Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne dziwne dziwne

o facetach

Polecane posty

dlaczego dorośli faceci bawią się w ściemnianie? jak to możliwe, że pomimo że już mają te 21 lat zachowują się jak dzieci. Ciekawe... chyba że to tylko ja mam takiego pecha :)

Gość dobrawa 0,0001% sodu
nie tylko ty.

Gość Zawsze szczery facet
A dlaczego kobiety w wieku 25 lat zachowują się jak dzieci? Znałem taką jedna laskę, która spała z misiem, bo się bała ciemności. Autentyk! To zależy od dojrzałości emocjonalnej, a nie od płci.

Gość jebnee ze smieche
facet 21lat to jeszcze dzieciak korwa :D:D:D

ale spanie z misiem nie jest przecież żadną tragedią :P mi raczej chodzi o sytuacje, w których to faceci podają dziewczynie naprawdę głupie powody przez które nie mogą z nią być itp. Mi np ostatnio koleś, z którym pisałam pół roku, sam zaproponował spotkanie, byliśmy ugadani na konkretny termin, ale... do spotkania nie doszło, przestał się odzywać. Odezwał się za jakiś czas i stwierdził, że nie mam najmniejszego powodu, żeby się obrażać i dodał, że on często ściemnia :D no czy tak się zachowuje dorosły facet? bo według mnie nie. ;)

Gość dobrawa 0,0001% sodu
spanie z misiem jest co najmniej dziwne po 11 roku życia.. a miałam kiedyś faceta, który w wieku 18 lat tzrymał pod poduszką książkę dla dzieci o dojrzewaniu...

Gość podobna historia
Po kilku miesiącach pisania, po kilku spotkaniach facet przestajesie odzywac, a potem jak gdyby nigdy nic po 2 miesiącach pisze: Sorry byłem za granicą. I mysli ze bede na niego czekac Gdyby chociaz dal znac ze wyjezdza, a tak?!

heh, widzisz, on mi też powiedział, że teraz chce się bawić, ale jest zarezerwowany dla mnie - niby miałam czekać :D ale to pewnie też było ściemą, jak wszystko co mówił...