Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okarambao

szukam kogos do nocnej pogawętki o różnościach

Polecane posty

Gość Okarambao

j.w. Drogie dziatki

Gość Okarambao
..no taka o rozmowa o duperelach

Gość
do łóżek i spac

Gość Okarambao
nie moge spać, bo jestem samotna jak wszyscy na tym ch..m forum, więc szukam "zaczepki" :)

Gość Okarambao
a więc, jestem samotna:D poza tym mialam iść prysznic, ale zdecydowałam się nacieszyć jeszcze internetowymi znajomościami "na niby", a co u Was?

Gość helenka skrzetuuskaaaaaaaa
Kurdee mam ochotę na karpatkę, ale się powstrzymam od zjedzenia bo już umyłam zęby i nie chce mi się drugi raz :( Zaraz M jak Miłość na Polonii :classic_cool:

I jeszcze na pomidorka mam ochcotę :)

Gość Okarambao
O matko, ja się staram noca w ogóle nie jeść, nie jedz karpaty o tej porze, bo umrzesz szybko, kremy zabijają ;);p

o ja też musze pod prysznic, zmyć z głowy lakier ;) no i jeść też mi się chce :(

Nie zjem bo moje lenistwo bierze górę

Gość Okarambao
I pomyśl popijając ranną kawke, jak dobrze zrobiłaś dla swojego bikini letnią porą nie zjadając teraz tej karpatki ;) A swoją drogą, nie uważacie, ze cytat poniżej jest piękną metaforą? Nie chcę zrzędzić o samotności, ale tylko podać coś co bardzo mi się podoba :) wczoraj 01:15 Pokaż profil Paweł ŚliwińskiLegnica WrocławPaweł ŚliwińskiLegnica Wrocław Napisz wiadomość 0Gal. Pokaż profil Paweł ŚliwińskiLegnica Wrocław Napisz wiadomość0 Rozwiń * Galeria * Wyślij prezent * Dodaj do znajomych * Wspólni znajomi * Podaruj urogąbki powrót do wysłanych nowsza starsza Re: Re: Re: part 1 Dobra no więc Pawle, cóż chciałam rzec.. Mianowicie, zastanawiam się skąd u Ciebie taka chęć pisania? Jestem pod wrażeniem (niestety nie mogę tego tutaj zobrazować)..... Napisałeś, ze mogę pisac o muzyce, o czym chcę, a ja po prostu czuje się onieśmielona, ze się tak wyrażę tym, ze facet ma lepszy zmysł/wyczucie/wyobraźnię czy jakkolwiek to nazwać odnośnie pisania. Niesamowite. Mogłabym czytac Twoje wypracowania:D! Wiem, że ostatnio tak dosadnie podkreśliłam, że wyjście "w systemie dwojkowym", nie powinno mieć miejsca:), ale no heh cóż.. Widzę, ze mi wybaczyłeś, tę uwage:D. Podtrzymuje wersje grupową :D Co do obrania tematu mojego hm..Postu, to wybrałam coś ciekawego..Tak mi się wydaje. Czasami zdarza mi się notować różne myśli, zdania, sformułowania bo lubię taką gre słowną i trochę sentencji na co dzień. Takie cytaty czerpię z różnych źródeł (książka, film, sztuka) i ostatnio odnośnie jakiejś tam całkiem życiowej sytuacji znalazłam to co zamieściłam poniżej. Ja interpretuje to jako coś bardzo smutnego.. Może nie powinnam sie wypowiadać bo jestem ciekawa, jak Ty to interpretujesz?: - Dlaczego to robisz, Serce ? Dla przeżyć i wspomnień ? Boisz się, że kiedyś będziesz biło nad urodzinowym tortem tragicznie pełnym świeczek i pomyślisz, że twój czas minął, a Ty nic nie przeżyłaś ? Żadnej prawdziwej arytmii,żadnej romantycznej długotrwałej tachykardii albo chociaż migotania przedsionków ? Tego się lękasz, Serce ?

Gość Okarambao
o ku.. wysłałam całego maila!!!!!!!