Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna1234

agresywny mąż

Polecane posty

chcesz aby i o tobie napisali w gazecie ze została zabita przez męża ?

Gość wieśkaaa
Co teraz zamierzasz zrobić?

napisałas do nas o rade w tej sprawie, my radzimy ci abys od niego odeszła, więc teraz wszystko w twoich rękach

Gość Joanna1234
własnie nie wiem co zrobić jestem teraz u rodziców wczoraj przyjechałam ale im nic nie muwilam bo ojciec by go chyba zlinczował jak by sie dowiedział on u siebie został. mam czas do namysłu. rece mi sie trzesą prubuje sie zebrac i zacząć myslec. nie chcem być workiem treningowym nie chcem by mnie ktos obrażał, chcem miłości. tytaj jej nie ma. moze najlepszym wyjsciem odejsc. i prubowac zyc od poczatku.

" 11:31 [zgłoś do usunięcia] Joanna1234 własnie nie wiem co zrobić jestem teraz u rodziców wczoraj przyjechałam ale im nic nie muwilam bo ojciec by go chyba zlinczował jak by sie dowiedział on u siebie został. mam czas do namysłu. rece mi sie trzesą prubuje sie zebrac i zacząć myslec. nie chcem być workiem treningowym nie chcem by mnie ktos obrażał, chcem miłości. tytaj jej nie ma. moze najlepszym wyjsciem odejsc. i prubowac zyc od poczatku. " A czy jest taki silny aby go zlinczować:D?A lepiej już powiedz tatusiowi:P.Przecież z tym łobuzem nie ma sensu być jak nie chcesz z nim się lać:P.

co prawda mam 18 lat, tyl;e samo miał mój chłopak- Dawid bylismy razem dokladnie 19 miesiący i często się kłocilismy , potrafił mnie wyzywac od jajgorsdzej, kolezanka kazała mi go zostawic lecz ja nie widzialam w jego zachowaniu nic zlego, zaczął mnie bić, on ma 185 cm, ja tylko 155 więc pod jego ręką leciałam jak lelka z plastiku, kiedys sie zbuntowałam i rzucilam w niego lustrem, zbiło się,m tak samo roztrzaskałam na nim telefon komórkowy, i kiedys poparzyłam go prostownicą bo nie wytrzymywałam tych upokorzeń, miałam dosyc nonstop w płaczu nerwy itd , poznałam chłopaka, ma 19 lat - Kamil i pomógł mi sie od niego uwolnićm bronił mnie na poczatku po zerwaniu bylo ciazko, Dawid mnie przesladował, wyzywał nadal , bałam się do ale dałam sobie z tym radę , na sylwestra Kamil zabrał mnie ze sobą i od tego czasu z nim jestem, daje mi tyle uczucia ile potrzebuje, miłości i zrozumienie ktorego nikgdy nie dostalam od Dawida ani razu sie jeszcze nie pokłocilismy jest poprostu cudownie. z Dawidem chodze do klasy do techinkum informatycznego ale nie zwracam juz na niego uwagi,

Gość krediita
Powiedz ojcu i jego rodzicom i to ze nie bedziesz workiem trningowym. nie daj sie mu tez przeprosic i wierzyc ze TO JUZ SIE NIE POWTORZY. Ratu się dziewczyno poki jestes mloda!!!

Gość znajacazycie
czytałaś co pisałam wcześniej ? chyba nie..a szkoda zapamiętaj jedno ON SIĘ NIGDY NIE ZMIENI! Opamiętaj się póki nie jest za pózno, bo zmarnujesz sobie życie, a miłość minie szybciej niż sie spodziewasz Mam 50 lat więc wiem coś na ten temat tym bardziej, że też przeszłam przez "piekło" (a zaczynało się delikatniej niż u Ciebie)

Gość znajacazycie
a, i powiedz ojcu

Gość dziewczynooo
uciekaj od niego i ciesz sie ze nie jestes w ciazy .teraz masz szanse znalezc prace rozpoczac nowe zycie bez niego wiesz co to znaczy dziecko??? nie bedziesz miala wyjsc z brzuchem bezdie ci ciezej a jak sie urodzi to skad wierz ze placz dziecka nie spowoduje agresji u meza i sie nie wyladuje na dziecku.uciekaj jak najszybciej

Gość wieśkaaa
Zostań u rodziców i już nie wracaj. ew. po swoje rzeczy ale nie jedź sama lecz z kimś. Podaj o rozwód z jego winy, masz świadków więc nie będzie problemu. W razie gdyby Cię nachodził, lub też uderzył wzywaj Policję. Ułożysz sobie jeszcze życie, młoda jesteś

Gość hardware'owy Tadzio
Jeśli partner na męża jest trunkowy przed ślubem to pomieszkaj z nim i nie daj sobie dziecka zrobić - jeśli kocha Ci na jemu zależy albo Tobie to się dotrzecie przed wspólnym mieszkaniem i zobaczycie czy jesteście dopasowani do siebie. Po co angażować się na przymus? Skoro raz Cię zaatakował to zrobi to jeszcze nie raz (widać, że ma problem alkoholowy - pijaństwo lub wczesne stadium alkoholizmu). Skoro się zakochałaś to wad nie dostrzegałaś albo to był pierwszy partner czy nieznajomość mężczyzn jeszcze. Związek jest wypalony i w rozpadzie. On chce dominować i na słabościach Twoich żeruje czy uczuciu. Psychopaci żerują finansowo i psychicznie nad ofiarą. Sąd rodzinny lub psycholog jest wskazany i sprawa może zakończyć się sądem.

Gość Joanna1234
własnie wracam z kościoła. w tym samym w którym braliśmy ślub. jak szybko wszystko sie zmieniło. przysiegał miłlość, gdzie ona sie podziała. wyć mi się w kościele chciało. ale dociera do mnie jedna koszmarna prawda. on chciał mnie pobic i nastepnym razem moze nie bedzie nikogo kto mnie obroni.

Gość Joanna1234
a jak powiem ojcu to sie wkurzy tam pojedzie i bedzie chciał mu odac za mnie. tylko niestety tata jest schorowany kregosłup do wymiany czeka na operacje i takie cos może skaczyc sie w jego wypadku wuzkiem