Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anka 2

Nigdy w życiu

Polecane posty

Czytając wypowiedzi o seksie np jak to ludziom źle ze sobą , zdradzają się. Myśląc o tych wszystkich chorobach przenoszonych drogą płóciową i o ciąży to ja już wole zostać dziewicom do końca mego życia . Baliście się tak jak ja czy to nie normalne że o tym wszystkim myśle ? Jest wiele kobiet które nie zastanawiają się przed pójściem z kimś do łóżka czy aby na pewno jest zdrowy? Czemu tak mało ludzi o tym myśli?

Tez sie nad tym zastanawialam czy ludzie ktorzy uprawiaja seks z kim popadnie nie boja sie chorób:-o

a czy facet zgodził by się zrobić badania i pokazać wyniki że jest zdrów czy nie za bardzo?

o ile takowe posiada. poza tym jesli sie zdecydujesz na wspolzycie to pewnie bedzie to osoba ktora dobrze znasz, kochasz itd. wiec i badania raczej nie beda potrzebne. dla pewnosci mozesz poprosic ale watpie zeby ktokolwiek sie na to zgodzil:)

poza tym prezerwatywy w duzym stopniu chronia nas przed chorobami przenoszonymi droga plciową.

Dziwnie będzie pytać o to czy jest zdrów i czy zrobił by je jak by nie miał .Problem w tym że nie znam tego faceta za dobrze i boje się że mnie okłamie albo coś :(

Gość uououiuouoo
Kużwa naucz się poprawnie pisać dziecko !

Gość Marcin84w
ja bym sie zgodził ale nigdy żadna nie prosiła o to. Pozatym nie wyobrażam sobie sytuacji: randka,kino,kolacja z winem,łóżko,robi sie gorąco a panna wyskakuje z tekstem żebym zrobił badanie bo prawdopodobnie bedzie sex.Ta randka nie może być zaliczana do udanych.

sam robisz błędy a mnie się czepiasz żalllll

Gość uououiuouoo
O matko jedyna, jakie błędy? Nie słyszałaś o słowie Kużwa zamiast kurwa?

Gość uououiuouoo
drogą płóciową, wole zostać dziewicom - WTF ?! Chcesz pójść z facetem do łóżka choć go nie znasz? I to ma być twój pierwszy raz? Do gimnazjum chodzisz jeszcze czy jak?

Może rzeczywiście nie powinnam aż tak tym się martwić , mam tylko nadzieje że będzie ten pierwszy zdrów

najpierw jakas litanie piszesz o dyskoteko-dajkach, a potem sama chce isc do lozka z facetem ktorego "za dobrze nie zna" hahah

uououiuouoo - słyszałam o takim słowie tyle że pisze je się przez ź a nie ż

Gość uououiuouoo
bo łatwiej mi ż wklepać

Gość ruchacie sie po katach czy
tylko mi sie zdaje? :( normalny facet ma zawsze gumke ze soba!!! zreszta w dzisiejszych czasach to facet sie bardziej boi.....takie koorestwo jest!!

a potem sie rozstana i juz nie ma dziwicy i prawiczka - wiec wychodzi na to samo

Gość uououiuouoo
Najlepiej jest mieć wibrator. Sama się rozdziewiczy tak, jak będzie chciała. ;)

Gość ruchacie sie po katach czy
tobie to juz nie grozi katharssis

Gość uououiuouoo
Normalny facet bzyka blachary a nie wystraszone jak koty dziewice ;)

Chodziło mi o to że pochodzi z innego miasta i nigdy przedtem się nie widzieliśmy , poznałam go 2 miesiące temu spotkaliśmy się kilka razy a nie że poznałam nic o nim nie wiem i chop do łóżka to to nie

Ale Husky mowie o takim zwiazku gdzie nie byloby rozstania:) wiesz....lof forewer

oo jaaa a ja nigdy jeszcze nie probowlam tego typu spotkan na jeden raz:O przegralam zycie a tak serio dziewczyny jak sie nastawiacie na to ze to tylko jedna noc, jedne fsacet i jutro go juz nie bedzie? jak to mozna sie nastawic na takie cos? pytam bo moze bym chciala sprobowac:P

Gość uououiuouoo
Lof forewer od pierwszego pchnięcia hehe założę się że następny temat będzie o tym ,że przespała się z nim i zakochała ;)

uououiuouoo - to gratuluje tych blachar niezły gust nie ma co

co to znaczy "tobie to juz nie grozi" :-o mialam tylko jednego partnera seksualnego, ktorego nadal mam i nie zamierzam tego zmieniac. tak juz zostanie do konca naszych dni:)

Gość uououiuouoo
Nie, wystraszonego kota będę dmuchał ;) I wszystko pokazywać co i jak.. nie, to nie dla mnie.

nie dziwie ci sie, ze sie tak dziwisz jak zakladasz ze sobie pojdziesz do lozka na jeden raz z nowopoznanym facetem :o to lepiej sie martw o te prezerwatywy i inne testy i zabezpieczenia. ja mam stalego partnera od 2 lat, znamy sie jak lyse konie to nie musze sie o cos takiego martwic :o