Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pimpus222

Moj facet powiedzial mi ze jak chce to moge wypierdalac..

Polecane posty

Gość pimpus222

Jestesmy ze soba 14 miesiecy ponad ja mam 25 lat on 33...mieszkamy razem od stycznia ja jestem przeciwienstwem mojego chlopaka wybuchowa,szczera,czesto mowie co mi slina przyniesie na jezyk i wiele razy moj chlopak mi mowi zebym pomyslala zanim cos powiem... ale wczorajsza klotnia mnie zdolowala troche...jestem od paru dni poklocona z tata oczywiscie o glupoty ale to mnie tez denerwuje :(i wczoraj zmywajac naczynia unioslam glos do mojego chlopaka podczas rozmowy a on nie lubi jak ja to robie i nie chcialam czegos powtorzyc czego nie uslyszal wkurzyl sie na mnie i powiedzial ze jak mi sie nie podoba to moge wypierdalac....nie pomyslalabym ze w zyciu uslysze cos tkaiego od niego...spakowalam wszystkie moje ciuchy wiem ze w zlosci mowi sie rozne rzeczy ktore potem sie zaluje ale moim zdaniem to bylo chamskie i dotknelo mnie...to ze unioslam glos nie jest powodem by cos tkaiego mowic!!!nikt nie jest idealny ..kazdy ma wady i swe gorsze chwile dni...nerwy..stres...

Gość pimpus222
wczoraj to powiedzial

Gość pimpus222
oczywiscie ze mam szacunek do siebie i znam swoja wartosc

Gość he ah he
to sie wyprowadz i tyle a nie go tłumaczysz, jak mu na tobie zalezy to zrobi wszystko zebys wrocila, jak nie to s=..samo sobie dopowiedz... dobry sprawdzian dla zwiazku :D

Gość skoro podnosisz na niego
głos, choc tego nie lubi, skoro nie potrafisz panować nad emocjami, kłócisz sie o byle co (np. z tatą) - to facet mądry - powinien ci powiedzieć, byś spadała juz dawno temu. Kobeito, lecz się. Nie szanujes innych, a wymagasz od nich tego w stosunku do wąłsnej osoby. LECZ się.

Gość pimpus222
wiesz co nie znasz mnie!!!! i nie masz pojecia o co sie poklocilam z tata on sie na mnie obraiyil o glupote i za duzo pisania :)...szanuje mojego chlopaka wielkie mi halooo ze unisolam glos co on jakis ksieciu ze trzeba delikatnie mowic jest przewrazliwiony i tyle ja nie pozwole sobie mowic w ten sposob jakbym byla nikim!!!! facet ktory kocha szanuje swoja kobiete nie powinien tak mowic...bo to jest chamskie!

Gość pimpus222
NIKT NIE JEST IDELANY ON TEZ POZATYM NIE MA ZWIAZKOW IDEALNYCH ZA NUDNO BY BYLO...

Głupiej pizdy nie ma co szanować. Jak ci się nie podoba to wypierdalaj :o🖐️

Gość pimpus222
ahaaa to oki ze facet mowi takie cos!?nie no zajebiscie ....

mam nadzieję że uzyskane odpowiedzi są dla Ciebie satysfakcjonujące. Jeśli nie masz więcej pytań to yyyy wypierdalaj

Gość IGORek-22
Pimpus22 i już pyskujesz. Wez się gon dzewczyno i wypierdalaj.

Gość polnocna Polska...
ty nic nie wspomoinaz co dokladnie pierwsza do niego powiedzialas? bo jesi sama hamstwem rzucilas to jego reakcja byla taka jak i twoja

Gość Annonim
widac jego wczesniejsze, bardziej subtelne przekazy nie docieraly

Gość inndygo
dziewczyno - zachowujesz sie jak jakiś niedorobiony " babochłop " ,rzucasz miesm , przeklinasz , wrzeszczysz , jesteś wybuchowa i nieopanowana - i spodziewasz sie ,ze ten facet bedzie to spokojnie znosił - bo ......jesteś kobietą ? naprawde jesteś kobietą ?

Gość IGORek-22
Chyba naprawde spakowała rzeczy i wypierdoliła, bo cos podejrzanie cicho.

Gość prawda jest taka,ze jesli on
pimpus,nie obraz sie,ale najgorsze sa takie rozhisteryzowane osoby,jak ty:O Niby dlaczego twoj facet ma cierpiec dlatego,ze sie z ojcem poklocilas,hmm? To,ze ktos sie z kims poklocil nie znaczy,ze ma prawo na wszystkich sie drzec,wyzywac i jeszcze glupio usprawiedliwiac,ze przeciez sie z kims wczesniej poklocil itp.Jak nie potrafisz nad soba zapanowac,to idz na jakas terapie zamiast wyzywac sie na kim popadnie,bo "sie z kims poklocilas":O masakra.Ja rozumiem twojego faceta,bo jestem spokojna i takie ciagle podskakujace z byle powodu osoby mnie denerwuja,a tego,ze ktos sie na mnie wyzywa,bo mu cos nie wyszlo/ma zly humor/z kims sie poklocil po prostu nie pojmuje i sama tak nie robie. "Byloby nudno"...dzieciak jestes i tyle:O

Gość prawda jest taka,ze jesli on
heh,"wypierdalaj" to nie jest najbardziej eleganckie slowo,zwlaszcza w stosunku do partnera,ale jak ktos -tak jak ty-caly czas wali zjebki i "unosi glos",to mozna w koncu cierpliwosc stracic.Jestes niedojrzala histeryczka,a to,o co sie z ojcem poklocilas ma tutaj najmniejsze znaczenie.Niech wszyscy zaczna sie na sobie nawzajem wyzywac,bo ich baba w sklepie wkurwila,bo sie z rodzicami poklocili,bo pies im na dywan nasral...Kobieto,daj spokoj temu facetowi i "wypierdalaj"🖐️

Hm, jak dla mnie jestescie siebie warci. Kiedy Ty poklocisz sie z tata, odgrywasz nie partnerze, a kiedy on sie zirytuje, gada rzedczy, ktorych normalnie pewnie by nie powiedzial. Nie powinno sie robic ani jednego, ani drugiego. Ale skoro on znosi jego fochy, Ty znies jego wybryki, a jesli nie chcesz - moze tak bedzie najlepiej. Zakonczecie ten zwiazek, a w nastepnym myslcie zanim cos zrobicie.