Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Senatorka 17

Moja mama od tygodnia kaze mi chodzic spac i mieszkac u obcych ludzi...

Polecane posty

Gość Senatorka 17

Mamy w domu remont i wszystkie sciany sa skute, zrywane podlgi, itd... wszystkie procz jej pokoju. Jak wychodzi do pracy i wchodzi ekipa remontowa to ja jestem w szkole (1 kl. liceum). No ale jak nadchodzi noc to mama uzala ze nie ma mowy aby spala w tym kurzu i mam chodzic do jakis ludzi- mama ponoc ich zna i tam nocowac. Problem w tym ze ci ludzie to TRZECG DOROSLYCH FACETOW. Mama mowi ze to sa jej dobzi znajomi (?????nigdy ich na oczy nie widzialam) i ze dobrze mi tam bedzie. A wieczorami oni pija,aleca w moja strone rozne teksty. Pokoj ktory mi dali to taki przewodni i czesto tam przechodza jak ja (udaje bo sie boje zasnac) spie. Dam glowe sobie ucicac ze zrobili mi nawet zdjecie jak spalam. wstydze sie porozmawiac z mama a remont ma trwac...OKOLO MIESIACA!

Gość marcjanna...
Dziwną masz mame. Nie możecie obie spać w jej pokoju? Podejrzane to.

Gość ertrykutyjrgtrfed
a tata gdzie spi? czy mieszkasz tylko z mama? zapytaj po prostu dlaczego nie mozesz spac razem z nia w pokoju

Gość Senatorka 17
Tata zmarl. Mama czesto wraca do do mu pozno w nocu i tlumaczy mi ze nie chce abym sie budzila bo rano mam do szkoly

Gość Wymyslna Ciuparzka
Czy twoja matka jest pijaczka czy moze ma cos nie tak z glowa :-O W zyciu bym corki tak nie zostawila!

chyba nie chce cię wystawić tym facetom.....byłoby to bardzo smutne , ale tyle okropnych rzeczy teraz się słyszy....a ty w tym remoncie piszesz na kompie?

Gość Senatorka 17
Na dlugi weekand wyjechalam do dziadkow- a do nich nie moge sie przeprowadzic bo to inne miasto

Gość SZSZSZSZSZSZSZSZSZSZSZSZSZSZSZ
Twoja matka to zwykla dzikwa! Jak tak mozna corkie zostawic! Wes jej wyslij na maila ten temat

Po prostu wracaj do domu na noc. Musi Cię przecież wpuścić. A jeśli nie chce, dzwoń na policję. Co to ma być, że młoda dziewczyna ma z jakimiś fagasami w mieszkaniu spać. A jak już, to niech sama tam idzie, a Ty śpij w domu.

Gość Ojlalalalalalalalalalalalalala
Na twoim miejscu dalabym matce w pysk :-O

Gość Sunbeam
twoja mama jest bardzo nie odpowiadzialna ! przeciez jak oni tak pija t moga cie wkoncu zgwalcic ! dopiero wtedy twoja mama sie opamieta co zrobila wysylajac cie tam do niech...to nie odpowiedzialne !!!...przeciez mozesz np. spac u rodzicow w pokoju na ziemi ...strasznie dlugi ten remont masz ---------------------- Wejdż proszę. Tylko kliknij :** EXSTRA STRONKI GORĄCO POLECAM ...! http://Sunbeam.gliteruje.pl http://gosia2807.gliteruje.pl

Gość gtryjnbgtfvcd
jak ona tak pozno do domu wraca to mysle ze pracuje jako prostytutka, dorabia. chyba wam kasy nie brakuje prawda?