

Juz tak nie najeżdżajcie ma kierownictwo w damskim wydaniu:( Wcale to nie jest tak, jak piszecie! :O Pozdrawiam serdecznie, ja jutro jade na wycieczke:) całodniową:) ale o 16,00 tej bede myslami z Regresem:) Moze jutro kazda/y z nas na tym topiku zamieści jakies życzenia dla młodej pary? Na pewno Regresikowi będzie miło, ja poswięcimy mu jedna stronę:D:D Pozdrawiam,życze miłego piatku:)

sadny dzien zgadzam się z tobą w 100% kobieta szef jest ostra ale jak trzeba pomóc to nieba uchyli a faceci to wszystko w tyle mają :)

a wogóle to chciałam Wam się pochwalić że dzisiejszy mega kryzys mam już za sobą (2 i 14 dzień jak dotąd były dla mnie najgorsze) :) :) :) :P :P :P

Jovik od tego są wyjątki, żeby były zasady, ale zgadzam się kończyny ten wątek. Postaram się odezwać o godzinie 0. Mariolka trzymam kciuki, za tym by to był ostatni tak trudny dzień w rzucaniu.

no to ja pierwsza Regresku my dla Ciebie wszystko :) wiesz o tym i z calego serca życzymy Tobie i Twojej wybrance wszystkiego co najlepsze,co tylko mozecie sobie wymarzyc zeby Wam sie spelnialo a przede wszystkim zeby Wam sie UDAŁO bo nie sztuka byc z kims rok czy dwa,sztuka jest byc z kims cale zycie. Wszystkiego dobrego :*

Regresie składam Tobie wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, abyście z maużonką zawsze się kochali i mieli dużo szczęśliwych dzieci. Życzę Wam abyście doczekali w miłości do złotych godów. Ps. Zapewniam Cie, że bardzo zazdroszczę tej uroczystości. Grzesiek

i ja się dołączam z życzeniami dla Ciebie Regres i Twojej Małżonki samych szczęśliwych dni i abyście się zawsze kochali tak jak w dzisiejszym dniu a może i nawet mocniej ...

Gość Smutno bez żabki.
Żabciu mam nadzieję,że szczęśliwie przeszła u Ciebie operacja i za kilka dni ponownie zagościsz na forum? Tęsknię za Twoim wpisami brakuje grafiku,który skrzętnie wpisywałaś nasze dni BP.Wracaj szybciutko do zdrowia,do swojej Rodziny i oczywiście do nas.Mocno Cię pozdrawiam,zawsze życzliwa.

regres i ja dołaczam sie do życzeń , wszystkiego co najlepsze , niech usmiech kazdego dnia goiści na waszych buziach sto lat w zdrowiu szczęćiu i wielkiej miłości A wam życzę spokojnego i miłego wieczorku

oj ale jestem w tyle z wpisami :) widzę że Regresik nasz kochany ma dzisiaj "sądny dzień"? 🌻Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dla Ciebie i dla małżonki🌻🌻🌻🌻🌻🌻 No to muszę znaleźć inny obiekt wesychnień... :P (myślę że pamiętasz) żabciu---niewiem co Ci jest :( ale życzę szybkiego powrotu do zdrowia...:* mariola18---ja to wolę z facetami pracować,babą to "mordki"się nie zamykają...a później są fajne historyjki...(ale to moja opinia)i jeśli uraziłam jakąś kobitkę to bardzo przepraszam...🌻 Grzeslaw----no nie mieliśmy okazji razem popisac.Może to nadrobimy?Jęśli bedziesz miał ochotę? :p (ja też zazdroszczę,ale może kiedyś przyjdzie namnie czas)... jovik---ząbki nie wyrosły i długo ich nie będzie :P mam nadzieję ze wycieczka się udała? sądny dzień---mądre słowa skierowalaś do Jacusia...podoba mi się i piszesz prawdę...ale znaleźć takiego na cale życie...cięzko jest... :( ale Jacuś jest wyjatkiem...i Złośliwiec....:p pachnąca aga--- sporo czasu Cię niewidziałam bo ja "opuściłam" Was...ale jestem bleeee...może wybaczycie mi to podknięcie? pozdrawiam resztę pachnącego towarzystwa.... ps.ale dziś śmierdziel za mną łaził,ale nie poddalam się...jestem z siebie dumna...

MadMadziuchna nie wiem ile masz lat (mniejsza z tym), ale ty masz większą szansę ode mnie, a jeszcze z moimi wadami to już całkiem dobrze.MadMadziuchna nie wiem ile masz lat (mniejsza z tym), ale ty masz większą szansę ode mnie, a jeszcze z moimi wadami to już całkiem dobrze. Pozdrawiam

Witam 🖐️ pozdrawiam wszystkich serdecznie życzę miłego dnia 🌼 zapraszam na kawę na wszystkich chętnych czeka zaparzona :D Regres 🖐️ wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia 🖐️ żeby to szczęście trwało wiecznie powodzenia :D

tak Madziuchna masz racje Jacuś jest wyjatkowym wspanialym mezczyzna i wierze ze moje zyczenia sie spelnia :) Madziuchna na Ciebie tez gdzies czeka Twoja polowka :) I na Grzesia tez :) o mam pomysla moze sie zgadacie ? :)

dzień dobry! wpadam na kawę pachnąco BP i co widzę?! sadny dzien może ty topik pomyliłaś z chcę zostać swatką :-D :-D :-D :-D :-D to może mnie też wyswatasz???? :-p

a to się jeszcze pochwalę Nie palę już 16 dni (+ 03g23m44s). Ilość niewypalonych papierosów: 645. Będę żyć dłużej o 4 dni (+ 22g22m15s)! Zaoszczędzone pieniądze: 348,65 zł!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować