Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggg

Alicja Bachleda Curuś przemawia!

Polecane posty

Gość ggggggggggggg

Zobaczcie - oto najnowszy wywiad z panną Syreną. W czym ona gra obecnie w tym Nowy Jorku dobrze byłoby wiedzieć? Albo może nowa płyta? Ale to w Polsce i koniec. Zostaje jeszcze Miko bo powinni dać Miko - przynajmniej z rodziny aktorskiej, a ona? Rola za nazwisko i taki koniec :( ==================== Alicja Bachleda-Curuś jest już aktorką międzynarodową, a nie Polską. Wkrótce przyleci do Gdyni na Festiwal Filmów Fabularnych, będzie jurorką. W rozmowie z "Gazetą Wyborczą" opowiedziała co sądzi o polskim kinie. W Polsce, chociaż warsztatowo jesteśmy świetni, idziemy często na łatwiznę: albo naśladujemy amerykańskie wzory, albo koncentrujemy się na ciemnych stronach naszej historii czy naszej tożsamości. Ten polski pesymizm czasem mnie przeraża.Podczas pobytu w Polsce Alicja będzie miała szansę poznać najnowsze produkcje. I bardzo się z tego cieszę, bo wymądrzam się tu strasznie i krytykuję polskie filmy, a przecież od dłuższego czasu w Polsce już nie mieszkam. Wiem, że dzieje się coś dobrego w polskim kinie, że jest teraz naprawdę dobry czas dla młodych twórców.Ciekawe czy Alicja przywiezie ze sobą do Gdyni Henry'ego Tadeusza.

Gość wstyd naprawdę wstyd
przynosi nic więcej jaka z niej jurorka? jak ona grac nie umie? jest sztuczna. role dramatyczne jej nie wychodzą. Robi głupie, sztuczne miny, które wcale nie pasują i nie oddają klimatu danej sceny. Nawet w tym Odine. Niech się uczy od Christiny Ricchi....to utalentowana aktorka dramatyczna. jej zdumienie..strach..to nie głupia mina... Miko umie lepiej grac od niej.

Gość ggggggggggggg
Wiecie ale ona kurde jest KRYSZTAŁEM uczciwości i prawdomówności wobec siebie - szczerości wobec siebie - WSZYSTKO ZA NAZWISKO i wielkie pretensje. Wystarczyło nie chcieć wszystkiego za nazwisko. Tyle wystarczyło i by takiego dramatu nie było i mam nadzieję, że to widać wszędzie. Koniec. Bo wiecie - wróciłaby się z tych Niemiec, że nie wyszło, a oni? No ale to też klops bo co - polska gwiazda i ani wywiadu tam. Gdyby tam miała wywiad, że od Wajdy od razu to by ją wzięli w USA, a tak jej nie wezmą bo w Niemczech nie ma wywiadu, a na nich zwalą, że mają bajzel. A oni? Wzięli aktorkę od Wajdy - no to jacy oni są - raz jej potrzebowali od tego Wajdy, a raz ją mieli w zadku, jak wiatr zawiał. No niemniej zalezy jak całość, ale 27 lat... no 26. Tak 19 i wszystko by uszło - 26 z pobożnej rodziny i taki numer... No chyba za wiele. :(

Gość wstyd naprawdę wstyd
jurorką to powinna byc Joanna Pacuła. Ona dobrze grała w polsce i w usa. Umie grac role dramatyczne. Ma talent.

Gość ggggggggggggg
wiecie - mam nadzieję, że wróci i sie weźmnie za butik z ciuchami co miała z dzieckiem zrobić i wszystko by grało. I przez ten butik do mody i koniec - czy jakieś reklamy czy coś. No ale teraz już nie tak prosto - zniszczony film. A Miko? Nie mogła grać w teatrze? Nie mogła mieć szkoły teatralnej? To samo. Wiecie - Józefowicz to by do tego USA mógł wyjechać i na Broadwayu coś robić, ale kto tam jedzie. I po co? I wiecie co - oni niech se zrobią testy psychologiczne i CO DALEJ - przynajmniej 5 lat. I takie rzeczy powinni z innych krajów pisać bo oni swoich wsadzą w ciupę, a ci cudzy? Co tu robić? Nikt nie wie :( Każdy się gapi, ludzie sie wkurzają... bezsens jeden wielki :(

Gość ggggggggggggg
No dokładnie - bo co robi Miko im? Też burdel i rozróbę w sumie - taki poziom na pierwszy rzut oka jak koleżanki z haremu Farela. I tyle. A z rodziny atorskiej w Polsce - kto by pomyślał?

Gość ggggggggggggg
aktorskiej - sorry.

Gość ggggggggggggg
Wiecie - już wszystko chrzanić , ale JEDNO SŁOWO O WAJDZIE chociaż, że jest od Wajdy. NIC. Taka jest uczciwa w czymkolwiek ale wiecie... ideał. Jurorka w Gdyni. Ona dla siebie jest kryształem - zakłamane zero :(

Gość ggggggggggggg
Wiecie czemu ona jest taka? BO SIE NIE ROZEBRAŁA i dlatego jest MORALNA. No wiecie... ten cały Farel ma pełno scen erotycznych z tą Kate Hudson. Tak napisano. Wiecie co... nie wiem czy należy czy nie nalezy sie rozbierać w filmie, ale na pewno jeśli aktor jest moralny to powinien odmówić JEDNAKŻE nie powinien bez pracy z tego powodu zostać. MOJE ZDANIE. I tyle. Żeby nie było takiego czegoś jak Farel i bachleda. ALE powinien być po szkole teatalnej wtedy lub jakiejś aktorskiej. Bo np. ktoś ma dzieci i nie chce już sie rozbierać czy coś tam. Nie wiem - jakieś reguły wprowadzić i tyle.

Gość ggggggggggggg
Wiecie - i wtedy skończy sie myślenie że JESTEM AKTOREM BO CHCE ZAROBIĆ - jesteś aktorem bo to jest Twój zawód , a rozbierać nie trzeba się w teatrze. To po prostu mnie zarobisz i tyle. Koniec. Kogo obchodzi czy Bachleda jest moralna czy nie. No nie jest moralna wcale. W OGÓLE. Ale jest bo sie nie rozebrała. No ludzie! I w taki sposób zajedzie sobie kilka państw. TO PO CO TAM POSZŁA I tyle? A jakie ona ma moralne zdjęcia ogólnie to sobie sami zobaczcie i tyle. Albo nie patrzcie :(

Gość ggggggggggggg
Wiecie a ma pecha bo w kostiumowych nie trzeba się rozbierać też - trochę ale mało w sumie. A ona? Zaraz poszła w Niemczech w młodzieżowe - a co to masz dziś w młodzieżowych filmach? I tyle. Taką jest ona aktorką moralną. I w ogóle aktorką.

Gość ggggggggggggg
wiecie a najśmieszniejsze (przez łzy) jest to, że kostium nawet jak się rozbierasz to jeszcze historia, wszystko i to takie wiecie kostium to kostium. A o czym są niemieckie filmy młodzieżowe? Że w razie co to guma i koniec fabuły. Albo jaka tableta. No bo o czym niby? Kto z kim i jak se dziecko zrobili bo zaszli przed ślubem. O czym to może być. Jeszcze jeden dowód , że ani z niej aktorka ani osoba przy zdrowych zmysłach.

Gość ggggggggggggg
Czyli wniosek z całości - akotr powinien sie rozbierać na ekranie i tyle. NA EKRANIE o ile i koniec.

Gość ggggggggggggg
A jak nie chce to odmawia I MUSZĄ mu coś innego dać - ale to dla osób po szkole aktorskiej a bez szkoły nie to nie i cześć. A po szkole w razie co do teatru czy gdzieś i koniec.

Gość owca Ty jestes pomylona
skoncz bredzic, wez sie za robote i odczep sie od tej alicji co Ci ona zrobila ze jej tak nienawidzisz

Gość ggggggggggggg
Oczywiście jest wiele scenariuszy, które można odrzucać. Np. horror - chcesz grać wampira? Albo Hitera? Jesteś aktorem ale np. granie postaci historycznej jest niebezpieczne - to nawet powinni ostrzegać czy granie postaci , która coś tam w realu. No ale... i tyle. ?

Gość ggggggggggggg
A co sądzicie o aktorach z Mody na sukces? Ale aktory...

Gość owca Ty jestes pomylona
twoj maz sie paluje ogladaj alicje ze jej tak nienawidzisz czy co?

Gość ggggggggggggg
Niektóre opery mydlane jeszcze mają życie w sobie - te południowe, ale moda na sukces to tam ludzie się nie poruszają prawie. Jak pominiki.

Gość wyrocznia prawdy o owcy
owcy maz wali konia ogladajac naga alicje i dlatego owca ma paranoje na jej punkcie prawda owca ze tak jest nie?

owca pewnie wsadza sobie gromnice w odbuyt jak oglada p[ornos z colinem

Gość ggggggggggggg
Ale macie poziom lecz.... mam dla was lekturkę już wkrótce być mże (chyba że wyjadę do pracy). Tą lekturką będzie 7 GRZECHÓW GŁoWNYCh. Ale to gdy się skończy czas wilkanocny. Zacznę od PYCHY. Będę was tu oświecać jak grzeszni jesteście.

Gość ggggggggggggg
Nawracajcie się i pokutujcie juz dziś 🌼

Gość ggggggggggggg
Na razie macie jeszcze miesiąc żeby sie wyspowiadać i przyjąć komunię święta (celem unikniecia grzechu przezi przykazaniom kościelnym - to jest ciezkiego). No to tyle mogę wzywać. I żeby święcić dzień święty - np. jutro. Dziś niedziela to prosto , ale jutro? Jutro już może się okazać, że wszyscy na grillu...

ty sie nawroc bo bluznisz o alicji idiotko

Gość ggggggggggggg
przeciw - tak mialam napisac post wyzej...

ty pierwsza pojdziesz sie smazyc na grillu w piekle owco debilna za te bluzgi o alicji

Gość ggggggggggggg
Bluźnisz? Ona to tylko nazwisko. 2 nazwiska dzielnie zachowuje - ciekawe po co? taka pycha góralska i tyle.

Gość Alicja Bachleda Curuś
podaj numer konta to c zrobie przelew $$$ i idz sie leczyc patologiczna psycho fanko idiotos debilos zazdrośnikos pozdrawiam z Meksyku polskich fanow

Gość ggggggggggggg
Bluźnierstwo to jest cos przeciw Bogu - ja nie bluźnie. Mówię , że Bachleda to świrek i ...wyrodna matka. Taką ją zapamiętają. Polska gwiazda w Hollywood wyrodna matka :(