dodob 0 Napisano Sierpień 12, 2014 Mordusia glowa do góry razem damy rade będę tu zaglądać codziennie ksiazke mam jak podasz maila to ci wysle RZUCAMY !!!!!!!!!! a na Youtube jest to w wersji mówionej http://www.youtube.com/watch?v=sK2INJ01G98 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mordusiak 0 Napisano Sierpień 30, 2014 Hej dodob.. Bardzo Cię proszę o przesłanie książki Carr'a.. m_lotosek@wp.pl a jak u ciebie kochana?? Kiedy rzuciłaś fajki.. ja robię podchody ale jakoś mi nie wychodzi ostatnio :( ale muszę to zrobić bo wściekła jestem na siebie.. Książka bardzo mi pomogła ostatnio.. licze na nią i tym razem więc bardzo Cię proszę o przesłanie.. Pozdrawiam wszystkich niepalących i rzucających.. Bo jak to ZŁOŚLIWIEC mówił BO NIE PALIĆ TO JEST COŚ PIĘKNEGO!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Sierpień 30, 2014 mordusiak a nie wiesz co się dzieje ze złośliwcem? a gdzie reszta? jovik? farbowana lisica? sądny dzień? Vonk? żabka? pachnąca aga? to stara gwardia z tego topika? Może się odezwiecie tutaj ? jak wam leci życie bez papierosa? Ja nie palę nadal od 2009 roku :) I JEST MI Z TYM SUPER Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojejkujejku Napisano Wrzesień 1, 2014 Wprawdzie Regres mnie nie wywołał z nazwiska, ale poczułam się upoważniona do zabrania głosu jako stara gwardia - czuję się naprawdę świetnie i nie mam zamiaru wracać do śmierdziela - NIGDY!!!! pozdrawiam i życzę wytrwałości i pozytywnej motywacji "RZUCACZOM" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mordusiak 0 Napisano Wrzesień 1, 2014 Moi drodzy tam mi wstyd :( Regres pamiętam że rzucałeś kiedy ja już nie paliłam.. było mi naprawde cudownie przez te ostatnie 6 lat!!! Myślałam że już nigdy nie zapale!!! Jestem wściekła na siebie!!! Ale ostatnio mam naprawde słaby czas :( i poległam... ale mam zamiar wrócić do życia BP - bo byłam z siebie naprawde dumna!!! Rzuciałam raz - rzucę i drugi - oby ostatni - dziś pierwszy prawdziwy dzień BP - taki wiecie że sama wiem że nie zapale, taki z serca, z mojego wew JA... mój mąż nie pali - dziś 7-dmy dzień.. jestem z niego dumna... tylko że on lubi palić.. i obawiam się że pomimo tego że chce rzucić to może się poddać, bo za bardzo to lubi.. A ja marzę o czasie kiedy zapomne o papierosach.. bo powiem wam że po jakimś czasie - teraz trudno mi sobie przypomnieć - zapomina się o tym że kiedyś nas ciągnęło, zapomina się o tym że łaził za tobą papieros i patrzy się z litością na swoją palącą przeszłość i na palaczy wokół!! Coś mi ze składnią dziś nie wychodzi :) chyba jestem rozkojarzona przez to rzucanie.. Ale powiem wam że dziś mi jakoś lepiej!! Wystarczy dobre nastawienie i leci.. już południe a ja pomyślałam o fajce "tylko" kilka razy.. może z 10 :P Mam nadzieje że moja paplanina wam nie przeszkadza.. bo mnie bardzo to pomaga w tym początkowym okresie rzucania!! Wróć.. ja przecież nie "rzucam" bo już RZUCIŁAM!! i tego się trzymajmy.. Dziś pierwszy dzień BP Pozdrawiam was wszystkich :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobrota Napisano Wrzesień 16, 2014 siemka pozdrawiam wszystkich serdecznie ja nadal bp :D bo nie palić to coś pięknego no i jak zwykle mój tasiemiec :D jovik dodob mamuska44 madziuchna04 zabka iga44 ojejku jejku basiek1 farbowana lisica kaja_ kania2 Regres graba jak kogoś nie wymieniłem przez omyłkę to przepraszam a za potrzebujących trzymam 2 wolne nie zaje te śmierdzielem kciuki BP ps. straciłem hasło zlosliwca i nie mogę się zalogować :( wczesniej się odezwałem na nowej ksywce *dobrota * ale jak zauważyłem to nikt mnie nie zaakceptował ze złośliwca – dobrota fajne co? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrota 0 Napisano Wrzesień 16, 2014 mordusiak przepraszam ze Cię nie wymienił pisz co tylko chcesz bo najważniejsze jest to żeby nie jarać zuch dziewczynka bo my tu nie palimy my tu pachniemy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia123454321 Napisano Listopad 6, 2014 witajcie.A ja nadal nie palę od 07.01.2013 :) pozdrawiam pachnących :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasje Napisano Grudzień 10, 2014 czesc nie pale od wczoraj po przeczytaniu ksiazki Carra. Dawniej bym sie posmiala jakby mi ktos powiedział, że ksiazka moze pomoc rzucic palenie... jest drugi dzien, oprócz uczucia głodu nikotynowego co jakis czas, rzadnych innych dolegliwosci. Czuje sie super i kawa smakowała wysmienicie miłego dnia ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iga44 Napisano Styczeń 17, 2015 Witam serdecznie Wszystkich starej wiary:D i obecnych którzy rzucają palenie. Nadal nie palę.To już ponad 4 lata. Złosliwiec, pamiętam jak bardzo nas wspierałeś na tym portalu.Wszystkich Was pozdrawiam i życzę powodzenie BP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iga44 0 Napisano Styczeń 17, 2015 Wypowiedz wyżej, jest moja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinek36Wawa 0 Napisano Marzec 26, 2015 hm nie wiedziałem o tym topiku ja staram się udzielać na tym starym po pierwsze więcej się dzieje złośliwiec poczytałem tu i tam i powiem Ci szacun chłopie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość złosliwiec Napisano Marzec 31, 2015 Marcinek36Wawa pozdrawiam serdecznie ja nadal BP bo nie palić to coś pięknego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zabkaaa Napisano Kwiecień 7, 2015 Witam wszystkich starych i nowych bywalców :) Trzymajcie się pachnąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Kwiecień 7, 2015 Zrobiłam się pomarańczowa :) tak dawno mnie tu nie było że aż zapomniałam hasła :) teraz juz powinno być dobrze Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 25, 2015 ktoś jeszcze żyje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość złosliwiec Napisano Wrzesień 24, 2015 witam wszystkich serdecznie :D życzę miłego dnia BP ja nadal BP :D bo nie palić to coś pięknego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość złosliwiec Napisano Wrzesień 24, 2015 siemka żabka jak jeszcze tu zaglądasz to jak możesz to wyślij listę BP [ przeczesz jesteś nasza księgową :D ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malami1992 Napisano Grudzień 17, 2015 Jeśli dalej szukasz to zaopatrzam się prezenty w sklepie http://prezent.expert/dla-dziecka-535 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudka 0 Napisano Luty 15, 2016 juz tak dawno tu nie byłam ale od 2007 nie pale i trzymam sie nie wiem czy jeszcze mnie pamoetacie ale z Wami spedzałam te trudne dni.Kazdy co rzuca palenie to wie jak to jest ...palilam ponad 20 lat pozdrawiam wszystkich pachnaco...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2016 http://f.kafeteria.pl/temat/f1/blagam-pomozcie-p_6461704 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sądny dzień Napisano Grudzień 31, 2016 Regres miło,że wspomniałeś choć to daaaawno było. Nadal nie palę Wszystkim pachnącym życzę Szczęśliwego Nowego Roku 2017 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość złośliwiec emeryt Napisano Luty 9, 2017 witam pozdrawiam serdecznie wszystkich bywalców pachnącego grona sądny dzień pamiętasz mnie :D dudka regres graba ja nadal BP :D bo nie palić to coś pięknego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sądny dzień Napisano Luty 18, 2017 Oczywiście Złośliwiec,że Cię pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 2, 2017 witam ale tu cisza pozdrawiam wszystkich bywalców pachnącego grona:D i tych co po cichu tu podczytują :D życzę miłego dnia BP ja nadal BP bo nie palić to coś pięknego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil847 0 Napisano Marzec 2, 2017 powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dudka Napisano Marzec 19, 2017 witam bylam z Wami w trudnym momencie ale to juz w tym roku 10 lat bez papieroska ...pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudka 0 Napisano Marzec 19, 2017 hejj hejjj to ja dudka ....pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie juz 10 latek u mnie bez nalogu udalo sie jestem szczesliwa w lipcu bede obchodzic 10 latek .....czy mnie ktos pamieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość złosliwiec Napisano Kwiecień 10, 2017 witam pozdrawiam wszystkich :D życzę mulego dnia BP sądny dzień dudka ja od 08-04-2005r BP paliłem 40 lat ostatnio 3 paczki dziennie za potrzebujących 3mam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 23, 2017 hej złosliwiec pamiętam jak mnie wspierałeś jak rzucałam palenie jej sama nie wiem le lat mineło ale ciesze sie ze jestem czysta Pozdrawiam musze odszukać kiedy to było :) agnieszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach