Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inga878787

Przezyliscie kiesys oobe?

Polecane posty

Hipnagogi - halucynacje wzrokowe, słuchowe, dotykowe, towarzyszące paraliżowi :) Trylogia Monroe"a jest właśnie o OOBE Podróże poza ciałem, pierwsze wydanie w 1971, Dalekie podróże, Najdalsza podróż, mam dużą wiedzę na ten temat i jeśli macie jakieś pytania to jutro odpowiem, ale teraz muszę iść :) Przeczytajcie Monroe'a koniecznie!

O, to musze sobie przeczytać halucynacje mi sie zdarzały tak jak i słyszenie innych dziwnych dzwieków takich co w rzeczywistości raczej nie da sie usłyszeć. Cos jak z tych egzorcyzmów Emilly Rose ale nie w filmie a dokumentalnym masakra

Mój syn mówi z kolegami na ten film "Idiotyzmy Emily Rose"....

No na film tez bym tak powiedziała, na youtube jest film dokumentalny z udziałem różnych osób w tym matki dziewczyny i nagrane odgłosy

Gość Ningo
Sory sory ale nie mogłam przeczytać tych całych głupot po ze śmiechu spadłam z krzesła. Po pierwsze ludzie, o OOBE to wy nic nie wiedzie, większość z tych opisanych przypadków (jak nie wszystkie) to zwykły paraliż senny. Normalna rzecz ciało drętwieje, robi się duszno pyzy tym dziwne jakby koszmary, po prostu mózg nam fiksuje. Nie jest to od razu OOBE. Ludzie w tych czasach za bardzo się zatracają w swojej "wspaniałość". Po pierwsze jak chcecie się na prawdę coś dowiedzieć na temat OOB, LD albo takich tam po prostu wejdzie na jakieś forum które jest przystosowane to takich tematów i w którym ludzie wiedzą o czym mówią. Po drugie jakby to nazwali nasi przodkowie to na pewno zmora, ale nie zwykła zmora tylko topielec. A mianowicie słowiańska zmora :). Topielica nocą zakradała się do śpiącego człowieka i przyciskała jego klatkę piersiową kolanami (inaczej mówiąc tak go podduszała tak by wypłyneła krew z nosa. Nie była jakoś szczególnie niebezpieczna, a i nawet wieśniacy wynaleźli sposób na zmylenie topielicy, wystarczyło położyć się głową tam gdzie miało się pierwotnie nogi. Więc gdy przychodziła topielica to po prostu "podduszała" nogi :). Spać może wam też się źle bo może śpicie ja na jakiejś żyle wodnej. Przyczyn może być wiele ale nie zwalajcie że to od razu OOBE.

Gość oooooooooooooooook
;ooo