Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jollllkkkkkaaaa

moja siostra jest w szpitalu przez nieszczesliwoą miłość

Polecane posty

Gość jollllkkkkkaaaa

Chodzi o to że zastanawiamy sie czy do niego zadzwonić bo ona moze umrzeć.. Zawsze była zimną rybą i nigdy sie nie zakochwiwała aż az ją trafiło..Poznała chłopaka przez neta!!spoykali sie 3 miesiące a potemon ją zaostawił ale miała znim kontat rok jakis taki podobno telefoniczny tylko...Od roku nie mają ze sobą żadnego kontaktu..Ogólnie to on ją potraktował okropnie bluznił na nią mówił przykre rzeczy kłamał kontrolował a sam mial i=juz inne dziewczyny.. Problemw tym,że ona straciła zmysly i mimo ze miała chłopków ciągle sobie wkrecała jego..Myslelismy że to tylko takie gadanie..Ale zaczeła chudnąć i przestała wogóle jeść..jest w zakladzie psychiatrycznym..ale teraz przeniesli ją do innego szpitala ..wkreca sobie głupoty że on umarł że coś mu sie stało..bo nie daje znaku aktywnosci na nk...I wazy 34kg...to jest jak z filmu majaczy..i co jej wepchną to zwraca jak tak bedzie dłużej ona umrze..juz nawet kroplówki nie pomagaja tak jak wczesniej.Ja jestem za tym zeby do neigo zadzwonic niech jej coś nasciemnia i pokaze jej że zyje..To moze zacznie jesc a potem pojdzie na terapie bo tak to moze umrzec.A mama mówi żeby do niego nie dzwonic ze trzeba miec honor i ze nic to nie da:(

Gość jollllkkkkkaaaa
doradzicie coś:(

Gość Nie poradzimy
To takie smutne, że wolimy się nie wtrącać.

Gość nie ma zadnych konsekwencji
jezli to prawda to bardzo ci wspolczuje :(

Gość Annonim
bluznil jej, znęcal sie a ona go kochala - widac juz wczesniej bylo cos z nia nie tak. Normalnie porazka.

Gość jollllkkkaaaa
ciągle się kłóce z mamą o to uważam ze tu honor nie ma nic do rzeczy mógł by ją okłamać odzyskałaby zdrowie a potem nie dopuściłoby sie do tego..Przytyłaby troche i zaopiekowałby sie nią psychiatra

Gość zależy czy
doradzić Ci może tylko psycholog, a nawet psychiatra Twoja siostra ma problem, który tylko lekarz może zdiagnozować te pytania powinnas zadać lekarzowi prowadzącemu bo ta choroba może być wynikiem tej miłości, ale też możę być, że siostra miała wrodzony potencjał i po prostu to silne traumatyczne zdarzenie uaktywniło nikt na forum nie wie, jaka jest diagnoza, jakie jest leczenie Twojej siostry skoro facet na nią bluźnił to raczej się nie przejmie jej chorobą a jesli nawet to co ma zrobić? wrócic do niej, choc jej nie kocha? mieć poczucie winy? sprawa z tym facetem jest zamknięta a o terapii trzeba rozmawiać ze specjalistami, żeby siostrze nie zaszkodzić

Gość jollllkkkaaaa
najgorsze ze oni byli tak krótko ze sobą..Tonie był zwiazek 5 letni:O:Oon znią zerwal a potem robił jej nadzieje że jak coś osiągnie w życiu i "zacznie mysleć"to do niej wróci...Potem okazało sie że cąły czas sie niąbawił znalazł inna i jkazął jej spierdalac..Dopiero teraz udało nam sie sciągnąc ich rozmowy na gg takie stare...Ona go potem meczyla a on miał juz jej dosyc..bo miał inna

Gość jollllkkkaaaa
wiem ze nei wrócić ale oszukać zeby zaczeła jesc i odzyskała normalną wagę bo teraz to jest bardzo zle..A potem sie pomysli tylko zeby ją wyprowadzić ztego stanu

dla Twojej matki wazniejszy jest honor niz zycie córki? sorry, ale to chyba ją powinno się oddać do szpitala psychiatrycznego;/

Gość Annonim
nie wiem skad sie biora takie dziewczyny jak ta twoja siostra ale zadna normalna nie pozwolilaby na takie traktowanie

Gość jolkkkkkaaaaaa
Ja ją po częsci rozumiem bo on ją bardzo skrzywdził..to nie chodzi o to że ją zostawił bo to normalne że ludzie się rozstają..ALe umniejszał jej chwalił się że jedzie zinną zagranice a mojej siostry nie byłoby na to stać,mówił jej że jest beznadziejna i nie moze znią być bo nie miałby znią żadnej przyszłosci.Sam do niej dzwonil nie pozwalał jej zapomnieć o sobie.A potem jak poznał kogoś to chciał sie odciąć i miał dość znajomosci z nią dzwonił nawet do moejj matki zeby powiedziała jej ze ona ma do niego nie pisac.. Wiem ze by tak nie było gdyby onją po prostu zostawił ale on bawił się nią długo umniejszał jej..mimo ze znią nie był to pdoobno dwa razy por ozstaniuz tego co czyam ztych rozmów byla u niego w meiszkaniu..To pewnie jeszcze z nią spal a wiedział ze go kocha i ze z nia nie bedzie:O

Gość ale was baby popierdoliło
34kg waży haha.. na pewno ;)

Gość jolkkkkkaaaaaa
ona ma 168cm i wazy teraz 34 kg..tydzien temu wazyła 36....Mimo ze jest w szitalu nadal chudnie jak to mozliwe???że jest wszpitalu a chudnie??nie mogą nic zrobic???:O

Gość taktaktakx2
to niech jej psychiatra lepsze psychotropy przypisze :classic_cool:

Gość jollllkkkkkaaaa
teraz nie mogą jej pdoobno dawac tych leków bo nic nie je i zwraca tylko jakies zastrzyki ale co ztego jak po nich spi spokojnie ale i tak juz nie je!!??:O

Gość tez uwazam ze wolanie go
nic nie da.Skoro jest takim pojebańcem to pewnie sie podbuduje że laska przez niego moze sie przekręcić.Bedzie opowiadał kumplom....I z tego co piszesz to jakis zakompleksiony prostak więc jeszcze gorzej to pewnie rozegra.Jakby to był jakis inteligentny facet,to tak.Ale tutaj to bez sensu

Gość jollllkkkkkaaaa
nie wiem ale wg mnie to jedyna szansa by zaczeła jeśc...

Gość sa tacy jak ten
takich facetow jest sporo i nie kazda kobieta potrafi sie uwolnic od takiego smiecia...jak bedzie dobrze klamal i mataczyl to omota taka dziewczyne i potem same problemy. niby jest z jedna a kreci na boku z innymi, zdradza, taki slaba dziewuche potrafi wpedzic do grobu...wykonczyc fizycznie i psychicznie