Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przechodzaca kryzys ona

Jak sprawić by życie było bardziej kolorowe

Polecane posty

Fakt nie mam faceta i może po części kryzys wynika z samotności ale z drugiej strony żałuje że to wszystko tak się potoczyło. Że teraz jest tylko praca, dom, jedzenie i spanie, prowadze życie emerytki kiedy mam 25 lat. Żałuje że nie pielęgnowałam w sobie tych wszystkich pasji które miałam a teraz już jestem za stara :/ Życie wyglądało by wtedy inaczej niż te bezimienne weekendy spędzane przed komputerem lub tv. Jednym słowem rzygam tym wszystkim ale nie wiem jak coś zmienić

Możemy podać sobie dłoń, tylko ja jestem w gorszej sytuacji ponieważ mieszkam sama nie mam pracy i siedzę na zasiłku, i dalej nie mam pomysłu jak zmienic swoje życie, do tego zrobiłam się strasznie nerwowa i dobija mnie mysl ,ze do niczego sie nie nadaje.

wiec czas ruszac i to zmieniac...młode jestescie a zyc wam sie nie chce...

Gość Easy Man
Jak spotkasz odpowiedniego faceta w swoim życiu, to nabierzesz chęci do życia. Miłość czyni cuda, zobaczysz. Tylko pomóż losowi i wyrusz na jej poszukiwania, wyjdź do ludzi, a nie użalaj się nad sobą i spędzaj czas w domu.

O dzięki za porady. Właśnie nie jestem pewna czy jeszcze poznam jakiegoś wartościowego faceta. W sumie jest ich wielu ale ci co mi się podobają sa raczej nieśmiali i nie umią zrobić pierwszego kroku, a ja też do odważnych nie należe. Nie zmienia to faktu że to moje życie jest po prostu strasznie nudne :(

Gość Zawsze szczery facet
Przecież mamy równouprawnienie. Umów się na kawę z facetem, który Ci się podoba i nie będziesz się już tak nudziła.

To nie takie łatwe, nie jestem aż tak odważna, zresztą i tak już za późno.

Gość ale na co za późno
to jak teraz jest za późno na wszystko to co ty będziesz robić za 10, 20 lat ? W trumnie się układać ?