Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ANTOmenoANTO

NIE MOGĘ BEZ NIEGO!!!

Polecane posty

niby się rozstaliśmy, mało ze soba gadamy, choc po takich akcjach wszystko wracało do normy!!! a tu co ?! ja juz tak nie mogę, leżę, komp, leżę, komp i tak w kółko, myślę o nim cały czas, nie mam obecnie nic na koncie oboje więc tym bardziej mi go brak!:( kocham go, ale wróciłabym gdyby się zmienił, on natomiat widzi winę we mnie, mam dośc życia i tej monotoniiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość szukana szukana
ile masz lat mała?

Gość koniec z końca
witaj w klubie

już mam dosc tej ciszy w tym telefonie, tego deszczu za oknem,braku pomysłu na cokolwiek!!!!!! mam dosc, on się nie stara, przecież mógł przyjechac gdyby mu zależało, ale on upodlic musi mnie, winę na mnie zwalic, nie mam ochoty życ!!!!!!!!!!!!!

Gość koniec z końca
spokojnie dasz sobie rade. Mój jest podobny , zawsze to on jest idealny a ja zła więc teraz niech mnie w tyłek cmoknie :)

Gość szukana szukana
kobieta musi miec swoja godnosc.wiem ze to meczy ,ze nie dzwoni ,nie pisze...zacisnij zeby a zobaczysz... przyjdzie na kolanach... zdziwiony. to dobrze mu zrobi

wiem, znam ten trik zawsze skutkował, ale widze ze nie tym razem, olał sprawę jak mogl, a ja widzac, że na mnie sika zrobiłam coś co go wkurzyło, usunęłam jego zdjecia z mojego konta na jednym portali i dałam zdjęcie w mini, a jest tak zaborczy i zazdrosny,że wkurzył się niemiłosiernie i dał sobie zdjęcie śmierci na swoje konto, tak to infantylne, a ja już nie mogę!!!!!!!!!

Gość szukana szukana
to z innej strony: kochasz go? co on ci daje ?

tak kocham go, jest mi z nim dobrze, miło nam się spędza czas i jestem jego pierwszą kobietą, z która jest 1.5 roku, on sam ma 20 lat, nie umiem bez niego życ!

Gość szukana szukana
hm.... mam wrazenie ze to toksyczny uklad;/

Gość nikiteczka007
czy masz na imie Angela ?

Gość szukana szukana
koles wpedza cie w poczucie winy - typowy chwyt marketingowy torujacy dorge ku wolnosci...zastanow sie czy on odwzajemnia Twoje uczucie