Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzelika z Bytomia

W MOIM DOMU SMIERDZI TRUPEM!!!

Polecane posty

Gość andzelika z Bytomia

od jakichs 4 dni u mnie w domu zaczelo dziwnie pachniec...taki goracy, slodkawy zapach zgnilizny....kolezanka przyszla i powiedziala: "co tu tak trupem wali?" wtedy sie wystraszylam:( Nic nam nie zdechlo, nie mamy zadnego psa/kota/chomika. Ostatnio czesto zdarzalo sie ze swiatlo w kuchni zapalalo sie i gaslo, ale to chyba wina elektrowni.Najgorszy jest ten zapach.Co to moze byc>>>????

może zdechła Ci w domu jakaś mysz, a jej nie widzisz:)

Gość andzelika z Bytomia
tez tak pomyslalam, sprawdzilismy z mezem wszytskie katy, nic....i chyba z malej myszy nie smierdzialo by tak na caly dom...jak kiedys mysz zdechla nam na dzialce pod lozkiem to w ogole nic nie bylo czuc, zmumifikowala sie po prostu....normalnie zachodze w glowe i nieswojo mi,,...

Gość eeeetam wczoraj byl taki topic
kopiujesz :P

Gość andzelika z Bytomia
nic nie kopiuje!naprawde byl???blagam, podajcie linka, moze tam ktos cos madrego powie! o co chodzi? to jest takie czeste?nie tylko ja tak mam? marna pociecha ale zawsze

Gość andzelika z Bytomia
w straszeie to ja nieza bardzo wierze, jestem realistka, nie mam 15 lat:) bardzo dbam o porzadek, raz na tydzien dokladnie czyszcze lodowke, usuwam zywnosc ktorej konczy sie swiezosc, wiec to raczej nie to.Przychodzi mi jedno do glowy, ale to tak cholernie glupie ze;/ Ze moze u sasiadow cos sie niefajnego stalo i do nas wentylatorem znad kuchni leci?????

Gość Niugierrri
moze wali od sasiadow? moze sasiad umarl i sie rozklada, albo jest zabojca i trzyma umarle cialo w domu i zapach idzie do was? albo po prostu umyjcie dupsko

teoretycznie jest to możliwe, ale nie nakręcaj się tak:) To naprawdę już koniec, Więc po co jesteś tu Człowiek nie może zapomnieć Jeśli zniszczysz go Wiem jak jest różowo kiedy wiesz, że ona płacze Wiem jak słodko pachnie jego strach, kiedy cię nie ma Mam tego dosyć, proszę cię Daj mi odejść, nie wciągaj w to Mam tego dosyć, obiecałeś mi Już nie ufam, nie chcę http://www.youtube.com/watch?v=Z99s-jbJUWw&feature=PlayList&p=39707C0E38238ECE&playnext=1&playnext_from=PL&index=25

ale jesli nie daje Ci to spokoju to moze sprawdz co tam u sasiadow sie dzieje:)

Gość ANDZELIKA Z BYTOMIA
zapewniam cie zlosliwcze ze oboje z mezem dbamy o higiene i jak to mowisz "myjemy dupsko". PoZa tym dupsko, nawet brudne, ale zywe, nie "wali trupem". wiec prosze o konstruktywne rady, jak pozbyc sie tego smrodu, jesli juz nikt n ie ma pojecia o jego przyczynie:(

Gość pytam was kobiety......
moze jakis kawalek miesa wpadl pod meble w kuchni i smierdzi/ albo za pojemnikiem na smieci/

Gość Tymoteusz
Niestety musze was zmartwic zapach trupa to smierc.Prawdopodobnie zly duch jest u was w domu.Radze jak najszyciej wezwac ksiedza lub udac sie do biskupa aby umowil was z ksiedzem egzorcysta.Zlego jest ciezko wytepic.Jakis powod byl ze do was przyszedl.To nie sa zarty.