Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teodorro man

dzis na rodzinnym obiadku kuzynka przy stole karmila dziecko

Polecane posty

Gość teodorro man

pokazujac tym wszystkim swoja piers. do tego jej matka tylko do kazdego: patrz jak dzidzia ssie. kurcze czy nie mozna tego robic bardziej dyskretnie, tylko tak przy wszystkich?

pięknie chyba bym zwróciła im obiadek - w naturze

a co dziecko nie może jeść ze wszystkimi przy stole? przedszkadza ci to-nie patrzysz

Gość teodorro man
Dla mamuski i kuzynki bylo to piekno natury. a zreszta jak nie karmila to dziecko zaczynalo plakac.

Gość frentii
ciekawe dlaczego nikt nie mial jaj, aby powiedziec glosno, ze to nieapetyczne i czy moglabys przejsc do drugiego pokoju:O:O Na kafe wszyscy maja wielka, a gebe, ale w realu kazdy podkula ogon:O

Gość miś gogo- reaktywacja
dodatkowe atrakcje przy obiadku:D ech, co jak co ale wyjść mogła:O

no ja nie mam szansy powiedziec tego głośno, bo u mnie w rodzinie ani wśród znajomych nikt cycków na wierzch przy stole nie wywala

Gość teodorro man
Przy stole bylo grono ciotek i babc i kazda sie zachwycala lub udawala zachwyt tym jak ona ja karmi. tylko mnie bylo w niesmak:((

Gość Shamla Ram
No tak, dopiero co urodzila dziecko, przeciez, to wiadaomo, ze przytyla. Nie musisz od razu wyzywac od spasionej brzyduli. Mnie tam matki karmiace nie przeszkadzaja za bardzo. w koncu to naturalne. Jak dziecko placze, bo glodne to sie cyca wyciaga i karmi. Ludzie i cala reszta swiata sie wtedy nie liczy dla tej matki. Liczy sie tylko to, zeby nakarmic maluszka. ROzumiem, ze jak miala mozliwosc wyjsc do drugiego pokoju i zrobic to dyskretnie, to powinna byla tak postapic, ale nie potepiaj jej, bo zrobila to przy stole. Co jest obrzydliwego w karmiacej matce? Cyce ma czyste, bo by dziecki z brudnych nie pozwolila jest, dzieciatka jest male, slodkie i ssie obiadek od mamy, wielkie rzeczy!

Gość jestem facet i mnie to obrzydz

Gość ja mowie na glos
frentii ciekawe dlaczego nikt nie mial jaj, aby powiedziec glosno, ze to nieapetyczne i czy moglabys przejsc do drugiego pokoju Na kafe wszyscy maja wielka, a gebe, ale w realu kazdy podkula ogon" ja zawsze gadam

Gość
:o

alicjo w kraine czarow -----jak ty sie wszedzie udzielasz...podziwiaam

Gość o fuuj obrzydliwe
co z tego, ze cyce czyste? Wszyscy jedzą sobie smacznie zupę, a ta tu cyce wywala... Ja bym chyba nie mogła jeść, od razu nasunęłoby mi się skojarzenie, ze ta zupa to jej mleko :O a fuj!! Mogła się ruszyć albo chociaż odwrócić, a nie chwalić się ssącym dzieckiem.

u mnie za to kiedyś na przyjęciu "chrzcinowym" przedłużeniem stołu przy którym odbywał się uroczysty obiad w restauracji był przewijak... restauracja tak to ustawiła... dodam, że był użytkowany, ale rodzice go przestawil w bardziej ustronne miejsce