Goldena 0 Napisano Marzec 1, 2012 @gusiu, dzięki za zaproszenie, już się ogarniam i wpadam na herbatkę :-) U mnie pogoda brzydka, pochmurno i dżdżysto :-))) Wczoraj było ładnie, ale już marzec i bliżej niż dalej Pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Marzec 1, 2012 julka01 witaj Oj dawno cię nie było , dawno ... Zaglądaj do nas częściej U mnie mgła i szaro buro za oknem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uff Napisano Marzec 1, 2012 od połowy stycznia sie trzymam ale sie ciesze i cieszę jak ta przysłowiowa małpa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uff Napisano Marzec 1, 2012 utycie mam za sobą, teraz czasy pompek i in. ćwiczeń i troszke teraz mniej jem; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uff Napisano Marzec 1, 2012 za oknem i u mnie brzydko ale jestem taka ważna, dumna, zadowolona -tak mi dobrze z tym niepaleniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Marzec 2, 2012 Witam całą pachnącą załogę i życzę miłego i pachnącego weekendu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Marzec 2, 2012 a dzisiaj za kilka godzin weeekend :) nie palimy !!!!! nadal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Marzec 2, 2012 Hej:) Uff,świetnie:) Mamuśka:) Regres:) Pozdrawiam prawie weekendowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goldena 0 Napisano Marzec 2, 2012 Witam pachnąco Pogoda wietrzna, słoneczko baardzo nieśmiało próbuje wyjrzeć zza chmur :-(((( Ale i tak się cieszę, że już marzec, najgorsze zimowe miesiące mamy za sobą. Życzę miłego, spokojnego i pachnącego weekendu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Marzec 2, 2012 Witam serdecznie:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Marzec 2, 2012 Witam serdecznie:-) nadal nie palę i fajnie się z tym czuje:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Marzec 3, 2012 witam wstawać śpiochy słoneczko świeci, kawka czeka i nawet po bułeczki byłam Zapraszam na śniadanko Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Marzec 3, 2012 siemka pozdrawiam wszystkich serdecznie życzę milej soboty D słoneczko świeci tylko jest nie potrzebny silny wiatr :D pachnaca aga za sponsorowałaś pyszne śniadanko świeża chrupiąca bułeczka :D a o kawie już nie wspomnę pycha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Marzec 3, 2012 Pachnąca Aga Śniadanie i kawa pyszne:)dziękuję U mnie Złośliwiec trochę przymroziło,ale słońce piękne świeci,a wiatr chyba minimalny. Zaraz biorę się za porządki,a potem zapraszam na ciasto snikers.http://www.wielkiezarcie.com/recipe31223.html Grzesław:) Goldena:) Pozdrawiam wszystkich Nie palimypachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xx444 0 Napisano Marzec 3, 2012 Witam serdecznie,dziś u mnie śliczna pogoda,o tej porze na balkonie 10 stopni w plusie,świeci słoneczko.Za godzinę przychodzą do mnie moje dziewczyny; córka i synowa.Zadeklarowały się pomgać przy umyciu okien,a mam ich sporo. Jeśli chodzi o sprzątanie mieszkań to normalka robię to co tydzień jak każda z nas. Rzucającym palenie życzę powodzenia,nadal trzymam za Was kciuki.Życzę Wszystkim spokojnego i radosnego weekendu w gronie rodzinnym,pozdrawiam ciepło. Jagoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Marzec 3, 2012 Sloneczne i pachnace pozdrowienia Kochani nie palimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Marzec 3, 2012 Witam serdecznie:-) u mnie też było słonecznie do południa, a teraz jest pochmurno:( pozdrawiam wszystkich nie paląco:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Marzec 3, 2012 DOSTAŁAM PRACĘ :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Marzec 3, 2012 Zabka --- gratuluje :) to swietna nowina :) u mnie dzis caly dzien piekna sloneczna pogoda :) az zyc sie chce pomimo kaca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Marzec 3, 2012 Żabko,świetnie:) Sądny-kaca? Grzesław,u mnie cały czas jest słońce,pięknie,właśnie wróciłam z lasu,jak pachnie świat:)cudnie,aż uszy bolą od pulsowania przyrody. Złośliwiec:) Jagoda,ja okna myłam,ale przed Świętami umyję jeszcze raz. Kaja :) Ewaabr,każdy powinien przeczytać książkę pana Carra.Każdy palacz. :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Marzec 3, 2012 tak @gusia kaca,ale juz mi dobrze prawie,glowa peawie juz nie boli :) od rana mi sie wczoraj kichalo,musialo cos z tego byc :) i bylo fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Marzec 3, 2012 Brawo Żabka:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Marzec 3, 2012 No kochani to teraz tak na spokojnie :) miałam dziś rozmowę w sprawie pracy:) i dostałam ja. Tak się cieszę fakt że nie w moim zawodzie ale będę miala z tego dodatkowe pieniądze i ten fakt że się wychodzi z domu że się coś robi zarabia ach :) caluję was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Marzec 3, 2012 hej :) gratuluję żabka... a ja jestem po praktykach w szpitalu bylo bardzo,bardzo,bardzo fajnie na chirurgi-urazowej...utwierdziło mnie w przekonaniu że chcę to robić,tam pracować i pomagać ludziom dzielic z nimi bół,chorobe itd.byc przy operacji,zmieniać opatrunki,wpisywac na POPie informacje,sprawdzać saturację,cisnienie...i jak przechodzilam korytarzem a pacjent wola "siostrzyczko"mogę poprosic o to o tamto...karmienie pacjentów którzy niemogli sami jeść...ach moje serce nieopisze tego co czuje... szkoda że trwały tylko tydz.i ze zlapałam rota wirusa i od srody stałam sie pacjętka szpitala :( wymioty,biegunka itd.własnie dziś wyszlam dopiero wstalam i zagladam co słychac...jeszcze mdli mnie i brzusio boli...dieta kleikowa dziś... pozdrawiam Was gorąco...idę dalej do łózeczka...się leczyc,kurowac.... milego wieczoru... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Marzec 3, 2012 Madziuchna zdrowiej słońce :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Marzec 4, 2012 Madziuchna,piękny zawód wykonujesz,masz wielkie serce:) Na takie sprawy pomaga węgiel z apteki. Żabko:) Udanej niedzieli i pamiętajcie,że pachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goldena 0 Napisano Marzec 4, 2012 Witam Was moi kochani U mnie pogoda cuuuuuuudowna, aż chce się życ :-))))))))))))))))))))))) Żabko b. się cieszę, że masz pracę w dzisiejszych czasach to jest ogromny sukces - gratuluję @gusiu przepis na ciasto suuuper!!!! Tylko te kalorie :-(((((((( Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej i spokojnej niedzieli :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Marzec 4, 2012 w zyciu rozne sprawy sa roznej wagi,sa wazniejsze i te mniej wazne,a robic to co sie kocha to bardzo bardzo wazne,bo pracowac to nie tylko zarabiac kase ja nie wiem co z nami bedzie bo znowu wymyslaja z przenoszeniem nas na Rybnik,ale na pewno bede chciala nadal w swoim zawodzie pracowac,bo to jest to co kocham.I to nie jest to ze po przejsciach jakie nam zafundowali poprostu nastawilam sie na nie w stosunku do Rybnika,bo patrzylam nawet na mieszkania w Rybniku,ale niestety tyle kasy nie mam.Na pewno rozwaze wszystkie mozliwe rozwiazania a Madziuchna od zawsze chciala byc siostrzyczka :D ciesze sie skarbie z Toba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Marzec 4, 2012 Nie palę już 1037 dni (+ 14g54m40s). Ilość niewypalonych papierosów: 14526. Będę żyć dłużej o 110 dni (+ 23g13m40s)! Zaoszczędzone pieniądze: 6900,18 zł! :D Niedzielnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Marzec 4, 2012 sądny---Ty to masz z ta robotą,ale w kazdej robocie dzisiaj niewiadmo co i jak....teraz mam juz dwóch znajomych którzy mają problem z praca tzn.pracuja ale wszystko sie wali i tylko dzwonia po pomoc psychologiczną...::( kurcze ale czasy... a ja czuje się coraz lepiej...jeszcze mam obolaly brzuch czuje sie jak po porodzie i skurcze mam :D ale nic nieurodziałm :D sądny---a jak Twoje dzidzioszki nowo urodzone? :D regres----a kiedy Ty dzidzioszka bedziesz mial? ciocie i wójkowie czekaja.... :D:D zabka----zdradz tajemnicę jaki charakter pracy bedziesz wykonywąła?ale ciesze się trochę kasy wpadnie...:):)ja też szukam cos dodatkowego.... :( :( milego popołudnia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach