Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MRAUUUUX333

jak chlopak ..

Polecane posty

Gość MRAUUUUX333

Jak chlopak mi zrobi minetke ? jak mam sie zachowywac ? i co mam robic mam tez mu zrobic dobrze ? wymienic sie rolami z nim ? ale co i jak ? - oczywiscie nie ma mowy o lodzie.

Gość cyc manhhatan
pierdnij mu w pysk :classic_cool: to bedziesz miec problem z glowy

Gość i słusznie że nie ma
mowy o lodzie, robia go tylko dzfki za pieniądze a ty się szanujesz, natomiast podczas minetki powinnaś zamknąć oczy i w myślach odmówić żarliwie koronkę :classic_cool:

Gość usmiialaaam sies
ale jesteś zjebaną suką. To co on ma Ci minete robić ale loda tylko dziwki robią,tak? Co za pizda

Gość ddee
:D nie moge ze smiechu

Gość cyc manhhatan
wlasnie, on ma ci lizac ta brzydka broche a ty mu sie brzydzisz polizac fujasa? chapaj dzide do mordy i nie wybrzydzaj bo gorzej jest lizac broche niz pitola :classic_cool:

Gość MRAUUUUX3333
Ale z was bezmozgi sa .. Nie znacie sytuacji :/

Gość cyc manhhatan
bezmózgiem to jestes ty luampucero, zeby pytac ludzi jak sie ma zachowac podczas tego jak chlopak bedzie jej lizal ta wstretna broche. Współczuje mu przekaż mu żeby się trzymał. :classic_cool:

Gość MRAUUUUX3333
Pytam bo jestem niedoswiadczona w tych sprawaach a moj chlopak chce mi zrobic , poponuje sam . strasznie chce ale ja sie boje a ogolnie to pozniej tez nie chce mu robic " loda " ;/

Gość MRAUUUUX3333
No mozesz juz tu nie pisac bo twoje komentarze mi nie sa potrzebne

jesli tego chcesz to ty jemu tez mozesz zrobić dobrze...to zależy tylko od twojej inicjatywy

Gość cyc manhhatan
moge ale chce, i nie zabronisz mi ty mala dzifko :classic_cool: pewnie jestes mloda pewnie amsz od 12-17 lat. Wez glupia pindo sie ogarnij, zeby na forum pytac o takie cos na prawde jestes totalnie pusta po chuj decydujesz sie zeby ci lizal ta brzydka broche jak nawet nie wiesz jak sie zachowac :classic_cool: kolejna glupiutka

Gość cyc manhhatan
a seks oralny to nie jest teatr zeby doradzac sie ludzi w dodatku na FORUM jak sie masz zachowac.. pierw dojrzej do takich rzeczy pozniej lepiej zacznij :classic_cool:

Gość MRAUUUUX333
Chodzilo mi bardziej o druga czesc pytania. A to ty sie zachowuejsz jakbys mial 10 lat siedzisz na tym forum i ludzi wyzywasz ogarnij sie troszke ;)

Gość cyc manhhatan
nie mow mi zebym sie ogarnoł, bo jestem starszy od Ciebie lampucero i to pewnie o wiele :classic_cool: Ogarnąc to Ty się możesz, zobacz o co nas pięknych ludzi kafe spytałaś. Głupia gówniaro :P

Gość cyc manhhatan
oł dzisas :classic_cool: co z tymi małolatami sie dzieje :classic_cool:

Gość MRAUUUUX333
moze powiedzialbys cos o sobie? bo gdybys byl normalny to nie wyzywalbys ?

Gość trwam bez względu na ból
Niepotrzebne te wyzwiska, ale "cyc manhhatan" ma rację, nie dorosłaś do takiego seksu. Pytania w stylu: "Co powinnam zrobić? jak się zachować? Kiedyś mam zaczął współżycie? czy jemu mam zrobić loda" świadczą o braku dojrzałości. Osoba, która dojrzała do seksu nie zadaje takich pytań, bo doskonale wie co robić, jak i kiedy.