Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patriota największy

Czy będziecie głosować na Komorowskiego?

Polecane posty

Gość aresik
powiem wam tyle. Wpisałem w wyszukiwarke komorowski kurwo i wyskoczyl miedzy innymi ten wątek. Nie bede na niego glosowal, dla mnie to taki wujcio cieple kluchy a pozatym nie nawidze po która próbuje wmowic polakom jaki to kaczor jest straszny i ze podzieli polakow jak na razie to PO dzieli polakow mowiąc wlasnei o podziałach i ze jak wybiora jarka to beda dwie polski Az gotuje sie we mnie jak mysle o ich polityce, a ten palikot to totalna kpina. smutne jest to ze po ma takie duze poparcie, ja sobei mysle " to az tylu zawistnych zlosliwych ludzi jest?" Przeciez to z ich parti plynie nieustannne obrazanie pisu ich wyborców... Pracuje w duzej firmie i wiem jak wiele jadu jest na codzien w relacjach miedzy ludzkich dlatego tez nie dziwi mnie ze PO znajduje tak wielu wyborców

Gość a jakże
aresik się tak nie podniecaj te wysokie słupki Komorowskiego niech nikogo nie zmylą, zobaczymy już niedługo jak to z tym jest, ściema jak w poprzednich wyborach też nie zagłosuję na Bronka

Gość malinka pomidorek
nie bede glosowac na nikogo gdyz nie ma kandydata ktory by mi odpowiadal i byl godzien mego zaufania.szmajdzinski byl fajny i na niego bym glosowala a tak to nie ide.

a dajcie spokój, jaki my mamy wybór? Kaczyński jest dla mnie większym patriota, ale skoro go latami opluwaliśmy i nawet zdjęliśmy ze stanowiska premiera, to po co znowu pchac się w to samo? :O a Komorowski to z kolei marionetka Tuska, zadnego programu nie przedstwail (swoją drogą moze lepiej, ze nie klamie) tylko opowiada w telewizji o swojej zacnej rodzinie Kaczynski nie ma zony, więc troche dziwnie bez pierwszej damy :O w ogóle cyrk :O

Gość jak piardnie to komary
miałem głosować na Komora, ale już wybrał idiotę na prezesa banku, Belkę, co wymyślił podatek a banki omijają go i śmieja się z debila.....

Gość aresik
no to cyrk jedzie dalej. Teraz juz tylko dwóch misów mamy. Pokazmy wiec bronkowi gdzie raki zimują i zaglosujmy na kaczynskiego. Jest najleszpym kandydatem !

Mnie najbardziej przeraża prywatyzacja służby zdrowia. Jak mówił mądrze Religa - w razie prawdziwych problemów ze zdrowiem, jak będziecie potrzebowali np. skomplikowanej operacji serca, szpitalowi nie będzie opłacało się jej wykonywać. Służba zdrowia a komercja nie mogą iść w parze! I pieniądze nie napłyną jak manna z nieba dlatego, że szpitale byłyby sprywatyzowane. Po prostu jesteśmy nadal dość biednym krajem, i musimy się jeszcze dorobić. Nie doceniamy tego, co mamy - bo naprawdę ze służbą zdrowia mogłoby być duuuzo gorzej. Osobiście nie wierzę w zapewnienia Komorowskiego - że jest przeciwny prywatyzacji. Stoi na czele PO - a oni są za. To gadanie to rodzaj kiełbasy wyborczej, a raczej pasztetowej -- bo kto się na to nabierze? Dodam, że PO chciało sprzedać nawet Pocztę Polską i LOT.

Gość w tym lub nastepnym PKP
ma byc prywatyzowane :classic_cool: Same najdroższe Intercity tylko maja zostawić:D

Kto by nie został prezydentem, będzie miał tyle do powiedzenia co miał Lech, czyli nic. Dopóki PO ma większość w sejmie i parlamencie prezydent nic nie może zrobić poza opóźnieniem wejścia w życie jakiejś tam ustawy.

Gość lsfhslkfhlkahf
Zagłosuję na Komorowskiego - wybieram mniejsze zło.