Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Białas

Pieprzyki na skórze

Polecane posty

Gość Białas

Mam problem. Jak byłem mały to rodzice mi pwiedizeli ze mam uczulenie na słońce, i od opalania wyskakuja mi pieprzyki. nie pamietam zebym kiedykolwiek był u lekarza, ale do tej pory dość dużo wyrosło mi tych pieprzyków (mam dopiero 18 LAT!!). Słyszałem ze takie pieprzyki można usuwać dermatologicznie. Ale czy to jest bezpieczne? O i najwazniejsze ile kosztuje taki zabieg. Czy nalicza sie kase od KAZDEGO usuniętego pierza czy jak?

Gość Białas
Róznej wielkości. Ale przede wszystkim te duże chciałbym usunąc, bo nie dosc ze nieestetyczne, przeszkadzają to i słyszałem ze te najwieksze sa najniebezpieczniejsze. Ale za 200 zł za sztuke....to prędzej bym został bankrutem ;]

Gość mam ten sam problem
wszedzie mam pieprzyki,nie wychodze na slonce bo sie boje ze raka dostane i w lecie wygladam jak smierc a wszyscy sie ze mnie nabijaja;(jak sie usowa wiecej to podobno jakas znizka i czytalam ze nie te najwieksze sa najniebezpieczniejsze tylko te o nieregularnych ksztaltach a takie tez posiadam.W tym roku wybieram sie na badanie ale az sie boje ile godzin bede musiala tam spedzic;(

Gość Białas
A jeżeli bym robił na kase chorych, to ile mozna na raz usunąć pieprzyków? Domyslam sie ze wszystkich nie da rady (zreszta wszystkich nie chce, tylko te najbardziej widoczne i największe)

Gość e-cinka
lekarz zdecyduje ile sztuk na raz,jak sa kolo siebie blisko to pewnie wiecej ich usunie,akurat moj syn 2 dni temu usunal 2 obok siebie

Gość e-cinka
rob na NFZ bo po co ci takie koszty jak masz ich sporo...poszukaj bo wiele klinik prywatnych realizuje zamowienia w ramach NFZ