Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qazxswedcvfr

Boję się...

Polecane posty

Boje sie zejść do kuchni zrobić sobie kolację. Tam jest ciemno, czuje złe shi. Jak się przemóc? Mam to od dziecinstwa...

Gość
wez latarkę

Gość Oj tam masz problemy ;)
Naloz sobie koc na glowe i Cie wtedy ta cala energia nic nie zrobi zlego

Gość
tez czasem sie boje, dobrze ze mam kuchnię obok pokoju

Gość Oj tam masz problemy ;)
Radze wybrac sie do terapeuty. Oni potrafia leczyc fobie :)

Gość pani kot
kupcie sobie lampy emitujące tzw. białe światło i porozstawiajcie w domu! :) produkują endorfiny i przyjemnie rozjaśniają wnętrza :) to, że się boicie wynika z braku pewności siebie, jest taki czynnik psychologiczny, który sprawia, że nie czujecie się bezpiecznie nawet we własnym domu :o (różne rodzaje psychozy, osobowość psychotyczna etc.) ale słyszałam o historiach, że ludzie, którzy mieli takie lęki, często byli np. podtruwani przez rodzinę(dosypywali im do picia i jedzenia trutkę dla szczurów, albo jakieś silne leki itd.) ofiary podświadomie wyczuwały zagrożenie, ale nie w tej sferze, co trzeba

mi zawsze tato gadał o duchach, że o 12 wychodzą... boje sie przez niego piwnic i ciemności. czasami zeby sie przemuc musze cos zrobic spontanicznie abo wyobrazic sobuie ze jestem czarownicą, czy superkimś... śmieszna jestem

Gość Ja sie tez zawsze balem
przez okrutny zart, ktory mi kuzyn zrobil gdy bylem dzieckiem i zostalo mi to do dzisiaj. ylem u niego w wakacje, a on stwierdzil, ze w jego domu powiesil sie 20 lat emu koles, ktorego zona zdradzila, w nocy zajrzal przez okno ze swieca owiniety przescieradlem, a jak wyszedlem zeby zobaczyc przestraszony to juz nikogo nie bylo, a potem wszedzie podkladal mi kawalki bialego nadpalonego materialu. Nienawidze teraz horrorow ogladac :P To wszystko wynika z psychiki, tak juz to dziala, a demony autorko podobno o godzinie 3 w nocy wychodza bo to godzina szatana.

dziewczyno toc ja to zmyslilem czego Ty sie boisz :)

mi zawsze tato gadał o duchach, że o 12 wychodzą... To się tato nie znał. Godzina duchów to naprawdę 3 w nocy

Ja sobie zazartowalem zeby pokazac CI, ze to wszystko jest w Twojej glowce i nigdzie wiecej. Nie mysl o tym, bo jak o czyms myslisz przyciagasz to, a nie chcesz poczuc przejmujacego zimna i strasznych dreszczy, nie chcesz by pod koldra w lozku po zgaszeniu swiatla siedzial ktos inny, nie chcesz w piwnicy spotkac nikogo kto bedzie na Ciebie patrzyl pustymi oczodolami smierdzac swieza ziemia bedac w poczatkowej fazie rozkladu. Zapewno zrobilas teraz mase niepotrzebnych obrazow. Zapomnij o tym co tu przeczytalas zapal i idz spac. Karaluchy pod poduchy:P

Ale z ta 3 w nocy to podobno akurat prawda, przynajmniej dla wiezacych. Czytalem, ze 15 to godzina jezusa, a 3 w nocy to godzina kiedy szatan i jego ciemne moce panuja. Wtedy zdarzaja sie opetania, a niektorzy ludzie slysza glosy. Najgorsza est godzina 3.33.

Jak ktoś oglądał Idiotyzmy Emily Rose to tam tez zawsze o 3 w nocy coś się działo... I w Paranormal Activity - podobnie. Nowe filmy sa bardzie uświadomione.... :)

W Amitivile o godzinie 3,15 w pewnym domu doszlo do zbrodni zabito 6 osobowa rdzine. Nikt kto mieszka w tym domu nie zaznaje spokoju. Zapach smierci jest tam straszny ;D taki film jeden fajny ;D Jak ja lubie straszyc ;P