Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcfvbghjklkjhgfd

CO WYPADA A CZEGO NIE WYPADA. PIERWSZY SEKS

Polecane posty

Gość dcfvbghjklkjhgfd

mam nowego chlopaka. chce z nim rozpoczac wspolzycie i teraz pytanie. po ilu tygodniach/ miesiacach najszybciej moge? zeby mnie szanowal i zebym nie wyszla na latwa (ja bym juz chciala mam ogromne libido ale potrafie sie powstrzymac) i drugie, jak juz dojdzie do zblizenia to czy mam mu odrazu zrobic loda itd? czy stopniowo dawac siebie. pytanie moze troche glupie ale serio nie wiem... nigdy wczesniej nie bylam w zwiazku chociaz dziewica nie jestem. prosze o powazne odpowiedzi

Gość dcfvbghjklkjhgfd

To zalezy od tego jaki to chlopak, czego oczekuje. Z nim o tym porozmawiaj najlepiej. Czego oczekuje, czy chcialbym, jak by chcial i w ogole. Nie pytaj o takie sprawy na forum tylko znim rozmawiaj. Wtedy nawet jezeli zrobisz cos, co wydaje sie ponad norme, to jezeli bedzie to przez was omowione, nieb edzie mu sie kojarzylo z tym ze jestes latwa itd. Czyli po prostu z nim o tym pogadaj i wtedy bedzie dobrze, bez wzgledu na wszystko :)

Gość hjhhhjhj
Juz dzis rzuć sie na niego z okrzykiem "KAŁABANGA" i zacznij go ujeżdzać na zmiane robiac mu loda bedzie oszołomiony, a o szacunek sie nie martw bedzie tak szczesliwy ze o tym zapomni :P

Gość dcfvbghjklkjhgfd
hahaha umieram ze smiechu. nie chce z nim gadac o tym, serio. wole tak zeby on myslal ze jest to spontaniczne a tak na serio bedzie wtedy kiedy to zaplanuje.

Gość dcfvbghjklkjhgfd
ale znowu boje sie ze wyjde na cienka w lozku...

Gość hjhhhjhj
Nie bądź cienka "KAŁABANGA!!!!"

Gość hjhhhjhj
A TAK serio to moja sama mi zaproponowała jak bylismy ze soba 4 dni i jakos bardzo ja szanuje i jest mi z nia w łóżku zajebiście wiec nie ma reguły wszystko zależy od tego jakie on ma podejście do seksu

Gość dfghjhgfdsfvgbn
to moze jakis facet sie wypowie. kiedy dziewczyna moze mu sie oddac, po jakim czasie i w jaki sposob zeby nie wyjsc na latwa albo cienka. prosze pomozcie :D

Ależ proszę :). Nie bez przyczyny seks dla mężczyzn jest tak ważny, nie liczy się w sumie akrobatyka a prozaiczna możliwość spuszczenia z krzyża. To miły akcent dnia kiedy po upierdoleniu i zniechęceniu ktoś da nam 15 minut relaksu i zadowolenia. A od święta nawet zrobi klasyczne kafeteryjne OZP - loda z połykiem :D

Gość hjhhhjhj
ile ty i on macie lat?? i czy to jego pierwszy raz bedzie?? :>

Liczy się akt i intencje grających w nim. Jak kocha szalenie to nic go nie wzruszy. Jak ma zaliczyć to zrobi co trzeba i pójdzie nie zależnie czy będzie ten "lód" czy inne fantazje ;)

Gość dfghjhgfdsfvgbn
ja mam 20 on ma 22. jeszcze snie rozmawialismy na temat sexu (jestesmy ze soba bardzo krotko) ale na 99 procent nie jest prawiczkiem. sorry, ze tak przezywam ale to moj pierwszy zwiazek i nie chce zeby sie szybko skonczyl. ;)

Gość dfghjhgfdsfvgbn
up up haha

Gość hjhhhjhj
najlepiej poczekaj aż sam tobie zaproponuje ewentualnie zróbcie sobie po drinku (wódka + sok z kaktusa lub granatu) i zobaczysz co wyjdzie jak Cie weźmie to już wszystko pójdzie samo

Gość hjhhhjhj
ale możesz tez sama zaproponować, jak pisałem wcześniej moja mi zaproponowałą po 4 dniach i jestem bardzo szczęśliwy potem bzykaliśmy się przynajmniej dwa razy dziennie z samego rana i przed snem a czasem to i jak wracałem z pracy to też. I nie uważam żeby byłą łatwa czy coś każdy ma swoje potrzeby.

Gość misczu biczu bu
OZP???????????????????? co to jest :O