Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa lepsza ja

słodka zemsta-jak to zrobić?

Polecane posty

Gość nowa lepsza ja

Witam, mam nietypową sytuację. Byłam z facetem 9 pięknych lat. Pewnego razu pokłóciliśmy się i odszedł do mojej nowej "przyjaciółki". Nie trwało to długo bo po kilku tygodniach wróciliśmy do siebie i znowu do pierwszego nieporozumienia... i tak 3 lub4 razy. Raz ja i raz ona. Szkoda ze dopiero po roku przejrzałam na oczy ale teraz kiedy znowu odszedł do niej muszę wziąć sprawy w swoje ręce. Proszę podsuńcie mi pomysł jak ich skłócić (ona jest bardzo impulsywna więc nie powinno być to trudne). A ja chcę dać nauczkę mojemu byłemu narzeczonemu że kobiety to nie zabawki. Dodam tylko że jego rodzina i znajomi jej nie znoszą :)

daruj sobie, zachowaj honor :)

Gość nowa lepsza ja
chcę to zrobić anonimowo. On mi zafundował rok płaczu i poniżania się wracając do niego za każdym razem. Teraz czas na to żeby zacął szanować to co stracił.

Gość a cooooooooo
Woli tamta...daj juz spokoj.Pogodz sie z tym najlepiej.

no i co, że anonimowo? i tak będziesz miała kaca moralnego i świadomość, że poniżasz się dla faceta, który Ciebie nie jest wart... Żadna zemsta nie jest słodka, pozostanie Ci tylko gorycz porażki

Gość a cooooooooo
Sama jestes winna jak wracalas do niego 3-4 razy,jak wiedzialas,ze z tamta byl.....po co wybaczalas ?

przecież godziłaś się na to,żeby skakał z kwiatka na kwiatek,więc zemsta chyba nie bardzo ma sens.chcesz się zemścić za coś,na co mu sama pozwalałaś?

Gość Awerse.
nieznana black - gratuluję, cieszę się, że nie jesteś kolejną mściwą suką :-)

Gość nowa lepsza ja
bo to była moja naiwność. Za każdym razem wierzyłam ze będzie tak jak kiedyś. mieliśmy wziąć ślub. Jego rodzina kibicowała nam żeby znowu było wszystko ok. więc wybaczałam bo kocham a on wykorzystał to ze dwie kobiety latają za nim.

Jak będzie się chciał odezwać-nie odpowiadaj.Pokaż mu,że masz klasę.Jak będzie chciał wrócić,pogoń go.To będzie najlepsza zemsta(?).

Gość nowa lepsza ja
nie chcę się mścić bo to nie o to chodzi. Chcę żeby zrozumiał ze tak się nie robi.

Gość a cooooooooo
Ty go niestety dalej kochasz..............????

Gość nowa lepsza ja
mademoiselle1983 wiem że masz dużo racji ale to nie jest takie proste...

Gość nowa lepsza ja
Bardzo go kocham chociaż chce o nim zapomnieć. Ale mieszkamy obok siebie. Znamy się od dziecka.

Gość najlepsza zemsta
będzie to, jeśli pokażesz, że on dla Ciebie już nic nie znaczy. Nie ma sensu się poniżac i kombinowac, bo to akurat może tylko poprawic mu humor. Gdyby jednak jemu zachcialo sie ponownie wrocic do Ciebie to zasadź mu takiego kopa,że popamieta. I to wystarczy.

może wyjedź gdzieś? nabierzesz dystansu...

Gość nowa lepsza ja
Próbowałam odciąć sie od tego ale to chwilowa ucieczka. Wiem że ich "love" to tylko chwilowa sprawa bo ta druga jest z nim dla kasy. W dodatku ja i ona pracujemy w jednej firmie.

Gość nowa lepsza ja
ok sama musze się z tym jakoś uporać. Myślałam że ktoś ma jakiś ciekawy pomysł jak dać mu nauczkę żeby został sam i przemyślał swoje zachowanie.

Gość Karoll-ka
To nie on cie zle traktowal, tylko ty sama...po diabla wracalas do niego tyle razy????? Sama pozwalasz traktowac sie jak zabawke, ktora sie mozna pobawic, a potem odstawic i zaczac sie bawic nowa, wiec dlaczego to wlasnie do niego masz pretensje? Bo "do tanga trzeba dwojga" prawda?

Gość n88
Ne wiem jak wygladasz, ale ja bym na twoim miejscu starala sie sprawic, zeby wygladac jeszcze lepiej :) Zeby widzial i zalowal.. Masz teraz wiecej czasu, wiec jakis sport.. wtedy przynajmniej nie bedziesz myslec o tym wszystkim ,bo podczas wysilku fizycznego nie ma sily na rozmyslanie :P jakies fajne nowe ciuchy , moze fryzjer . Przede wszystkim musisz mu pokazac, ze jestes silna , zdecydowana kobieta, i swietnie sobie radzisz.. i juz mu nie pozwolisz wiecej wrocic.. Po tym wszystkim napewno poczujesz sie lepiej :)

Gość nowa lepsza ja
bo ślepo wierzyłam że będzie ok. Bo wiem że on mnie też kochał wiele lat i byliśmy szczęśliwi bardzo długo. Tak samo bym reagowała jak wy stojąc obok ale siedząc w tym wygląda to troszeczkę inaczej

Gość nowa lepsza ja
Fakt właśnie tak robię. Jestem wysoką szczupłą blondynką i nie wyglądam źle chociaż każdy ma swoje kompleksy. Robię tak jak radzisz bo wiem ze wzbudzę w nim w ten sposób zazdrość ale mimo wszystko czuję ze to jest za mało. Moim celem jest zmuszenie go do przemyślenia sprawy a to moze się udać kiedy ja i ona jednocześnie go olejemy.

Gość Zinnka
Mszczac sie na nim pokazujesz i jemu i tej drugiej, ze ci na nim zalezy....Zdecydowanie odradzam. Najlepszym wyjsciem jest swietny wyglad i swietny humor:) No i oczywiscie nowy facet. :)

Gość nowa lepsza ja
Zinnka masz rację! być moze wtedy będzie chciał wrócić kolejny raz a ja będę miałam na tyle siły żeby powiedzieć stanowczo NIE

Gość Zinnka
Przestan sie zastanawiac, czego on bedzie chcial....mysl tylko i wylacznie o sobie:)

Gość nowa lepsza ja
no i w tym jest mój problem. Ciągle mysle o nim a nie osobie :/ Ale mam już od was kilka rad. Dzięki

Gość etiuda taka
Ty go kochasz..czy masz sentyment..i trudno pogodzic Ci sie ,ze juz minelo.. 9lat z nim bylas i nie bylo innego faceta,nawet jak on do tamtej odchodzil.? Jak dlugo juz teraz jestes sama ? Dawno temu poraz kolejny odszedl ? DLACZEGO WCIAZ ODCHODZI I TO ZAWSZE DO TEJ SAMEJ KOBIETY ? ILE TO JUZ LAT ON TAK NIE MOZE SIE ZDECYDOWAC ? JAK ROZUMIEM TAMTA GO TEZ KOLEJNY RAZ PRZYJELA ?

najlepszą zemsta będzie dla niego to jak go totalnie olejesz,znajdziesz sobie innego,a jego będziesz miała w nosi :)

Gość kobieta taka 32
Zacznij zyc swoim zyciem.Ten typ to gowniarz a nie prawdziwy mezczyzna!