Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewikk50

Grubaski 45+ odchudzamy się zdrowo :)

Polecane posty

Gość Ewikk50

Witam wszystkich i zapraszam :) razem lepiej wytrwac.Mam 176 cm wzrostu i ważę 140 kg.:( załamka.zaczynam od jutra kto ze mną?Pozdrawiam milutko :)

Gość do tej wyżej
nie pierdol tylko walnij w ściane, będzie ci lepiej :o Powodzenia autorko :)

Gość Lolabella
Jest tu temat gdzie pewna osoba schudła 75 kg chyba w rok, także wszystko jest do zrobienia, powodzenia!

Gość dasdas
Ja sie przylacze ! Ale do glodowki ! Od jutra moge ! Ale tylko glodowka wchkdzi w gre bo dieta mi nie pomaga :/

Gość jenk
To ja też chcę z Wami .Mam 162cm ,77,7kg i niestety 53 lata.Nie będę głodować ale ograniczę kalorie i zacznę jeść śniadania .Wiedzę i chęci już mam.

Gość Ewikk50
Witam wszystkich miło :)cieszę się ze sie dołączyłyscie :) ja byłam w Klinice leczenia otyłosci i od dzis zaczynam mam diete 1700 cal.Kiedys schudłam w tej klinice 36 kg. zobaczymy jak teraz mi pójdzie :)najwiekszą moja zgubą sa słodycze :) pozdrawiam wszystkich :) cel :50kg. 03.05.2010 -142.3 kg. :(

Gość jenk
Ewikk -no to do dzieła.

Gość Ewikk50
Witam miło :) Dwa dni dietki mam za soba i nawet odpukac jest ok.Mało mam tylko czasu to przygotowywac ale jakos radzę :)Musze wytrwac i tym razem dam radę :)Dzieki za wsparcie pozdrawiam cieplutko :)

Gość Ewikk50
"jenk" pozdrawiam cieszę się ze jestes tutaj tez :)szkoda ze nas tak mało,ale moze sie ktos jeszcze znajdzie :)

Gość eluska
Ewik witaj milo :-)) Powiedz jaka diete prowadzisz ? Pozdrawiam

Gość elamela63
zaczęłam dzisiaj - tak zmotywowana dawno nie byłam

Gość Ewikk50
Witam Was dziewczyny bardzo miło.Diete mam z kliniki 1700 cal. i powiem Wam ze duzo tego :) pije tez ziółka :)narazie idzie mi w porzo zobaczymy.AWy co stosujecie? Pozdrawiam i piszcie prosze jak Wam idzie. :)

witam.ja co prawda nie mam az tyle do zrzucenia ale tez jestem na diecie i wiem jak jest czasem cięzko dlatego trzymam kciuki.najgorsze,ze to tak wolne leci w dol;)

Gość jagodzinka z serem
Witaj, Też ważę ponad 100. Mam tu swój topik. Mam pytanie. Jak się dostałaś do kliniki leczenia otyłości.

Gość jagodzinka z serem
Ja obliczyłam sobie zapotrzebowanie 1800 kal. Więc podobnie. Nie stosuje żadnych wspomagaczy.

Gość Ewikk50
witam :) Do kliniki Otyłosci dostałam się na luziku dostałam skierowanie od lekarza 1 kontaktu zadzwoniłam termin ustaliłam i leci teraz.Ja mam 1700 cal dietę ale dosc nawet tego.drugi tydzien i jakies 3 kg mam na minusie :):):) ciesze się nawet z tego ze to ruszyło.Narazie to ciezko stale sie ratuję jakas przekaska ale dozwoloną a najgorsza dla mnie jest nie słodka kawa :( pozdrawiam miło i zapraszam dziewczyny piszcie jak Wam idzie ile schudłyscie bedzie nam łatwiej myslę ")