Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ravanson

Czy brzydcy maja gorzej??

Polecane posty

Czy według was osoby "mniej urodziwe" maja gorsze życie, a przynajmniej jego start? W mojej opinii jest to dość oczywista rzecz. Wiem to po sobie, ale to tylko mój pogląd i nie wiem czy jest on do końca uzasadniony.

Gość frentii
O ludzie, wywolales wilka z lasu, zaraz pojawia sie wpisy pieknosci, ktore beda narzekaly na swoja wielka urode:O:O

Gość brzydcy wzbudzają litość
taka jest druga strona medalu

Wydaje mi się,że nie koniecznie. Wszystko zależy od osobowości , i tego czy taki ktoś "brzydki" potrafi siebie zaakceptować,

Gość A ja widzę że ci
brzydcy mają lepiej niż ci ładni.

Gość ;)))))))
Nie sądzę:) To bardziej kwestia charakteru i osobowości. Uważam, że osoby wesołe, sympatyczne, uśmiechnięte i bardziej optymistycznie natawione do świata mają łatwiej, bo trudno koło nich przejść obojętnie czy nie odwzajemnić uśmiechu:) A ponuracy i ludzie z kwaśną miną... brrr uciekam od takich jak najdalej zawsze!!! Obojętnie czy ładni czy "brzydcy" (cokolwiek to oznacza).

Gość No niewiem, niewiem czy to
do końca jest prawda bo niejedna osoba była sympatyczna i uśmiechnięta i nie mogła mieć przyjaciół. Głównie chodzi o to by można było się ze sobą dogadać bo jak tak nie będie to nawet wyżej wymienione zalety nie pomogą. Uważam że może mieć ktoś pochmurną minę ale jak jego rozmowa będzie interesująca to będzie miał przyjaciół. Ważny jest optymizm ale nie najważniejszy.

Gość ghjdghjdghjm
ja myślę, że mają zdecydowanie gorzej.. Wiadomo, że piękno to sprawa względna, ale mam jedną znajomą, która jest naprawdę brzydka, jedynie figurę ma w miarę dobrą, ale kompletnie nie potrafi się ubrać przez co "zaburza" swoje proprocje, i chociaż jest bardzo inteligentną osobą, to widać, że jest traktowana gozrej, często ludzie na ulicy ją obgadują, a nawet rzucają komentarze

Gość iaushdjskhfjkdnfjksdnfjksngf
Oczywisice ze osoby ladne mala latwiej. Widze to po moich dwoch kolezankach. Jedna jest abrdzo ladna a druga nie zaciekawa. I tej ladniejszej wszytko latwiej przychodzi wlasnie za sprawa jej wygladu.

Gość 50%
zgadzam się w 50% Jest wiele sytuacji kiedy ludzia ładnym wszystko łatwiej przychodzi Każdy lubi otaczac sie ładnymi rzeczami jaki łanymi ludzmi Jeśli chodzi o prace to pracodawcy (zwłaszcza kobiety) nie chcą zatrudniać kobiet o ponad przecietnej urodzie, ze wzgledu chocby na konkurencje, czesto uroda peszy klientów. Ale jeśli chodzi o pierwsze wrazenie to zawsze ludzie ładni sa lepiej postrzegani. Nie musza duzo udowadniac ich uroda wystarcza. Brzydcy musza ciagle walczy i sie wykazywac