Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kielkowa89

TONIK do cery tradzikowej

Polecane posty

Gość kielkowa89

Kobietki mile jaki polecacie tonik do typu cery wymienionej w temacie? dziekuje:)

Gość kielkowa89
bardzo prosze o pomoc;/ bo te z ziaji mnie uczulaja

Gość kielkowa89
pomoze przy tradziku grudkowo krostkowym??

powiem tak napewni nie zaszkodzi a dobrze oczysci i nawilzy, do tego moglabys jeszcze stosowac na dzien krem taki sam- pichtowy, to nie sa drogie rzeczy bo kazda ok 10zł ja tez mialam grudkowo krostkowy a nawet straszne i bolące krosty i wyleczylam sie daj Boze juz na zawsze kremem Avene Diacneal

Gość kielkowa89
jaka ja powaznie mowisz o tym z avene?? bo teraz mam jakis zel z accos przepisany przez dermatologa i nic nie widze a mam grudki i syfki na twarzy co nie wyglada estetycznie

mowie jak najbardziej powaznie;) meczylam sie z tym swinstwem pare ladnych lat i tez juz mialam dosyc mialam tez ten zel accos o ktorym piszesz i mialam wrazenie ze nawet mi sie pogarsza po nim a co do tego Avene- smarowalam sie nim na noc, wystraczyl mi na ponad 3mce bo jest wydajny, chociaz tubka ma 30ml i sie wydaje ze jest go malutko ale jest wydajny tylko jeden mankament- brudzi poduszki na żółto;) ale mozna przezyc ja sie nim smarowalam w okresie jesienno-zimowym bo zawiera jakies kwasy ale niewielka ilosc jesli pamietam koszt ok70zł w aptece ale na allegro mozna wyhaczyc taniej aha, jesli chcialabys sie nim teraz smarowac to staraj sie dobrze zmyc rano buzie zeby nic nie zostalo po kremie bo slonce sie zaczelo:)

Gość kielkowa89
ok zobacze moze mi pomoze bo juz mam dosyc tych niesmiertelnych wagrow na policzkach ;/ one sa chyba jakies diably niezniszczalne a czy ten cudo z avene zweza pory?? mi ten accos ani nie pomaga ani nie szkodzi;/

Gość kielkowa89
tradzik zaskornikowo grudkowy mam ie mam calej twarzy w czerwonych stanach zapalnych z bialym czubkiem chociaz czasem jak mi cos wyjdzie to koszmar;/ mam wagry rozszerzone pory i mnostwo zaskornikow;/

ja mialam straszne krosty takie wielkie bolace ropne i z krwia gule:O a co do porów to nie wiem co Ci powiedziec bo zostaly mi blizny takie dziurki na policzkach niewielkie ale niestety juz sie nie smaruje tym Avene tylko No Scar i mam nadzieje ze pozbede sie tych blizn

Gość kielkowa89
kurcze moja siostra po wypadku miala takie cos na blizny ale to robione bo ze szpitala jej przepisali;/ i to elegancko dzialalo tylko ona idiotka nie stosowla regularnie tylko tak od czasu do czasu a i tak dobre bylo. no mam nadzieje ze skoro ty mialas az taki duzy problem to na moj problem tez mi pomoze bo juz nie moge patrze na te czarne punkty i czuc tych grudek pod palcami;/

Gość kielkowa89
wznawiam :)

Gość gość
Skutecznie z trądzikiem radzi sobie sól morska karnalitowa. Kilka kryształków tej soli należy rozpuścić w szklance wody (najlepiej przegotowanej i letniej) i gotowy roztwór używać jak tonik . Tą sól najtaniej można kupić w grotach solnych firmy Solana lub na solnysklep.pl .To sprawdzona metoda w walce z trądzikiem . Nawet jak już nie masz tego problemu to warto stosować taki tonik solny , ponieważ skóra staje się gładka i aksamitna . Jest to całkowicie naturalny produkt więc można go stosować cały czas , a nasza skóra będzie wyglądać pięknie i młodo . Polecam , naprawdę warto wypróbować :)

Gość gośćJusia
Dla mnie skuteczną metodą jeżeli chodzi o trądzik okazał się suplement IQFACE .To właśnie dzięki tym tabletką mój problem z trądzikiem zniknął.Teraz wystarczy mi tylko zwykłe dbanie o cerę.

Gość gość
w przypadku cery trądzikowej kosmetyk musi być wielozadaniowy. Ja stosuję tonik sebutone, który zmiękcza, złuszcza i normalizuje pracę gruczołów. Poleciła mi go moja kosmetyczka u której robiłam pierwsze oczyszczanie twarzy.

Gość gość
TONIK NA BAZIE WODY MORSKIEJ od Hildegard Braukmann. Powinien pomóc. Nie twierdzę, że jakoś od razu będzie cudownie, bo tego nie da się wykonać, ale z czasem poprawa na pewno będzie widoczna. Po prostu trzeba jakoś z głową działać, to wszystko.

Gość gość
Próbował ktoś z was tonik z firmy Nefret? Podobno jest 100% naturalny i bardzo skuteczny na trądzik.

Gość gość
Hej! Od niedawno stosuję ten tonik, ma trochę nieprzyjemny zapach, ale na dłuższą metę jest skuteczny. Usunął mi w miesiąc 50 przebarwień na twarzy. Długo walczyłam z trądzikiem, szkoda, że tak późno odkryłam to cudo...