Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do was kafeteriousze

Marudzicie, kombinujecie i popadacie jeszcze w większe problemy niż na poczatku,

Polecane posty

Gość a ty jestes taka brzydka
popieram autora ty sie rozpedz i pierdol.nij w mur :D:D:D:D ile ty korwa masz lat 10?

mózgi jesteś chyba chrześcijanką? więc nie pytaj co masz robić tylko rób to czego uczą chrzescijańskie zasady dyskusja ogólna na temat czy poslkie chrzescijaństwo jest ok czy nie jest zbędna i nic nie wnosi nikogo nie nawracam rzuciłem temat zapewne trafi tylko do szczerych osób

marna linia obrony :) "Panie Boże, co prawda zdradzałam, kłamałam, obgadywałam i właściwie nikomu w życiu nie powiedziałam dobrego słowa, ale zawsze wiedziałam, że istniejesz" :) to jeszcze głupsze niż ateizm, ślepy pęd ćmy do żarówki

Gość popieram autora
potrafisz tylko ludzi obrazac, najpierw za wyglad a pozniej ze maja 10 lat nie masz innych argumentow :)

mialam takiego sasiada co jak szedl do spowiedzi to po drodze dymal wszystko co bylo do dymania i mowil ze skoro juz sie spowiada to przynajmnie wie za co zaluje :D:D:D:D:D:D

wnosi czy nie wnosi - mam chyba prawo się wypowiedzieć :) i piszę to co obserwuję, bo boli mnie, że powszechnie łamane są zasady katolicyzmu ("bo teraz wszyscy tak robią"), a o Bogu co niektórzy przypominają sobie w święta, gdy akurat jest czas i okazja :)

większośc tutaj piszących pisze o prawdziwych problemach a co to jest dystans do kafe?? czy to kolejny sposób na usprawiedliwienie nieczystosci umysłowej i cielesnej?? zacvzynając temat miałem swiadomość zaitnienia pozytywnych i negatywnych opini a nawet szyderstw i wyzwisk dlatego pozytywnie moje słowa odbierze tylko garstka czytelników i na nich mi najbardzie zalezy Bogu zależy na was wszsytkich , ale ja nie jestem bogiem dodam , ze jestem mężczyzna który sporo złego doswiadczył w życiu, ale swiat nigdy trwale nie utarł mnie na swoja modłę

Gość mózgi
Nie jestem szczera, bo wytknęłam Ci błąd. Łatwo jest pisać "nie róbcie tego". Trudniej wskazać właściwą drogę.

ja nie obrazam tylko wyrazam swoje obserwacje projekcie mily ;)

Gość popieram autora
jesli wyrazasz tylko swoje obserwaje, to dlaczego jesli mowa o poboznosci zaczynasz wyjezdzac z wygladem, ktory akurat w tym temacie nie ma zadnego znaczenia :)

a mozesz mi powiedziec co to jest do cholery nieczystosc umyslowa bo jesli ci chodzi ...mysla mowa uczynkiem... to juz twoj problem sie sie tu jarasz pisaniem o cip.kach i ch.ujach :D:D:D neeeee to tez projekt dzieciakow ;):D:D:D:D

mózgi droga jest prosta jesli dostrzegasz duzo zakrętów to znaczy ze to nie ta ta własciwa jest wąska i na niej nie kieruja słowa i nic nie zanczace obrzedy ale życie zasady moralne, asertywnosć, odwaga cywilna i miłosc do stwórcy i a nawet wrogów tylko jeśli właczysz na luz o popatrzysz ba wszytko z góry jak widzi to Bóg, dostrzezesz całą prawe o nas ludziach i o sobie wtedy znalezienie drogi bedziełatwiejsze nie popieram zadnej religii obnażam tylko obłudę

posiadacie taką wiedze religijna jaka przekazyuja wam wasi pasterze, wieć do nich zale i pretensje pismo Sw jest dla wszystkich zasady sa jasne wiec czytac i życ tak jak przykazno:)

wyglad w takiej komunikacji jest atutem bo co ladne to odwazne i slodko szczeka :D:D pustaka czuc na odleglosc a pseudointeligenci to ludzie z kompleksami chcacy udowodnic tu swoje racje;) ot doswiadczenie takie zdobylam:D:D 🖐️ i tak wiem ze kupom piszecie:D:D:D:D:D

a ty jestes taka brzydka więc bardzo sie mylisz

Gość popieram autora
ciekawe ile ty masz lat? skad w tobie tyle w agresji ? zdobylas takie doswiadczenie? czyli doswiadczenie na niskim poziomie, spruboj sie troche odchamic :)

Gość popieram autora
sprobuj :)

Gość Stachu m.i m.ó.w.i.a.
Autorze-etam wzuc na luz pewnie jestes Prawikiem?

Gość Stachu m.i m.ó.w.i.a.
Nieprawda Autorze ja cie na wroce , pomasuje ci jajka dobra

jak wszedzie idiotów nie sieją sami wschodza jak chwasty nawet tu na kafe temat nie dla nich bo zbyt skąplikowany do ogarnięcia a jednak są