Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Rzucilam palenie! Pomocy!!! cz 2

Polecane posty

sadny dzien 🌼 trzymam 🖐️ 🖐️ musi być dobrze innej opcji nie ma cały czas myślami jestem z Tobą jak tylko będziesz mogła to daj znać ze już po wszystkim ok.?

Dawno nie pisałam, ale chyba najwyższa pora :) Njapierw do "starych" i prawowitych bywalców topiku: nadal nie palę, nie mam czasu myśleć o papierosie i dobrze mi w stanie nie palenia. Poza tym wizja kolejnego przechodzenia przez pierwsze dni abstynencji skutecznie mnie zniechęcają:) Tak więc w tej kwestii jest dobrze :) Pozdrawiam serdecznie :) A teraz kilka słów do dwóch bywalczyń owego topiku, które, bynajmniej, nie rzucają palenia, a jedynie...pracują w tej samej instytucji co ja (jedna, nawet, w tej samej komórce) i szalenie interesują się moim życiem prywatnym. Na tyle szalenie, że 03.04.2012r. "interesowna" odważyła się napisać na topiku posta. Pech chciał, że - być może nie wyglądam, ale jestem inteligentna i potrafię kojarzyć fakty, sytuacje, umiem obserwować i czasami wzrok poleciał mi na monitor komputera Koleżanki - że zorientowałam się kto kryje się za nickiem "interesowna". W obliczu informacji, które posiadam mam pewność kto, tylko nie wiem po co? Może własne życie jest za nudne? Za mało interesujące? Może w ten sposób trzeba zagłuszyć ciche ego albo zaspokoić ciemną stronę swojego jestestwa? Toksyczność? Nie wiem i mniejsza z tym:) Dziewczyny, możecie mnie znaleźć w necie pod nickiem monia130, pod którym pisałam na forum o odchudzaniu i coś o salsie by się jeszcze znalazło i o DDA i o arytmii serca:) Jakbyście chiały jeszcze coś o mnie wiedzieć, to wiecie, gdzie mnie znaleźć:) Pozdrawiam i powodzenia życzę :)

Sądny Dzień,cały czas o Tobie myślę-wszystko ułoży się dobrze.👄 Złośliwiec:) Ojejkujeku:) Monamas No właśnie,dawno Cię tu nie było,świetnie,że nadal BP:) W obłoku Dymu,co u Ciebie? Chyba zbliża się jakaś miła rocznica u kogoś,nie ma naszej Żabki-księgowej i takie oto bałagany :O Pozdrawiam,a jutro zapraszam na kawę i czas na drożdżowca ze śliwkami :)

Witam sie pachnąca z rana i z kawa (_) 🌼 Nadal nie palę. :D Regres jak tam urlop? Znowu splajtowało jakieś biuro podróży specjalizujące się w wycieczkach do Turcji. Mamy nadzieje że z tym biurem nie pojechałeś :( a urlop spędzasz przyjemnie 🌼 Ja już od tygodnia latam do pracy. Szczerze mówiąc i pisząc .... nie za ciekawie. :O ale najważniejsze, ze nie pale :D :D :D :D Reszta jakoś się ułoży. :) Miłej niedzieli. Pogoda zapowiada się słonecznie 🌼 Buziaki dla wszystkich 👄

Witaj Kania :) Dziękuję za kawkę,ja obiecane ciasto stawiam :) tylko tak cichutko tu jakoś....:( Bardzo się się cieszę,że tak dzielnie się trzymasz! :D :D :D Sądny? Przyjemnej niedzieli BP🌻🌻🌻🌻🌻

wszystko dobrze poszlo czuke sie tez dobrze i mysle ze po niefzieli puszcza mnie do domu. Pozdrawiam wszystkich serdecz nie

Dzień dobry poniedziałkowo :) Sądny-świetnie!W domciu szybciutko dojdziesz do siebie i będziesz śmigać na stepperze niedługo :) Ojejkujejku:) No to kawa już zaparzona,a dla Sądnego herbata. Regres,Ty jeszcze na urlopie? Miłego dnia BP🌻🌻🌻

A tak w ogóle.... to dlaczego zmieniliście miejsce pobytu? Co było nie tak z tamtym topikiem?

Cześć załoga bez papierosa ;) Czy ktoś się wykruszył? Nadal nie palicie? Raport tu poproszę heheheh Witajcie moi drodzy Wrociłem kilka dni temu z Turcji (tydzien) i powiem wam że bajka ... codziennie 34 stp (woda 26 stp ) Upał,woda i leżakowanie Byłem w świetnym ***** hotelu w Side koło Antalyi Lot z Pyrzowic to tylko 2,5 godziny i jest sie na miejscu Super wypoczynek,super hotel,super animacje,super drinki i super pogoda Po prostu Polecam Zrelaksowany i w pełni wypoczety wracam do was Co do urlopu to udało mi sie go przedłużyć i idę do pracy dopiero w czwartek wiec generalnie jeszcze jeden dzien przede mną aha - no i nadal nie palę i wcale nie zamierzam :D a co u was? Widze nowe osoby i stare powroty ;) sadny dzien mam nadzieję ze wszystko ok po operacji? monamas,no zgadza sie dawno cie tu nie było kania2a Ja leciałem z Itaki więc byłem spokojny wczasy To jeszcze w Polsce najpręzniejsze biuro turystyczne choć nie najtańsze ... pozdrawiam resztę ekipy ciepło 🖐️ ojejkujejku,złosliwca,@gusie,żabke,grzesława,kanie,sadny dzien monamas i reszte o której tu mogłem zapomnieć ;)

tak wszystko jest ok,tylko strasznie slaba jestem,ale to normalne. Jestem juz w domu,powoli wydobrzeje. Ale wkurzalo mnie na potege jak szlam do lazienki a tam ktoras pacjentka zamknieta w kabinie pol na pol metra i w pluca daje. Zakopcona cala lazienka. Czlowiek ledwo lazi a jeszcze nie ma czym oddychac.

No tak, mnie zawsze fajki śmierdziały w samochodzie i w łazience. Zaraz mnie głowa od tego bolała. Mój M gadał że dziwoląg jestem, bo na czczo nie paliłam, z rana też nie, dopiero po południu zaczynałam i wtedy za cały dzień jak parowóz czasem. To nie ma się co dziwić, że rano głowa boli od fajek. :O W gestii palenia miałam swoje dziwactwa ale też i zasady. w kiblu nie honor, na ulicy tez nie. ;) Widać to niektórym nie przeszkadza i wszystko im jedno gdzie byle zapalić. Regres my 3 lata temu byliśmy w Alanyi. Praktycznie nad samym morzem. Wspomnieniami się dotąd podgrzewamy ;) A było co wspominać... ;)

Sądny ,to dziś kawa-proszę bardzo :) Cieszę się,że humor CI wraca :D Regres Łał,też tak chcę!Ale to chyba jak dzieciaki podrosną,mmm,leżakowanie,popijanie drinków,kąpiele,ukochana osoba .... Pięknie:)) Kania Bardzo dobrze Ci idzie :)Obecnie to robi mi się niedobrze,jak pomyślę,że miałabym zapalić.Tylko,że imprezki z alkoholem i palaczami w tle to nie dla mnie. Uważam,że to sukces-codzienne życie BP-nie tęskniąc za tym. 🌻nie palimy🌻pachniemy🌻 ps.czy ktoś nie ma jakiejś rocznicy BP? ps2 Żabko,odezwij się do nas.

dziekuje za kawke,ummmm pychotka :) ja tez w aucie nigdy nie palilam ani w lazience czy w toalecie,na czczo tak ale najpierw zeby musialam umyc :)

dziekuje za kawke,ummmm pychotka :) ja tez w aucie nigdy nie palilam ani w lazience czy w toalecie,na czczo tak ale najpierw zeby musialam umyc :)

kania no ja też byłem centralnie nad morzem śródziemnym Oczywiście baseny + morze Woda ciepła jak w wannie,tylko cholernie słona ;) (szkoda ze Bałtyk taki nie jestciepły :() no ja dzisiaj ostatni dzien urlopu i jutro do pracy 2 dni i weekend :) 🖐️ załoga No własnie moze nam żabka wklei jakąs swieza liste?

a mnie na dzień dobry w pracy przywitała masa roboty :O 🖐️ nie palacze ;)

Dzień dobry. Kaja,to będziemy balować :D :D :D Regres:) Sądny:) Kania:) Ekipo BP🌻🌻🌻 Już prawie weekend...

🖐️ kaja więc w poniedziałek tu wpadnij i postaw nam torta i flaszkę ;) Już dzisiaj ci Gratuluję 🌻 za 2 lata bez papierosa I jak kaja? lepiej jest chyba nie palić? wypowiedz sie ...

@gusia no już weekend ... fajnie jest mieć wolne iść na 2 dni do pracy i znowu wolne :D

Ja mam wolne do 8 pazdziernika. Narazie jeszcze sie nie wyrywam,ale pewnie jak juz calkiem dobrze sie poczuje to zacznie mi sie w domu mierzic.Lubie pracowac,lubie swoja pracę :)