Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

navigator

Cześć :D:D:D

Polecane posty

e no dobra, Mintaja a co tam u Ciebie? Ja niedlugo sie wybieram na zakupy po nowy dream match muss od maybelline. zastanawiam się jeszcze nad lacosta z sephory. troche drogi wydatek ale mysle, ze warto

no czy ładny... to zależy od koloru :classic_cool: a tak w ogóle to Ty sie nie boisz nim jeździć? Jeju takie to małe że ja bym sie bała jakby tir obok przejeżdżał ;) ja nie lubię małych.... przestrzeni :classic_cool:

nav a ty co bys mi doradzil, na paznokcie lepiej sobie polozyc akryl czy żel?

ja sięnie boję nim jeździć :):) ale fakt...przejeżdza obok tir aty nawet nie masz poduszki powietrznej jakby co...:)

Husky gdybym ja mieszkała w Warszawie to bym tam na okrągło obrabiała sklepy ! :classic_cool: a tak to co... :( czasem tylko przyjeżdzam :( Husky obrabiaj ile możesz :D

akryl czy żel ??a czym to sięróżni to Ci odpowiem...:) a po co dawać na paznokcie jakieś żele ??

Gość oko fajne ale buzka byla fajni
subaru ?? pewnie ze złotymi felgami hahahahha ale siara moze i siara ale jaka szybka za to :classic_cool: chcial bys sie taka przejechac hehe ;) no młody jeszcze jestes to moze Ci bedzie dane kiedys :-P

Husky hoduj paznokcie swoje :P navigator- czyli mało bezpiecznie! jako twoja dziewczyna powinnam sie o CIebie bać :classic_cool:

akryl czy żel ??a czym to sięróżni to Ci odpowiem... a po co dawać na paznokcie jakieś żele ?? po to zeby ładnie wygladały i nie tipsiarsko :-P naturaniej wtedy jest ;)

nie wazne mintajko ile sie ma lat ale no ile sie czuje ;)

pomarańczo no rozumiem :) ale powiedziałeś że navigator jest młody w takim razie jesteś od niego straszy? Dużo? w przybliżeniu ;) bo tak głupio bym się czuła gdyby 50 latek powiedział coś na temat moich zdj :P

paznokcie wyglądająnajbardziej naturalnie chyba jak nie są pomazane jakimiś żeliami, nie uważasz ?? ;) mintaja..nie bój się, uważam na siebie ;)

na pasażerów także, zawsze przywsiadaniu ubieram wszystkim kaski i kombinezony, zapinam specjalnie pogrubionymi pasami i mówie, żeby siedzieli nieruchomo, bo tak bezpieczniej...ja natomiast kieruje w kombinezonie z Nasa, wygrałem go na aukcji na allegro, zakadam go jak również chełm, który był wzestawie...zapinam pas i jadę na drogi zprędkościa 15 km na godzine, pozwala mi sięto poczuć jak na prawdziwym statku kosmicznym

a ja sobie smigam suzuki bandit i mam gdzies wasze zadaszenia :P

mintaj..spójrz jak pomarańcza ucichła jak jąs pytałaś o wiek :D

no to jest podejrzane :classic_cool: :P nie chcę jej obrażać bo miła była ale jak myślisz 20, 30, 40 50? ;>

wiesz co .... nie uwierzysz :classic_cool: spadam , spać :( no to kolorowych snów i papa 🖐️ ;)

Gość powiem tylko tyle
ze nie musisz sie głupio czuc

Gość powiem tylko tyle
a huski jakim bandziorem jezdzisz 600 czy 1200 ? :-P

Gość powiem tylko tyle
no jak dla kobiety to duzy motocykl :-)