Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lublin343

Czy da się zajść w ciążę w taki sposób??

Polecane posty

Gość Lublin343

Cześć dziewczyny. Moje pytanie jest głupie i niedojrzałe. To wszystko za sprawą tego, że się nigdy nie interesowałam sprawami związanymi z seksem. Mam 17 lat i wczoraj z chłopakiem uprawialiśmy seks oralny. Najpierw ja jemu(doszło do wytrysku), potem się całowaliśmy a potem on mi zrobił "minetkę". Miałam dni niepłodne, boje się jednak, że mogłam zajsć w ciąże. test ciażowy bedzie mało wiarygodny jutro. Poradźcie mi coś

Gość nie jestes w ciazy

Gość Lublin343
ktoś jeszcze cos może powiedzieć?

Gość Lublin343
Jedliśmy też koreczki śledziowe z jednego talerzyka:( To gwóźdź do trumny!

Gość Lublin343
nie podszywaj się. pytam poważnie,

Gość Lublin343
Bo wiecie, ksiądz proboszcz ostatnio opowiadał, że plemniki potrafią przez żołądek przejść do jajników:( A ja się ich tyle napołykałam:(

Gość Lublin343
własnie szukałam w internecie, ale niczego nie znalazłam na ten temat. wszytsko to o stosunkach przerywanych itd. w mojej sytuacji nie doszlo do seksu, a jedyne czego się boje to, to ze on miał spermę w ustach po tym jak się całowalismy i wprowadził to do mnie. przepraszam za wulgarność. jest to jednak dla mnie trocchę krępujące

Bo wiecie, ksiądz proboszcz ostatnio opowiadał, że plemniki potrafią przez żołądek przejść do jajników A ja się ich tyle napołykałam hahahaha

Gość Lublin343
daj spokój to podszyw

Gość co ty porabiałaś
na lekcjach biologii?

uczyłam się. wydawało mi się to jasne, żeby doszło do zapłodnienia, musi być seks. ale teraz kiedy to spotkało mnie to sie naprawde boje.

Nie ma mowy abyś była w ciąży, by być w ciąży trzeba wytrysku w pochwie. Nie wmawiajcie dziewczynie czegoś na co nie ma mowy. Gdyby można w taki prosty sposob zajsc w ciaze to ludzi bylo by o wiele więcej.. To był język a nie palec. Dziwi mnie to że zaczynasz takie sprawy seksualne otwierac w swoim życiu nie mając pojęcia jak się zachodzi w ciąże może pierw poczytaj dużo o tym ale nie na internecie tylko kup sobie jakąs książke bo na necie dużo gowien piszą. :classic_cool: Także nie panikuj.

to było nieodpowiedzialne z mojej strony. byłam kompletnie nie przygotowana, chciałam z tym czekac. jeszcze miałam dni niepłodne, wiec mam nadzieje, że wszytsko bedzie dobrze. dziękuję, damska bielizna

Nie ma za co Maleńka. Nie amwwiaj sobie ciąży po takich piszczotach bo na prawde źle to wpłynie na Twoją psychikę a poźniej to się przeniesie na życie erotyczne i będziesz mogła mieć problemy z urojoną ciąża itd. będą CIę męczyły myśli o ciąży nawet jak usiądziesz chłopakowi na kolana. Wiem coś o tym i to sporo bo moja siostra miała takie fazy ze szok. Wmawiała se ciąże przez siedzenie na kolanach w ubraniach. Także dziewczyno nie masz się czego obawiac :classic_cool:

Boję się, że sobie coś uroję. Dzisiaj mam wrażenie że boli mnie brzuch, cycki i mam większy apetyt. Wiem jednak, że to wszytsko sobie wymysliłam.

Bo sobie wymyśliłaś :) Mam nadzieje że te urojenia Ci szybko miną. Moja siostra wmawiała sobie przez 4 miesiące że jest w ciąży niechcianej a nawet seksu nie uprwiała tylko peeting :) Nawet "czuła" jak jej "rósł' brzuch :)

Chyba mam cos takiego jak twoja siostra. stałam dzisiaj przed lustrem i patrzyłam na brzuch. t jest chore... myślę, że to minie jak przyjdzie miesiączka =)

Gość A jak Tu
nie otrzymasz odpowiedzi to zapytaj jeszcze raz w innym dziale np ginekolog.

dzięki. mam nadzieje, że będzie dobrze. ale i tak chyba pokuszę sie o test ciążowy.

Jakby ktoś się jeszcze mógł wypowiedzieć, byłabym wdzięczna

Gość teoretycznie jest
tak mozliwosc ale na 99% nie jestes

Dzisiaj mam wrażenie, że mnie brzuch cały czas boli. nie wiem już co mam robić. czy iść na pgotowie, żeby mi przepisali te tabletki?