Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suszi suszi suszi

Do wybitnego elektoratu PO

Polecane posty

Gość suszi suszi suszi

Nie od dziś wiadomo, że słowa "fakt" i "argument" nie są większości PełOwców znane. Oto jeden z wielu przykładów: Przeprowadziłam na Kafeterii mały eksperyment ( nie po raz pierwszy). W niedzielne popołudnie założyłam temat pt "Dlaczego większość więźniów zagłosowała na PO"? Po 10 minutach podniosłam temat - całkowity brak odzewu. 5 minut później pojawiła się pierwsza odpowiedź, która nie zawierała odpowiedzi na pytanie a jedynie stwierdzenie, że użytkownik ten ani na PO ani na PiS nie zagłosuje. Chwilę później w temacie pojawiła się "błyskotliwa" wypowiedź "Dlatego, że mają dużo czasu aby pomyśleć..." Cóż, nadal nie otrzymałam odpowiedzi na zadane pytanie. 20 minut od założenia tematu pojawia się wypowiedź "dlatego, że PO daruje swoim kolegom z paki wolność a tak w ogóle to więźniowe mają prawo głosu?! skandal przecież oni nie mają praw obywatelskich tylko człowieka!" Po 25 minutach temat zostaje skasowany. Jako puentę wstawię cytat użytkownika meszugene z topicu "o co chodzi z tymi żydami" :P "to ze nie umiecie odpowiedziec na postawione w moim temacie pytanie tylko utwierdza mnie w przekonaniu, ze jestescie chorzy"

Gość meszugene
przeciez to oczywiste czemu więżniowie głosują na po - jak bys byla udupiona to umialabys docenić wolnosc, ktora gwarantuja ci demokratyczne rzady a przynajmniej tak powinno byc kazdy wiezien to liberał :o