Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawiazujac do innego tematu

czy jesli pojde na 1 piwo z kolezanka do ogródków na rynku i wezme ze sobą 4ro

Polecane posty

latka to moze ktos zawiadomic policje?

Gość szukam spacerówki
myślę, że może. ja bym nie ryzykowała. kup raczej sok lub jakiś napój, a piwko możesz sobie w domu wypić:)

Ludzie sa różni dlatego też lepiej to przemyśleć !!!

Gość kasiamała******
nawet się nie waż !!!!! od razu wezmą cie do sądu i dostaniesz kuratora, chociaż jedna osoba dorosła musi byc niepijąca i jak cos to ona sprawuje opiekę nad dzieckiem, no chyba ze chcesz mieć kuratora !!!!!

mam na mysli nasz kraj

Gość jak chcesz to ryzykuj
czyś ty oszalała, co ci chodzi po głowie, zabiorą ci dziecko.

zapewne nie pojde bo to nie piorytet po prostu pytam jak to wyglada prawnie zostawie dziecko z mężem w domu w takim układzie jednak jak widze na dniach miasta jak ludzie sa z małymi dziecmi i pija obydwoje i nic sie nie dzieje wiec jedno piwo w kulturalnym miejscu nie powinno byc problemem ale ok -sama zdaje sobie sprawe z powagi sytuacji jednak chciałam zapytac

Wiesz moim zdaniem jesli chcesz wypic piwko powinna byc z wami osoba 1 ktora nie pije wcale..

Z drugiej strony, popatrzcie w jakim my kraju żyjemy? Człowiek musi się zastanowić czy w ogóle może się napić... Moja znajoma tydzień temu wróciła z zagranicy, z mężem do obiadu wypiła 2 lampki wina. Potem obcinała jakieś krzaki w ogrodzie i uszkodziła sobie oko. Pojechała na pogotowie, miała mieć szycie, a że piła potraktowali ją jak najgorszą patologię. A kobieta ma doktorat i nie jest jakimś pijaczkiem z pod monopolowego :o

Gość ashksgvds
A dlaczego nie moze iść? Czy wy piszecie poważnie? W końcu po jednym piwie człowiek się nie zatacza i nie śpiewa. Przesadzacie, picie, póki co, nie jest zabronione.

Gość Ha ha ha ha ha
Chcę zobaczyć jak za jedno piwko wypite w kulturalny sposób i w wyznaczonym do tego miejscu zabierają dziecko!!!!!!!!!!!! To w miejscowościach letniskowych takich jak Zakopane czy Ustka musieliby chyba zorganizować specjalną policję do rekwirowania pociech:-)

Gość chory ten kraj
trzeba to zmienic , przeciez jedno piwo to jedno piwo ,chyba nie wypije go od razu , wiecie co ? trzeba zmienic ten kraj chory :O kazdy ma prawo isc do ogrodku czy do restauracji napic sie szlanke piwa czy lampke wina a to ze ma dziecko ? zagranica siedza sobie sacza wino piwo itd i nic sie nie dzieje a ten kraj jest pierd****sorry ale taka jest prawda.