Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aquana243

Wózek ANMAR Rosse Golden

Polecane posty

nie wiem czy w usc nie masz 2 tyg na zarejestrowanie dziecka (przynajmniej u mnie taki był termin) resztę możesz zrobić później :) to kupuj i się nie zastanawiaj :) jeśli nie będziesz zadowolona to latem kupisz spacerówkę rozkładaną na płasko i już :P

Rany, ale do tego o ile wiem nie jestem potrzebna mąż sam to może zrobić, albo ja sama a mąż zostaje w domu. Miałam na myśli Dalsze formalności typu właśnie becikowe, albo wizyty u lekarza itp. Do tego wózek jest niezbędny, więc muszę go kupić teraz a nie za becikowe.

Przecież to jest spacerówka rozkładana na płasko. Tyle że z wkładem dla noworodka.

tak, ale mówię o lżejszej spacerówce, ze skrętnymi kołami, takiej którą będzie ci się łatwo prowadziło jedną ręką gdy dziecko będzie cię trzymało za drugą, albo przy której nie będziesz miała problemu z manewrowaniem pomiędzy półkami sklepowymi. a zresztą dowiesz się o czym mówię za rok, półtora :) a co do zakupu z becikowego to przepraszam do czasu jego otrzymania autorka ma siedzieć w domu? zwłaszcza teraz jak wiosna piękna jest (no może nie dziś, przynajmniej u mnie, ale ogólnie).

Zapewne mam sie zaopatrzyć w chustę, albo nosidełko! Dla noworodka!!!

Wiem co masz na myśli widzę że często wózek jest zmieniamy gdy dziecko już drepta, dlatego między innymi nie chcę wydawać na ten pierwszy dużo pieniędzy.( tak jak moja koleżanka która wydała na wózek 3w 1 , gondola, spacerówka i fotelik 1500zł, a z fotelika skorzystała tylko raz, w dodatku w taksówce!!!)

Gość chua jest bardzo
wskazana dla noworodka, lepijue sie wniej czuje niz w wozku i bardzo dobrze dziala na kolki kupuj ten wozek i juz

Gość wozek to tylko na jakis czas
autorko wozek jest zajefajny mam taki tylko firmy na papowanych kolach jest rwewlacyjny mala ma 2 latka i woli ten wozek nic spacerowke zwana parasolka maclaerea ktora byla drogi i co z tego jak corka niechce w niej siedziec woli isc niz siedzec w niewygodnym wozk dla niej bo dlamnie rewelka http://www.gz-zabik.pl/wozki/259770maxim8.jpg mam identyczny wozeczek http://3.bp.blogspot.com/_qTIGNHERSrA/SVfrSBydbPI/AAAAAAAAADU/1TFtB5SGBac/s320/maclarenXLR.jpg a taka kupilam spacerowke 350euro wydane na marne

Gość mixipixi
ty wyzej a co to sa PĄPOWANE KOŁA???????????????

Gość olabogaaaa
wozek wozkiem...o gustach sie nie dyskutuje ALE ten z linku autorki ma tak beznadziejnie sklecony stelaz ze balabym się jezdzic nim w obawie, ze pęknie gdzies po drodze....dlatego tez jest taki lekki.... osoba wyzej wkleiła linka do podobnego wozka, nieco drozszego ale zwroccie uwage na roznice wlasnie w stelazu, ten z tego linka wyzej jest o niebo lepiej zrobiony..