Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remika1984

Ciąża mimo antykoncepcji?? przyznaję ze nie stosowałam sie do reguł:/

Polecane posty

Gość remika1984

Witam...wiem,ze juz nie jedna pytała tu na forum czy to mozliwe zeby zajsc w ciąze przy braniu pigułek i przepraszam z góry jesli zasmiecam forum...mój przypadek jest podobny, bo martwie sie ze jestem w ciązy, tylko ,ze ja szczerze przyznaję, ze tabletki nie zapomnialam ani razu, ale bralam o róznych godzinach, czesto nawet z 5-h opoznieniem, i nie bralam zawsze tak jak nalezy czyli opakowanie+przerwa, tylko np. dwa opakowania bez przerwy i dopiero przerwa, lub 1,5 opakowania i dopiero przerwa. Biore tak od dwóch lat róznie i nigdy nie czulam sie tak jak teraz. miałam dwa dziwne okresy, teraz juz od dwoch tyg boli mnie brzuch jak na okres, w nocy zwijam sie z bólu, biegam do ubikacji jakbym pecherz miala przeziebiony i na nic nie mam sily bo wiecznie czuje sie zmeczona. Boje sie ze to obajwy wczesnej ciązy:( co o tym myslicie??

W ciąży może nie jesteś ale pewnie rozregulowałaś sobie gospodarkę hormonalną.To że brałaś w wahaniach 5 godzinnych to jeszcze nic,to że dwa opakowania pod rząd-też chociaż to powinno sie zdarzać bardzo żadko a najlepiej wcale.Ale jak można brać 1,5 opakowania i robić przerwę? Ile ty masz lat i podobno 15 latki są niedojrzałe i nie myślą a podejrzewam,że ty masz około 20 lat.

Gość remika1984
słyszam nie raz o tym, ze mozna brać tabletki o tydzien dłuzej lub dwa niż zwykle i dopiero potem zrobic przerwe 7-dniowa i robiłam tak nie raz, bo akurat w tym momencie nie chcialam miec okresu i boję się, ze tak mozna robic, ale do czasu :/ byłam juz w ciązy i mam niestety takie objawy jak kiedys, tyle ze teraz nie planowalam dziecka:/ we wtorek ide do gina:/

Gość można tak zrobic raz
ale nie notorycznie, twój organizm zwariował, skoro go tak traktujesz. Antykoncepcja to nie zabawka, i może wypadałoy do tego poważniej podejśc.

Gość remika1984
A ja niestety nie przestrzegałam tych zasad notorycznie :/ mam nadzieje tylko ze to nie ciąza:/

bez przesady, nie narozrabiałaś wcale az tak bardzo. jesli nei wywinelas nic wiecej w stylu porzedluzona przerwa miedzy opakowaniami itp to nie jestes w ciązy. idz do lekarza, bo to co opisujesz pasuje do zapalenia przydatków i pecherza.