Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tanning....

Opalenizna w dniu ślubu....

Polecane posty

Gość tanning....

chcialabym byc opalona w dniu slubu, chodze na solarium ale rzadko w sumie ostatnio bylam chyba pol roku temu, ale myslalam zeby zrobic sobie sztuczna w salonie, i niechcialabym byc pomaranczowa taka jaka sie ma po samopalaczu.... czy ktoras z was ma albo miala opalenizne sztuczna?? i jak to wygladlo\//

ja mam slub 26 czerwca i mam zamiar od przyszlego tygodnia chodzic na solarium raz w tygodniu na 8 min. na prubę zrobilam sobie opaleniznę takim sprayem, ladnie wygladala, ale szybko schodzila pod wplywem wody. nigdy nie wiadomo czy nie bedzie padal deszcz wiec zrezygnowalam z tego pomyslu. w salonie tez juz nie chce robic kompieli slonecznej (natrysk) jak dla mnie najlepsza opcja to wlasnie solarium, ale bez przesady. musze takze podsuszyc troche skurę bo po nowych tabletkach mam troche syfkow i brzydko to by wygladalo.

Ja chodzę od 2 tygodni an solarium. Na razie 3 wizyty po kilka minut. Dodatkowo lezę sobie z książeczką na słońcu jak jest ładnie. Do wesela trzy tygodnie pewnie z 3 razy jeszcze pójdę.

Gość dżizasssss
*próbę *skórę

Gość nie rób tego
moja szefowa kiedyś zrobiła sobie takie natryskowe opalanie. wyglądała jak chora na żółtaczkę. a kolana, łokcie, pięty i ręce miała pomarańczowe. to była całkowita porażka. kobieta się nie mogła doszorować z tych łat.

Wczoraj wyczytałam, że ogólnie mocna opalenizna nie jest wskazana ponieważ niezbyt łanie wychodzi na zdjęciach. Na jednym z forum, wypowiedział się fotograf i napisał żeby nie przesadzić z opalenizna. Ja tez jestem tego zdania, że wystarczy kilka sesji na solarium, żeby tylko sie delikatnie zarumienić.

Wiadomo trzeba znać umiar- nie wygląda jak po 2 tygodniach w Egipcie;-)